Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
Opusteni momci,malo su fulili majice al bolje i ovo nego da su se zategli u onim maturalnim kosuljicamadječak sa šibicama wrote:Razumljivo, majica ga otvara u karakteru i lijepom odgojukiki-miki wrote:E brate...sve zavisi i od toga kako si ti obučen.Da meni neko priđe u ovoj majicizli_hordas wrote:Ne znam jeste primjetili neki novi tip treba ono skockane pravo,brusnica u ruci stoje citavo vrijeme na jednom mjestu i kad joj pridjes ono pogledate ko da si pao s marsa,fakat ne znam sto izlaze i sta li one traze.
http://www.infobar.ba/photo/displayimag ... play_media
Smo bih ga značajno pogledala.Ili ono neke šarene,nidže veze bermude i duks
Ljubi jos jednom, mozda se odljutimsandra01 wrote:Nema ljutis,malo se salim,necu vise ,obecavamdječak sa šibicama wrote:Upravo o tome i govorim, tvoj sarkazam je cista predrasuda.sandra01 wrote: Jeste vidjele kako pametnog sina imam,rodila maaajka![]()
![]()
Snježana je živjela sa sedam muškaracaGhost_Rider_XXX wrote:Uspavana ljepotica, Snježana... Happily ever after.Marilyn wrote:nas su za*ebali sa pričom o princu na bijelom konju, ali kakav vi izgovor imate
Nije da me zanimaju ova dvojica, ali bas me zanima kakav karakter odaju ove dvije face?because_of_you wrote:Toj dvojici se na faci vidi koji su kalibar![]()
![]()
Nijedno odijelo taj karakter ne bi sakrilo
U platonskoj vezi, a onda je princ nafat'o svoju princezu. Ma bajke i safunjice treba zabraniti zakonom.Marilyn wrote:Snježana je živjela sa sedam muškaracaGhost_Rider_XXX wrote:Uspavana ljepotica, Snježana... Happily ever after.Marilyn wrote:nas su za*ebali sa pričom o princu na bijelom konju, ali kakav vi izgovor imate
Pa znam da ne znasbecause_of_you wrote:@dječak sa šibicama
Ma ne znam objasniti, jednostavno nešto odbojnoPogotovo kod ovog sa obrijanom glavom.
bas vala...ja samo vidim los ukus za majice,ali karakter nigdje, i to sasvim obicni momci.eno i DJ ima losu majicu, haman i on los karakter imadječak sa šibicama wrote:Nije da me zanimaju ova dvojica, ali bas me zanima kakav karakter odaju ove dvije face?because_of_you wrote:Toj dvojici se na faci vidi koji su kalibar![]()
![]()
Nijedno odijelo taj karakter ne bi sakrilo
onako na prvu, na jednu sliku, ti ljudima procijenila karakter
Znaci idemo u nabavku kosuljicabecause_of_you wrote:@dječak sa šibicama
Ma ne znam objasniti, jednostavno nešto odbojnoPogotovo kod ovog sa obrijanom glavom.
Al, da ne bude sve crno, evo ovaj može proći![]()
new_jazzWa wrote:predrasude su cudo, pogotovo one o obrijanim glavama...moj najbolji prijatelj, super pametan i interesantan momak, ima problema sa kosom... kad je pusti izgdleda 20 godina stariji, i rijesio momak da je brije...super mu stoji, ali zato kad ga ljudi vide misle da je "jeben igrac", a nije...svaki put nas na granici DOOOBRO pregeldaju, svaki coskic auta, samo zbog toga sto je decko celav...nigdje veze...toliko o karakteru i predrasudama...
Prava bolnickaburek_in_space wrote:
Kako ja volim ovakve koshulje.
Shta cu ti ja kad ne vidish poruku koju ona shalje.zli_hordas wrote:
Prava bolnicka
nemoj generaliziratisanabe wrote:Zaista precjenjeujete tu stvar. I ako mislite da od te stvari ovisi sreca, razmislite jos jednomdječak sa šibicama wrote:Slobodnim djevojkama fali u principu jedna stvar, sve ostalo su sitnice... sovinizamkoBRE dabre wrote:nakon koliko stranica ja mogu poceti muntati ove slobodne djevojke ?
do tada da analiziram kojoj sta faliTu stvar imaju svi, ali svi. I najmanji je problem doci do te stvari. Karakter, pristojnost, odgoj ... nemaju svi...
onda za tebe vazi da nesto valjas djevice bi te ganjale da im oduzmes nevinost a ne bi ti trazio djevice kao iglu u plastu sijenamadner wrote:Da nesto valjate sigurno ne bi bile single.
nisi nista nauciodječak sa šibicama wrote:Pa znam da ne znasbecause_of_you wrote:@dječak sa šibicama
mozda covjek nema kose, rijetka mu kosa, pa brije glavu
![]()
Da sumiramo mi, djevojke se skockaju jer zele biti primjecene od strane finih, lijepo odgojenih i nadasve krakternih muskaraca... svaki dan nesto novo naucim!
Odoh tocat noge u lavoru, pretoplo je
kiki-miki wrote:Uh što volim vidjeti muško s obrijanom glavom kome to dobro stoji![]()
Ma nije do kosulje, vec do njegazli_hordas wrote:Znaci idemo u nabavku kosuljicabecause_of_you wrote:@dječak sa šibicama
Al, da ne bude sve crno, evo ovaj može proći![]()
je li ovo madner traži djevicu ?koBRE dabre wrote:onda za tebe vazi da nesto valjas djevice bi te ganjale da im oduzmes nevinost a ne bi ti trazio djevice kao iglu u plastu sijenamadner wrote:Da nesto valjate sigurno ne bi bile single.
Gay is OKburek_in_space wrote:
Kako ja volim ovakve koshulje.