vuk_samotnjak wrote:Citam vas i uprono mi jedno nije jasno, kazete kad ste single da radite na sebi, usavrsavate se bla bla bla...
Evo prvi ja, a siguran sam da ih ima dosta slicnih! Dok nisam upoznao jednu koja me prosto zaludila, nisam imao potrebe da se usavrsavam i da radim na sebi, imao sam dovoljno za sebe i to je bilo dovoljno i nine me bilo briga ni za sta, a kada sam nju upoznao konstantno tezim boljem i vecinu svojih problema koji su se vukli dugo sam rijesio kako sam nju upoznao!

Znaci, uhvatila te za jaja
Iskreno, ne znam sta to znaci "radim na sebi", i bas me zanima kako ce joga i ucenje stranih jezika nekoga uciniti boljim partnerom u nekoj buducoj vezi, ali nebi bas da decka zezamo. Nije ok, covjek iznio svoje misljenje.
Pa cak ni usavrsavanje karijere i napredovanje u istoj ne znaci nista u mozebitnoj sutrasnjoj vezi, osim da ces imati vise para. Ok, znaci to puno za kvalitetniji zivot, ali ne znaci nista za sretnu vezu. Osim onima koji u vezu ulaze kao sponzorirana strana.
Raditi na sebi, po meni, ne mozes puno. To si sto jesi, ako te neko ne moze prihvatiti takvog, onda nije za tebe. Isto vrijedi i obrnuto.
Jedino da se trudis neke svoje mane popraviti, sazriti (ovo ide posebno muskaraca), i tome slicno.
Kuhanju te moze nauciti i ona, ako je prava, i ako imas zelju.
Meni ono sa jogom, jezicima, kuhanjem i treninzima podsjeca na transfer rok u nogometu