ja preporucujem da uopste ne oblacis kosulju.. hodaj u grudnjaku.. i prebaci se na tetrismoler wrote:ima li iko pametnu ideju kako obuzdati ljubomornog muža kome smeta ako žena obuče bijelu košulju , igra travian i slične gluposti

Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
ja preporucujem da uopste ne oblacis kosulju.. hodaj u grudnjaku.. i prebaci se na tetrismoler wrote:ima li iko pametnu ideju kako obuzdati ljubomornog muža kome smeta ako žena obuče bijelu košulju , igra travian i slične gluposti
A Flashpoint Operation ili Rainbow Sixlolita_xx wrote:ja nikad ne bih mogla zivjeti s nekim ko igra travian ...
pa nije mazlum bona, ako je dijetelolita_xx wrote:ne znam, al ja da imam dijete ne bi mi na pamet pao travian...otherside wrote:vala bas sanyava...udate zene treba samo da kuhaju, ciste i budu na raspolaganju cojekuSanYava wrote:U braku, ima dijete i igra travian????![]()
Tebi je onda baš dosadno u životu.
zasto sve u zivotu necemu mora da uci. Cemu te uci ako se napijesSanYava wrote:ima u životu mnogo zanimacija.otherside wrote:vala bas sanyava...udate zene treba samo da kuhaju, ciste i budu na raspolaganju cojekuSanYava wrote:U braku, ima dijete i igra travian????![]()
Tebi je onda baš dosadno u životu.
npr. muž i posao.
a i odgajanje djeteta.
travian ga neće ničemu podučiti.
a možda je fazon u tome što je grudnjak ispod košulje tamne boje.ovajonaj wrote:izgleda da joj je ljubomorni muz iskopcao internet...
haj to je rijesilo travian...a bijela kosulja? ne kontam jel problem sto je bijela ili sto je kosulja? jel muska kosulja? ne kontam....
SanYava wrote:Ne, život udate žene je igranje kompjutorskih igara na barbie sajtovima.otherside wrote:muz, posao, odgajanje djeteta? to je zivot udate zene?SanYava wrote:ima u životu mnogo zanimacija.
npr. muž i posao.
a i odgajanje djeteta.
travian ga neće ničemu podučiti.
dobro mi rece na vrijeme...a ja se kontala udati
![]()
![]()
![]()
Zar stvarno udata žena nema nikakve zanimacije osim igranja travina na internetu???
![]()
Gdje nestadoše oni lijepi izlasci kolegica i prijateljica na kavu, gdje nestade želja žene da svome čovjeku bude poželjna i zanimljiva, pa da svako malo skone do kozmetičkog marketa, kupi novi ruž, novi parfem, gdje nestadoše oni lijepi momenti odmaranja u medu i mlijeku u kadi, šoping, večera sa svojim mužem u nekom specijalnom restoranu koji budi uspomene???
A tek šetnje sa sinom i mužem svake subote, petka, četvrtka na Vrelo Bosne, Igman, Bjelašnicu???
E....
onda niste zenili hercegovkeValbon_1 wrote:lolita_xx wrote:vidi se da si mladValbon_1 wrote:
Kakav je to albanac...pardon muskarac koji se plasi zene...polako, ima vremena, plasit ces se
Mi albanci ostajemo uvijek mladi za neke stvari ...Lolita.A da se plasimo...ne plasimo se bas lako...veruj mi
nekad su plele i krojile po onim krojevima iz burdi ili su pravile goblene i slicne stvari. Danas su se modernizovale i igraju travian.duboka_misao wrote:ja također mislim da ozbiljna žena/supruga/majka ne bi trebala svoje vrijeme trošiti na takvo nešto..lolita_xx wrote:ja sam samo rekla sta mislim, nisam uopste stroga, samo je meni taj travian bezvezan, ko voli nek izvolikraj
na kraju krajeva, ja sigurno ne bih bio ja da je moja mama igrala nintenda umjesto što svoje vrijeme i trud ulagala u mene
ako ima viška slobodnog vremena, nek pogleda film, ode u pozorište, pročita knjigu ili sazove jaranice na kafu..mostarac wrote:nekad su plele i krojile po onim krojevima iz burdi ili su pravile goblene i slicne stvari. Danas su se modernizovale i igraju travian.duboka_misao wrote:ja također mislim da ozbiljna žena/supruga/majka ne bi trebala svoje vrijeme trošiti na takvo nešto..lolita_xx wrote:ja sam samo rekla sta mislim, nisam uopste stroga, samo je meni taj travian bezvezan, ko voli nek izvolikraj
na kraju krajeva, ja sigurno ne bih bio ja da je moja mama igrala nintenda umjesto što svoje vrijeme i trud ulagala u mene
U oba slucaja ostecuju vid
Ne vidim drugi problem
lolita_xx wrote:vidi se da si mladValbon_1 wrote:vjesticanametli wrote:bjezivalbonenaograisaces![]()
![]()
Kakav je to albanac...pardon muskarac koji se plasi zene...polako, ima vremena, plasit ces se
jebote pa nije tvoja stvar kako ce neko upotpuniti slobodno vrijeme. Nekog opusta film, nekog pozoriste, nekog da pozove jaranice na trac partiju, a nekog video igrica. Meni je vece zlo skupljanje po kucama nego video igrica 100 puta. na kraju krajeva bolje da negativnu energiju isprasi na igrici nego na ukucanimaduboka_misao wrote:ako ima viška slobodnog vremena, nek pogleda film, ode u pozorište, pročita knjigu ili sazove jaranice na kafu..mostarac wrote:nekad su plele i krojile po onim krojevima iz burdi ili su pravile goblene i slicne stvari. Danas su se modernizovale i igraju travian.duboka_misao wrote:
ja također mislim da ozbiljna žena/supruga/majka ne bi trebala svoje vrijeme trošiti na takvo nešto..
Ne vidim drugi problem
boldiranomostarac wrote:
jebote pa nije tvoja stvar kako ce neko upotpuniti slobodno vrijeme. Nekog opusta film, nekog pozoriste, nekog da pozove jaranice na trac partiju, a nekog video igrica. Meni je vece zlo skupljanje po kucama nego video igrica 100 puta. na kraju krajeva bolje da negativnu energiju isprasi na igrici nego na ukucanima
dabogda. Ima da to budu opasni sukobi. ja u slobodarskoj desnoj, a ona u privremeno okupiranoj lijevoj cosi sobeduboka_misao wrote:e dabogda vam supruge igrale counter-strike po čitav dan
duboka_misao wrote:e dabogda vam supruge igrale counter-strike po čitav dan
vidis sto je pametna i iskusna zenazena21 wrote:ja preporucujem da uopste ne oblacis kosulju.. hodaj u grudnjaku.. i prebaci se na tetrismoler wrote:ima li iko pametnu ideju kako obuzdati ljubomornog muža kome smeta ako žena obuče bijelu košulju , igra travian i slične gluposti
to igraju sinovimostarac wrote:A Flashpoint Operation ili Rainbow Sixlolita_xx wrote:ja nikad ne bih mogla zivjeti s nekim ko igra travian ...
mamica papucarka wrote:vidis sto je pametna i iskusna zenazena21 wrote:ja preporucujem da uopste ne oblacis kosulju.. hodaj u grudnjaku.. i prebaci se na tetrismoler wrote:ima li iko pametnu ideju kako obuzdati ljubomornog muža kome smeta ako žena obuče bijelu košulju , igra travian i slične glupostinapokon jedan pametan savjet
To nije muž , to je napasnik, koji misli da još živimo u robovlasničkom sistemu ,............... posesivnost nema mjesta u braku .moler wrote:ima li iko pametnu ideju kako obuzdati ljubomornog muža kome smeta ako žena obuče bijelu košulju , igra travian i slične gluposti
e vala film na poslu ne mogu gledati,....s posla otić u pozorište još manje......knjiga na poslu ne dolazi u obzir ..previše vidljiva.....a jaranice na poslu nema šanse.....duboka_misao wrote:ako ima viška slobodnog vremena, nek pogleda film, ode u pozorište, pročita knjigu ili sazove jaranice na kafu..mostarac wrote:nekad su plele i krojile po onim krojevima iz burdi ili su pravile goblene i slicne stvari. Danas su se modernizovale i igraju travian.duboka_misao wrote:
ja također mislim da ozbiljna žena/supruga/majka ne bi trebala svoje vrijeme trošiti na takvo nešto..
Ne vidim drugi problem