ma jok, ja fasciniran japancima, pa bih one kuglice...Lada wrote:A šta ćeš probavati, je li vibrator?zastoqsviram wrote:a u tijem shopovima, jel' imade kabina za probati, malo sam neupucen....

Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
ma jok, ja fasciniran japancima, pa bih one kuglice...Lada wrote:A šta ćeš probavati, je li vibrator?zastoqsviram wrote:a u tijem shopovima, jel' imade kabina za probati, malo sam neupucen....
A kako ih misliš probati? Nisam još čula da ih muškarci sebi stavljajuzastoqsviram wrote:ma jok, ja fasciniran japancima, pa bih one kuglice...Lada wrote:A šta ćeš probavati, je li vibrator?zastoqsviram wrote:a u tijem shopovima, jel' imade kabina za probati, malo sam neupucen....![]()
![]()
ma ne ja bona, zenu bi poveo da proba...Lada wrote: A kako ih misliš probati? Nisam još čula da ih muškarci sebi stavljaju
Pa nije samo do žene, treba te kuglice i pogurati ako se ima čimezastoqsviram wrote:ma ne ja bona, zenu bi poveo da proba...Lada wrote: A kako ih misliš probati? Nisam još čula da ih muškarci sebi stavljaju
a upalis motorku...Lada wrote:Pa nije samo do žene, treba te kuglice i pogurati ako se ima čimezastoqsviram wrote:ma ne ja bona, zenu bi poveo da proba...Lada wrote: A kako ih misliš probati? Nisam još čula da ih muškarci sebi stavljaju
Trebao bi ti neko ko ima pravi alat objasniti stvar. Valja te kuglice istiskatizastoqsviram wrote: a upalis motorku...
sta bi ja da nije iskusnih forumashica...ja bi to prstima caprko dok ne bi pokido...![]()
![]()
a ti imas komplet alata....Lada wrote:Trebao bi ti neko ko ima pravi alat objasniti stvar. Valja te kuglice istiskatizastoqsviram wrote: a upalis motorku...
sta bi ja da nije iskusnih forumashica...ja bi to prstima caprko dok ne bi pokido...![]()
![]()
Ma ne treba, pusti ih nek visezastoqsviram wrote: a ti imas komplet alata....
pa nisu bubuljice da ih istiskam, koliko znam one su nanizane, samo ih treba laganini izvlaciti...
Lada wrote:Ma ne treba, pusti ih nek visezastoqsviram wrote: a ti imas komplet alata....
pa nisu bubuljice da ih istiskam, koliko znam one su nanizane, samo ih treba laganini izvlaciti...![]()
za jaja, mislim kinder, mogu se snaci, i za klikere nije problem, to sve uzmem od svog sincica, gel mi ne treba, prirodni sokovi zene ucine svoje, al' vuna??? imas li ti vune, u bosni zavladala bruceloza pa ne mogu ni jednoj ovci prici....Lada wrote:Za kuglice ti ne treba seks shop. Napravi domaće. Uzmi Kinderjaja, probuši ih, odnosno napravi rupe na vrhu i na dnu svakog, uzmi klupko vune i provuci vunu kroz jaja pa ih poveži, ubaci po kliker u svako jaje, zatvori ih i onda ih premaži dobro gelom. Eto ti kuglica za igru. Sam svoj majstor ili Đurine kućne čarolije
Nemoj zaboraviti da nam poslije ispričaš kako je bilo, nije svako Nikola Tesla pa da voli eksperimente
U japanskim kuglicama su male metalne kuglice i te kuglice se unutra slobodno kotrljaju. Izgleda da ih još nisi imao priliku ni vidjetizastoqsviram wrote: za jaja, mislim kinder, mogu se snaci, i za klikere nije problem, to sve uzmem od svog sincica, gel mi ne treba, prirodni sokovi zene ucine svoje, al' vuna??? imas li ti vune, u bosni zavladala bruceloza pa ne mogu ni jednoj ovci prici....
a cekaj, sto ce mi kliker, jel' zbog akustike???
ma ja ti bona nista o sex-u nisam znao dok se nisam prikljucio na forum, tek tad mi se svijet perverzija otkrio...Lada wrote:U japanskim kuglicama su male metalne kuglice i te kuglice se unutra slobodno kotrljaju. Izgleda da ih još nisi imao priliku ni vidjetizastoqsviram wrote: za jaja, mislim kinder, mogu se snaci, i za klikere nije problem, to sve uzmem od svog sincica, gel mi ne treba, prirodni sokovi zene ucine svoje, al' vuna??? imas li ti vune, u bosni zavladala bruceloza pa ne mogu ni jednoj ovci prici....
a cekaj, sto ce mi kliker, jel' zbog akustike???
Japanske kuglice nisu eine kleine Perversion. O sado-mazo i ostalim perverzijama trebaš diskutirati sa onim forumašem što sa svojom dominom ide u sex shop kupovati lisice i bičeve i što puca od sreće jer mu prodavačica zavidi na marisani. Sve bi seke bile dominezastoqsviram wrote:ma ja ti bona nista o sex-u nisam znao dok se nisam prikljucio na forum, tek tad mi se svijet perverzija otkrio...Lada wrote: U japanskim kuglicama su male metalne kuglice i te kuglice se unutra slobodno kotrljaju. Izgleda da ih još nisi imao priliku ni vidjeti
zastoqsviram wrote: ma ja ti bona nista o sex-u nisam znao dok se nisam prikljucio na forum, tek tad mi se svijet perverzija otkrio...
Lada wrote:"Dirnuo" me "problem" jednog forumaša na susjednoj temi. Ovaj sarajevski sex shop za sado-mazo klijentelu vjerovatno ne drži Flaming Love Potion. Ne preporučuje se svakome da ga uzima na svoju ruku već samo muškarcima kojima se dešava da "krenu" pa im zafali "energije". Prijatelj se pohvalio da mu je djevojka sipala kapi u piće i da je 30 minuta nakon toga imao super-erekciju koja ga je držala svih 5 sati seksa. Sa njegovom djevojkom nisam pričala o tome pa ne znam kako je sa njene strane to izgledalo![]()
Cijena je prava sitnica, 20€, a šta je (ca.) 40 KM u poređenju sa blamažom i tračem po cijelom Sarajevu
zena jos dolazi sebiLada wrote:"Dirnuo" me "problem" jednog forumaša na susjednoj temi. Ovaj sarajevski sex shop za sado-mazo klijentelu vjerovatno ne drži Flaming Love Potion. Ne preporučuje se svakome da ga uzima na svoju ruku već samo muškarcima kojima se dešava da "krenu" pa im zafali "energije". Prijatelj se pohvalio da mu je djevojka sipala kapi u piće i da je 30 minuta nakon toga imao super-erekciju koja ga je držala svih 5 sati seksa. Sa njegovom djevojkom nisam pričala o tome pa ne znam kako je sa njene strane to izgledalo![]()
Cijena je prava sitnica, 20€, a šta je (ca.) 40 KM u poređenju sa blamažom i tračem po cijelom Sarajevu
zena21 wrote:zena jos dolazi sebiLada wrote:"Dirnuo" me "problem" jednog forumaša na susjednoj temi. Ovaj sarajevski sex shop za sado-mazo klijentelu vjerovatno ne drži Flaming Love Potion. Ne preporučuje se svakome da ga uzima na svoju ruku već samo muškarcima kojima se dešava da "krenu" pa im zafali "energije". Prijatelj se pohvalio da mu je djevojka sipala kapi u piće i da je 30 minuta nakon toga imao super-erekciju koja ga je držala svih 5 sati seksa. Sa njegovom djevojkom nisam pričala o tome pa ne znam kako je sa njene strane to izgledalo![]()
Cijena je prava sitnica, 20€, a šta je (ca.) 40 KM u poređenju sa blamažom i tračem po cijelom Sarajevu![]()
![]()
Rasturač picaLada wrote:Prijatelj se pohvalio da mu je djevojka sipala kapi u piće i da je 30 minuta nakon toga imao super-erekciju koja ga je držala svih 5 sati seksa.
ajmeeeeeeeeeeeeeeeee.. not againmilivoje wrote:Rasturač picaLada wrote:Prijatelj se pohvalio da mu je djevojka sipala kapi u piće i da je 30 minuta nakon toga imao super-erekciju koja ga je držala svih 5 sati seksa.
Cijena je prava sitnica, 20€, a šta je (ca.) 40 KM u poređenju sa blamažom i tračem po cijelom Sarajevu![]()
![]()
![]()
pa nece japanku zadovoljavati nego bosanku ili eventualno europljanku sta ce mu klikeri ovdje je popularna zmira ganja i tako te igreLada wrote:
U japanskim kuglicama su male metalne kuglice i te kuglice se unutra slobodno kotrljaju. Izgleda da ih još nisi imao priliku ni vidjeti