toliko jeftin nadam se nijepustopoljina wrote:nikom necu reci draga
sta je medju nama bilo![]()
...
sto me ne volis
ziva bila
zar si kraj mene
tuzna bila...
na kraju ce sve ovo biti PR trik za novi album.
Oprostiti prevaru
Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
- Zelena Carapa
#1451 Re: Oprostiti prevaru
- pustopoljina
#1452 Re: Oprostiti prevaru
nije ni dosljedan...ne nikome, nego avazu 

- dječak sa šibicama
#1453 Re: Oprostiti prevaru
kokuz_sa wrote:Šta čovek drugo da uradi. Moram je da prebolim, a ona neka i dalje nosi maramu na glavi - kaže Kurić.

Moram da je prebolim, a ona neka i dalje nosi maramu na glavi, a-ha! pu tike tacke nema vise vracke!
#1454 Re: Oprostiti prevaru
20 i 7 dana ja se budim sam (na na na) uplakan
na na na
ona .. ona ...
sve je unistila .. (na na na)
20 i 7 dana tugu krijem (na)
a vratice se znam
vrata cu zatvoriti, al pokuce (course: znam, znam. on to zna)
na na na
20 i 7 dana (na)
..(on to zna zna)
na na na
ona .. ona ...
sve je unistila .. (na na na)
20 i 7 dana tugu krijem (na)
a vratice se znam
vrata cu zatvoriti, al pokuce (course: znam, znam. on to zna)
na na na
20 i 7 dana (na)
..(on to zna zna)
#1455 Re: Oprostiti prevaru
Stavljam fiksnog 1 da on nešto mulja 

- krompir i riza
#1456 Re: Oprostiti prevaru
sram ga bilo, pu pujuli84 wrote:Stavljam fiksnog 1 da on nešto mulja
#1457 Re: Oprostiti prevaru
Meni je zao njih dvoje.. Ali se nasmijah komentaru jednom
Aldino Aldin Kuric volio bih nego citav svijet da mi daju,da sam ja uhvacen u prevari,da sam ja prljav,samo da je ona ostala ČISTA,majka i zena i moja svjetlost....ja sam svakako prljav,zivot me nije mazio,musko sam,jaci sam,kafanska lutalica...ali ona nije smjela poci tim putem radi sebe,ne radi mene...da je Bog do ostala čista.a da sam ja kriv...sve bih ponio na leđima....
Muris Vrazalica Njega zivot nije mazio, jao patetike. Sin jedinac, izbjegao u Njemacku za vrijeme rata, kafanski covjek DA uvijek i bio, njoj prodavao maglu i "vjernika", kurvao se gdje je stigao, ona uredno trpila. Arduana odrasla bez majke, u roditeljskoj kuci preuzela ulogu majke jos u djetinjstvu, bila u ratu. ti kao "muskarac" "babo" si trebao radi tvoje djece ponijeti taj teret na ledjima a ne iznositi avazu svoj JAD i CEMER i oprastati se sa na FB sa svojom voljenom. Aldine ccc

Aldino Aldin Kuric volio bih nego citav svijet da mi daju,da sam ja uhvacen u prevari,da sam ja prljav,samo da je ona ostala ČISTA,majka i zena i moja svjetlost....ja sam svakako prljav,zivot me nije mazio,musko sam,jaci sam,kafanska lutalica...ali ona nije smjela poci tim putem radi sebe,ne radi mene...da je Bog do ostala čista.a da sam ja kriv...sve bih ponio na leđima....
Muris Vrazalica Njega zivot nije mazio, jao patetike. Sin jedinac, izbjegao u Njemacku za vrijeme rata, kafanski covjek DA uvijek i bio, njoj prodavao maglu i "vjernika", kurvao se gdje je stigao, ona uredno trpila. Arduana odrasla bez majke, u roditeljskoj kuci preuzela ulogu majke jos u djetinjstvu, bila u ratu. ti kao "muskarac" "babo" si trebao radi tvoje djece ponijeti taj teret na ledjima a ne iznositi avazu svoj JAD i CEMER i oprastati se sa na FB sa svojom voljenom. Aldine ccc

- pustopoljina
#1458 Re: Oprostiti prevaru
jos jedan edipovac.
cista...majka...blablabla...

- dječak sa šibicama
#1459 Re: Oprostiti prevaru
Bice prerada one "dvadeset i sedam daaaanaaaa, na mom srcu lezi raaaanaaa... nije rana od bolestiiii, vec od tuge i zaaaalosti... (harmonika solo) ... .... znas li sta si govoooorilaaaa, kad si meni dolazilaaaa, da me neces ostaavitiii, u drugog se zaljubitiii "
#1460 Re: Oprostiti prevaru
Al' Dino izdrži !!! 

#1461 Re: Oprostiti prevaru
Naravno da ga treba biti sram, čuj u novinama objaviti da ga žena sa kojom ima dvoje djece vara.krompir i riza wrote:sram ga bilo, pu pujuli84 wrote:Stavljam fiksnog 1 da on nešto mulja
Šta očekuje da ga ljudi žale, da mu blate ženu il možda podršku da što prije otjera "kurvu" ccc
#1462 Re: Oprostiti prevaru
Tija bi te zaboravit, al' ne mogu, nikada...
jer je tvoja grešna duša srce moje varala...
Bog neka ti prosti grijehe što si mene varala,
a nevirna dragana, ne dao ti Bog ovako nikada...
sto se Al Dino raspekmezio
jer je tvoja grešna duša srce moje varala...

#1463 Re: Oprostiti prevaru
''Zdravo, moje ime je Al'dino, da li da oprostim prevaru?''
-Uskoro na ovoj temi
edit:
Nisam vidio da je vec u dilemi
-Uskoro na ovoj temi

edit:
Nisam vidio da je vec u dilemi

#1464 Re: Oprostiti prevaru
uvik u sridupustopoljina wrote:jos jedan edipovac.
![]()
![]()

#1465 Re: Oprostiti prevaru
Ljubavni status; razveden
Da nisam zauzeta, startala bi ga iz shege
Ima turneJu za deset dana ovdekane

Da nisam zauzeta, startala bi ga iz shege

#1466 Re: Oprostiti prevaru
@kokuz_sa - otkud ovo izvlacis?
- dječak sa šibicama
#1467 Re: Oprostiti prevaru
Mozda ocekuje medijsku paznju, s obzirom da je muzickim repertoarom bas i ne dobija.juli84 wrote:Naravno da ga treba biti sram, čuj u novinama objaviti da ga žena sa kojom ima dvoje djece vara.krompir i riza wrote:sram ga bilo, pu pujuli84 wrote:Stavljam fiksnog 1 da on nešto mulja
Šta očekuje da ga ljudi žale, da mu blate ženu il možda podršku da što prije otjera "kurvu" ccc
#1468 Re: Oprostiti prevaru
Sa njegovog fb profila, biće da mu je neko hakirao profil, jer stvarno ne mogu vjerovat na šta se spuštastochar wrote:@kokuz_sa - otkud ovo izvlacis?
- dječak sa šibicama
#1469 Re: Oprostiti prevaru
I opet FB zlo cini svoje... 

#1470 Re: Oprostiti prevaru
Ja se sjecam jednom u novinama da je Al'dinjo priznao da je udarao proslu zenu.
- dječak sa šibicama
#1471 Re: Oprostiti prevaru
al` nije je bas ubijao, samo po neki samarcic?shin wrote:Ja se sjecam jednom u novinama da je Al'dinjo priznao da je udarao proslu zenu.
#1472 Re: Oprostiti prevaru
dječak sa šibicama wrote:al` nije je bas ubijao, samo po neki samarcic?shin wrote:Ja se sjecam jednom u novinama da je Al'dinjo priznao da je udarao proslu zenu.
Nemam pojma, vjerovatno su ga u dzematu savjetovali koliko po zasluzi.
#1473 Re: Oprostiti prevaru
Hahashin wrote:dječak sa šibicama wrote:al` nije je bas ubijao, samo po neki samarcic?shin wrote:Ja se sjecam jednom u novinama da je Al'dinjo priznao da je udarao proslu zenu.

#1474 Re: Oprostiti prevaru
O ljudi;
Znaci, prvo uskrati tarabljenje i taslacinu, tek onda šakom u oko.
.. A one (žene) čije se neposlušnosti pribojavate vi (prvo) posavjetujte, a onda se od njih u postelji rastavite, pa ih (u krajnjem slučaju) i udarite; kad vam postanu poslušne, onda im zulum ne činite! – Allah je, zaista, uzvišen i velik! (Žene, 34)
Znaci, prvo uskrati tarabljenje i taslacinu, tek onda šakom u oko.
- dječak sa šibicama
#1475 Re: Oprostiti prevaru
Pa znas kako, cisto pedagoski, zenu treba podsjetiti ko je gazda u kuci!shin wrote:dječak sa šibicama wrote:al` nije je bas ubijao, samo po neki samarcic?shin wrote:Ja se sjecam jednom u novinama da je Al'dinjo priznao da je udarao proslu zenu.