to je...
da li u vasim ocima ima razlike kad osoba vozi Audija ili Golfa 2?

Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
stani zeno draga...zena21 wrote:ja samo padam na golfove 2.. pogotovo kad su unutra balavci sa raskopcanim kosuljama, a ceca drma iz kola... zatamnjena stakla naravno i auspuh velicine gradske vodovodne cijevi![]()
![]()
![]()
![]()
karanana wrote:Kod mene nema razlike. Meni je svejedno hocu li jebati u golfu dvici ili u audiju. Tu su negdje s prostorom.
aminchev2 wrote:stani zeno draga...zena21 wrote:ja samo padam na golfove 2.. pogotovo kad su unutra balavci sa raskopcanim kosuljama, a ceca drma iz kola... zatamnjena stakla naravno i auspuh velicine gradske vodovodne cijevi![]()
![]()
![]()
![]()
zaboravila si foru kad izbace lakat kroz prozor.
to je JAKO JAKO vazno.
a naravno ta ruka sto je naslonjena na staklo drzi mobitelizator
Dirty Harry wrote:aminchev2 wrote:stani zeno draga...zena21 wrote:ja samo padam na golfove 2.. pogotovo kad su unutra balavci sa raskopcanim kosuljama, a ceca drma iz kola... zatamnjena stakla naravno i auspuh velicine gradske vodovodne cijevi![]()
![]()
![]()
![]()
to je JAKO JAKO vazno.
Šta imate protiv Golfa dvice?
Dirty Harry wrote:aminchev2 wrote:stani zeno draga...zena21 wrote:ja samo padam na golfove 2.. pogotovo kad su unutra balavci sa raskopcanim kosuljama, a ceca drma iz kola... zatamnjena stakla naravno i auspuh velicine gradske vodovodne cijevi![]()
![]()
![]()
![]()
to je JAKO JAKO vazno.
Šta imate protiv Golfa dvice?
Ih da vidis mog golfa 2 ... turbo dizelzena21 wrote: nista efikasno.. na zalost![]()
![]()
karanana wrote:Kod mene nema razlike. Meni je svejedno hocu li jebati u golfu dvici ili u audiju. Tu su negdje s prostorom.
Lesli Eldridž wrote:Što kompleksaši vože skuplja i "elitnija" auta (ako uopće ima elitnih kola) to su impotentniji. Znači jebač vrlo često ne mora da vozi. Bitno je kako "radi"
aminchev2 wrote:Lesli Eldridž wrote:Što kompleksaši vože skuplja i "elitnija" auta (ako uopće ima elitnih kola) to su impotentniji. Znači jebač vrlo često ne mora da vozi. Bitno je kako "radi"
stani. stani.
pitanje je bilo o seksipilnosti, a ne o "jebacu"
svi znamo da je onaj u troli naj bolji...
ali...
ko je seksipilniji!!!
To ti zavisi opd stanja (ne)svijesti individue. Kakve veze ima sexipil sa autom? Valjda se gleda ukupna pojava, izgled, fizički atributi, odjeća,...aminchev2 wrote:Lesli Eldridž wrote:Što kompleksaši vože skuplja i "elitnija" auta (ako uopće ima elitnih kola) to su impotentniji. Znači jebač vrlo često ne mora da vozi. Bitno je kako "radi"
stani. stani.
ali...
ko je seksipilniji!!!
pa. podrazumjeva se!zena21 wrote:aminchev2 wrote:Lesli Eldridž wrote:Što kompleksaši vože skuplja i "elitnija" auta (ako uopće ima elitnih kola) to su impotentniji. Znači jebač vrlo često ne mora da vozi. Bitno je kako "radi"
stani. stani.
ali...
ko je seksipilniji!!!
jel znamoi kako znamo
ovako....zena21 wrote:ja sad nista ne kontam![]()
aminchev2 wrote:ovako....zena21 wrote:ja sad nista ne kontam![]()
u golfu 2 je volan suvize blizu sprave
i ako je velika surla, OMETA
kontas?
aminchev2 wrote:ovako....zena21 wrote:ja sad nista ne kontam![]()
kontas?
takodjerzena21 wrote:ja samo padam na golfove 2.. pogotovo kad su unutra balavci sa raskopcanim kosuljama, a ceca drma iz kola... zatamnjena stakla naravno i auspuh velicine gradske vodovodne cijevi![]()
![]()
![]()
![]()
nesta mi je tezak ovaj golf za upravljati.Dirty Harry wrote:aminchev2 wrote:ovako....zena21 wrote:ja sad nista ne kontam![]()
kontas?
Mogu se i u G2 povuci sjedista nazad, oboriti skroz ... ima raznih kombinacija
Nisi ti probala golfa cini mi se ...
aminchev2 wrote: ali fakat pravo dobro auto narpavi muskarca malo seksipilnijim....