pa koristi malo mastu bolan......ne moramo vas valjda svemu uciti.....patrius wrote:Pa kako cemo onda docarat??? Mislim,jeste da se radi o jeziku,al' ne vrijedi nista verbalno. Nemamo puno izbora,ostaje nam jedino...cuj sad: "lingualno"...

Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
pa koristi malo mastu bolan......ne moramo vas valjda svemu uciti.....patrius wrote:Pa kako cemo onda docarat??? Mislim,jeste da se radi o jeziku,al' ne vrijedi nista verbalno. Nemamo puno izbora,ostaje nam jedino...cuj sad: "lingualno"...
Eh,masta...pusti ti mastu,slaba je od nje fajda...ja sam ti momak staromodan,masta me je i upropastila...a neces nas valjda ti uciti kako se to radi,nemoj da svasta pomislimo...dacina_curica wrote:pa koristi malo mastu bolan......ne moramo vas valjda svemu uciti.....patrius wrote:Pa kako cemo onda docarat??? Mislim,jeste da se radi o jeziku,al' ne vrijedi nista verbalno. Nemamo puno izbora,ostaje nam jedino...cuj sad: "lingualno"...![]()
![]()
........i naravno "lingualno" kako bi drugacije......
![]()
![]()
Ne, ne, gluho bilo......patrius wrote:Eh,masta...pusti ti mastu,slaba je od nje fajda...ja sam ti momak staromodan,masta me je i upropastila...a neces nas valjda ti uciti kako se to radi,nemoj da svasta pomislimo...
ma to bi puno interesantnije bilo kad bismo mogle nakon prakticne primjene ocjenjivatidacina_curica wrote:pa koristi malo mastu bolan......ne moramo vas valjda svemu uciti.....patrius wrote:Pa kako cemo onda docarat??? Mislim,jeste da se radi o jeziku,al' ne vrijedi nista verbalno. Nemamo puno izbora,ostaje nam jedino...cuj sad: "lingualno"...![]()
![]()
........i naravno "lingualno" kako bi drugacije......
![]()
![]()
HERKA FOR PRESIDENT!!!anais_nin wrote: ma to bi puno interesantnije bilo kad bismo mogle nakon prakticne primjene ocjenjivati![]()
anais_nin wrote: sexom protiv nasilja![]()
![]()
![]()
brdjanka????tech10 wrote:Ja sam jos uvijek poletarac a ti vjerovatno brdjanka u ovoj oblasti.anais_nin wrote: ti ko izvidjac uvijek spreman![]()
![]()
black widow......ili ona bogomoljka sto muzjaka nakon sexa pojedeanais_nin wrote:Maja nisam sigurnotech10 wrote:U svakom slucaju nisi pcelica.![]()
sto se zivotinjskog carstva tice izbjegavam poistovjecivanje sa bilo kakvim insektima
![]()
i zmija je bolja od buba
Jasta bi, samo bi se zvala "lizanje po tabijatu"