mmmmmSa_dy wrote:

Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
mmmmmSa_dy wrote:
predobroSa_dy wrote:
Kad bi sve cure bile ovako lijepe, ne bi ih odjeća trebala uljepšavatiLace wrote:bermude/minice i strample u boji majice/dzempera su bile aktualne 94-e...nikad kao tada nisam februar provela u mini suknji i bermudama ...sad mi ne pada na pamet...ah da...bile su moderne i carape iznad koljenau kombinaciji s kratkim bermudama ili mini suknjom
![]()
sanabe wrote:i to ovakve recimosladak_ko_med wrote:nikad neću skontat ljude koji ne vole štrample![]()
aj mi pošaljisanabe wrote:ja imala takve bijeleimala i slike
![]()
![]()
daaj slikesanabe wrote:ja imala takve bijeleimala i slike
![]()
![]()
Pa i onda kad bi bile sve lijepa kao Sanabasanabe wrote:sta bolan?lovecheck wrote:Kad bi sve cure bile ovako lijepe, ne bi ih odjeća trebala uljepšavatiLace wrote:bermude/minice i strample u boji majice/dzempera su bile aktualne 94-e...nikad kao tada nisam februar provela u mini suknji i bermudama ...sad mi ne pada na pamet...ah da...bile su moderne i carape iznad koljenau kombinaciji s kratkim bermudama ili mini suknjom
![]()
snb ko je ovaj što te zove SanabAlovecheck wrote: Pa i onda kad bi bile sve lijepa kao Sanaba
blue_sky wrote:
sto?*mima* wrote:kokaaaa.....jel to i ti trazis frajera na forumu?
Sa_dy wrote:blue_sky wrote:
koJO?sladak_ko_med wrote:a šta je ovo utanjilo ooooooo
hadzinicasa wrote:sto?*mima* wrote:kokaaaa.....jel to i ti trazis frajera na forumu?
sta to meni fali?
dobreblue_sky wrote:![]()