Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Možda sam prevaziđena, ovo se u moje vrijeme nije zvalo štrample. Meni štrample isključivo znači neprovidne, najčešće od pletenine, poželjno vunene. I smatram da sa odgovarajućom ostalom odjećom i na odgovarajućim nogama mogu biti jako seksi, ali ovo što vi postavljate ovdje su slike minjaka i svih vrsta čarapa, od kojih ni 5% nisu štrample.
MajcinaDusica wrote:Možda sam prevaziđena, ovo se u moje vrijeme nije zvalo štrample. Meni štrample isključivo znači neprovidne, najčešće od pletenine, poželjno vunene. I smatram da sa odgovarajućom ostalom odjećom i na odgovarajućim nogama mogu biti jako seksi, ali ovo što vi postavljate ovdje su slike minjaka i svih vrsta čarapa, od kojih ni 5% nisu štrample.
Ja, i?
Pa ništa. Možda se tema trebala zvati "slike zgodnih cura u minjacima, a neke i bez" jer baš sa štramplama i nema puno veze...
Ridjobrki wrote:Samo, ja mislim da je ovdje dosta i do nogu. Sve kontam, sad da sve ove čorape iskupiš na hrpu i dadneš mojoj koni ona će opet izgledati ko Praga pa ga jebi...