Nigdje veze... kad samo vidi poznanice i prijateljice koje su nadmasile 30-u barieru

Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
Nigdje veze... kad samo vidi poznanice i prijateljice koje su nadmasile 30-u barieru
Ma ni za poslije ...bang and blame wrote:Upravu si, niĐe veze. Nije da ste nesposobni do 43-će već, niste ni tada.. Nikad.
I ja mislim da je ljepse sa 5, 10, 15 godina nego sa 25. Ali vidim da drugi pisu pa da upitam.lavorpunvode wrote:Mozda ces se razocarati ali ne ceka te apsolutno nista. Iz iskustva djevojke/zene od 25. Stavise, bilo je puno boljih razdoblja i vjerujem da ce ih tek biti za koju godinu. Sad bih se potpisala da mogu prespavati narednih godinu, dvije. Probudis se a sve brige rijesene, sve sto je na mirovanju - konacno krenulo, sve sto je krenulo naopako, samo se rijesilo. Eee, sto bi to bilo lijepo..Jokericious wrote: Ja cekam da dodjem do 25. Zasto svi uzimaju te godine za najbolje? Da se pripremim sta me ceka.
Zviz wrote:
Nigdje veze... kad samo vidi poznanice i prijateljice koje su nadmasile 30-u barieruOh jesu pesimisticne i zivcane, i nake i vake - uzas a ljubomora na mladje batake sjeva li sjeva ... tacno vidis onaj pogled u ocima, sta to ona ima bolje od mene pa ono "ona je mladja" auuu kao da joj zdrav zub vadis
Ima i Audija ...Bluemore wrote:nije losa zviz, ima krasan osmijeh
Nebi rekao da sam snob, jel to sto nosim salove, sto imam vise jakni i sesira nego gaca i carapa u ormaru? Ne nisam snob daleko od tog. Nepalim se na kravate i ona biznis odjela. Ne jedem u skupim restoranima (ponekad ali vise zbog drugih nego sebe), niti su mi privlacni, vecina ih bjedno izgleda a jos bjedniju ponudu imaju. Ako neko pravi neki znj sendvic ali da valja te isti prodaje na standu negdje ja cu tu prije otici kupiti i onda do bliznjeg parka sjest i pojesti.sherbett wrote:nije ružna, al je totalno bezveze ženska. Ti zviz si tip sve samo po špagi..zato i ne možeš s nemirnim balkanskim duhom
mnogo mi djeluješ miran i dosadnjikav tip. možda se i varam..al daj nabroj neka uzbuđenja koja možeš prirediti osim jedrenja i skijanja, i zajedničkih uramljenih diploma po fancy uštogljenim restoranima?
daj mi još reci, jel kad dođeš u restoran kušaš vina prije nego ti ga serviraju?
drag si mi zviz, mnogo..al što si snob to nema nigde! mislim, secondo la mentalita Balcanese
Nemojte sad da se prepucavate mojim diplomama.sherbett wrote:... i da razlikujemo vina, i rakije, i sireve i pršute, da znamo koje vino uz koje jelo, imamo diplome, a i ramove...i ne možeš ti iz svog ugla to da osuđuješ ili da pljuješ
Niti osudjujem niti pljujem da budem nacisto! Ja kazem ako uzmem u globalu prosjecnog covjeka sa tih prostora koji posjeduje taj mentalitet (koji nije ni negativan ni pozitivan nego je takakv kakav je) to opet nema nista jel on poznaje vino ili rakiju ili zna razlikovati granicnu rampu od napratne rampe - to uopste nije pitanje.sherbett wrote:Zviz, eh Zviz...dva smo sveta različita
Dobar si ti Zviz, al ne možeš da očekuješ da svi budu takvi, i ako nisu da divljaci s Balkana..znamo mi da se ponašamo u predsjednikovom uredu, i u kafani na stolu.
i da razlikujemo vina, i rakije, i sireve i pršute, da znamo koje vino uz koje jelo, imamo diplome, a i ramove...i ne možeš ti iz svog ugla to da osuđuješ ili da pljuješ
nije ni nama na Balkanu bitno više da je muško...zaista dugo nisi bio ovdje, a?Zviz wrote:Nekopcate (neki od vas) meni nije bitno hocel biti musko ili zensko (djete) nego hocel sa skijama ili sa snowbordom izaci... tj. sta ce od to dvoje izabrati ... ja navijam vise za skije.
Procita neki dan da u CG je ipak pozeljnije musko... da od dugo me nije bilo... mada bio mogao nrvrnut radi reda... hos se bar potruditi pa napraviti palacinke docekusa ..sherbett wrote:nije ni nama na Balkanu bitno više da je muško...zaista dugo nisi bio ovdje, a?Zviz wrote:Nekopcate (neki od vas) meni nije bitno hocel biti musko ili zensko (djete) nego hocel sa skijama ili sa snowbordom izaci... tj. sta ce od to dvoje izabrati ... ja navijam vise za skije.
Ja ti nisam iz BiHZviz wrote:Procita neki dan da u CG je ipak pozeljnije musko... da od dugo me nije bilo... mada bio mogao nrvrnut radi reda... hos se bar potruditi pa napraviti palacinke docekusa ..sherbett wrote:nije ni nama na Balkanu bitno više da je muško...zaista dugo nisi bio ovdje, a?Zviz wrote:Nekopcate (neki od vas) meni nije bitno hocel biti musko ili zensko (djete) nego hocel sa skijama ili sa snowbordom izaci... tj. sta ce od to dvoje izabrati ... ja navijam vise za skije.
Ja se vise pitam, kada pojedini strastveni pisci ovog foruma zive pa stignu biti u svim rasomonijadama kapetana plavog mede. Vid o:l dju rispektRamzess Veliki wrote:De ba gdje vi živite?
Ramzes a la King?sherbett wrote:meni uz nju pita nikako ne ide..al idu neka sirova krvava jela
ramses a la sushidječak sa šibicama wrote:Ramzes a la King?sherbett wrote:meni uz nju pita nikako ne ide..al idu neka sirova krvava jela
uz nju ide samo pribor za jelo,ne's se od nje ni pite ni supe nakusati to ti garantujemsherbett wrote:meni uz nju pita nikako ne ide..al idu neka sirova krvava jela
Kak'e su to predrasude??Red Wolf wrote:uz nju ide samo pribor za jelo,ne's se od nje ni pite ni supe nakusati to ti garantujemsherbett wrote:meni uz nju pita nikako ne ide..al idu neka sirova krvava jela