Pozitive discrimination je druga stvar, nor. hoces da zaposlis odredjeni broj muslimana u Policiju ciji ce procenat reflektirati populaciju.moonca wrote: ↑18/04/2020 16:44.. hm. na nekim formilarima morash napisati i koje si rase... jucer mi bas tip prica- da pojedini dobivaju dodatne poene- s tim.. nista to nije strasno...
..pita se svasta.. naravno- ali ne kao kviz- vec sam pojasnila...ali je- glupo je izjaviti kao sto je bio slucaj na tv- gdje je recno ako - citiram 'punacka zena nije u stanju kontrolisati tezinu, kako ce ostale zadatke ' -- bila je velika prica na tv o diskriminaciji- dakle... treba se drzati pravila..![]()
![]()
Biseksualizam
Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
#76 Re: Biseksualizam
- MarlboroGold
#77 Re: Biseksualizam
Fulila si cijeli stadion.moonca wrote: ↑18/04/2020 16:44.. hm. na nekim formilarima morash napisati i koje si rase... jucer mi bas tip prica- da pojedini dobivaju dodatne poene- s tim.. nista to nije strasno...
..pita se svasta.. naravno- ali ne kao kviz- vec sam pojasnila...ali je- glupo je izjaviti kao sto je bio slucaj na tv- gdje je recno ako - citiram 'punacka zena nije u stanju kontrolisati tezinu, kako ce ostale zadatke ' -- bila je velika prica na tv o diskriminaciji- dakle... treba se drzati pravila..![]()
![]()
#78 Re: Biseksualizam
Nikad nije diskriminacija pravljena niti su te stvari koje navodite pitane. Ne vidim logiku iznad toga godina rođenja vjerovatno da bi se uklonilo izbjegavanje starijih kandidata. Mada to su greške koje poslodavci prave, meni je idealan radnik neko ko (sukladno godinama, rijetko da možeš to očekivati od nekoga mlađeg od 30g) recimo ima porodicu djete-dvoje-troje, brak po PS-u (koliko se realno može viditi sa razine koliko to prosječni komšija vidi), da nije problematičan i da je opšteprihvaćen u kulturnijem i kvalitetnijem društvu tog mjesta gdje provodi život, pošten i ispravan, inteligentan, lična preferenca da nije ćutljiv jer tihe ljude koji mute ne volim itd. Kad vidim nekoga da ima preko 30g a nema porodice nezz meni je to znak neodgovorne osobe na koju se jednostavno ne možeš osloniti jer nema nikakvih briga za sebe može provajdirati danas za 3KM pa ga boli đon kako firma radi kako god da radi njemu je dobro, ovako kad ima djecu kad ima odgovornost mora za nekoga obezbjediti sve što treba onda će se brinuti i za firmu i kako ona radi, a opet kod nas je najveći problem što to firme i "bizmismeni" iskorištavaju pa takvim ljudima daju mizeriju a dušu im uzeše.
woke neoliberalna agenda sa zapada, nema refleksije kod nas. Havarisalo tržište posebno u nekim sektorima tipa IT, finansija, medija itd. gdje gazde zapošljavaju nekoga samo jer je Indijac ili Marokanac samo zato da bi na polici imali da pokažu tog Indijca ili Marokanca... Big tech notoran po tome i na žalost imao sam neka veoma loša iskustva sa tim firmama i ljudima iz ovih razloga...
Nikada nije ni postavljeno. Neki su očito pod dojmom da sam ispitivao kandidate kojekakve stvari koje ne bi ni trebao ni smio, što nije slučaj. To navedeno je sve nebitno, onaj ko to pita ima skrivene agende i treba kao takav biti naljepljen maksuz.Edin H. wrote: ↑18/04/2020 14:36Ma to je do drzave i uredjenja, koja bi morala sankcionisati ovakve pojave.
Niti tijekom odabira kandidata za interview - znaci u samom formularu, niti tokom samog interviewa nije dozvoljeno postavljati bilo kakva pitanja koje diskriminiraju kandidate na bilo koji nacin. Znaci recimo ne smijes postaviti pitanje o godini rodjenja, rasnoj, vjerskoj, politickoj ili nacionalnoj pripadnosti, pa tako naravno ni o seksualnoj orijentaciji.
Pitanja iskljucivo moraju biti vezana za radne zadatke i opis posla.
#79 Re: Biseksualizam
cijeli stadion
dobar.

dobar.
#80 Re: Biseksualizam
Dobro..MarlboroGold wrote: ↑18/04/2020 22:09Fulila si cijeli stadion.moonca wrote: ↑18/04/2020 16:44.. hm. na nekim formilarima morash napisati i koje si rase... jucer mi bas tip prica- da pojedini dobivaju dodatne poene- s tim.. nista to nije strasno...
![]()

- alibaba_i_30_godina
#82 Re: Biseksualizam
Ljubi te tečoalibaba_i_30_godina wrote: ↑18/04/2020 23:57Hoces da kažeš ne zna se kad je gore, kad ženama mjesecno dodje tetka ili ovima svako malo?!![]()
![]()
![]()
- alibaba_i_30_godina
#83 Re: Biseksualizam
Je li to sve sto ima da kažeš iz svog velikog iskustva diretore?

#84 Re: Biseksualizam
Pitanje:
Muskarac ste i morate uraditi jednu od dole nabrojanih gay stvari. Koju stvar bi izabrali?
Dati felacio
Primiti felacio
Penetrirati
Biti penetriran
Dati drkicu
Primiti drkicu
Zazvalit se 10-15 minuta
Pitam za jarana.
Ja bi primio drkicu
Muskarac ste i morate uraditi jednu od dole nabrojanih gay stvari. Koju stvar bi izabrali?
Dati felacio
Primiti felacio
Penetrirati
Biti penetriran
Dati drkicu
Primiti drkicu
Zazvalit se 10-15 minuta
Pitam za jarana.
Ja bi primio drkicu
#85 Re: Biseksualizam
Primiti felacio, a vec sam ga primao u periodu od 12 do 14 godine ništa htio lik da ga siše i ja mu pustio da li me ovo cini Bi ne znam od tad idem u drugom pravcu.

- Ramzess Veliki
- Connaisseur Karlin
#87 Re: Biseksualizam
seksulanost u formi ponasanja, jer je drustveo prihvatljivo vidjeti zene da se poljube, zagrle, drze za ruke ili pod-ruke , pa je takva dozivljena kao prirodnijaRamzess Veliki wrote: ↑10/04/2020 20:43Negdje sam davno citao, davno prije ovog opceg pederluka da je zenska homoseksualnost kao prirodnija od muske.
Ali sta ja znam ...![]()

- Perdita_Durango
#88 Re: Biseksualizam
Sad me zanima ovo;
Ako je djevojka bila s puno muskaraca, etiketirana je kao drolja.
A ako je zena bila s puno zena, onda nije drolja onda je samo . . .lezba?
Ili?
Ili?
#89 Re: Biseksualizam
Po meni i dalje drolja jer vjerovatno guraju do lakta ruke pa je organ i dalje uništen kao da je spavala s mnogo muškaraca pa i više.Perdita_Durango wrote: ↑05/05/2020 00:40Sad me zanima ovo;
Ili?

#90 Re: Biseksualizam
aahahahahahaha90minut wrote: ↑05/05/2020 01:02Po meni i dalje drolja jer vjerovatno guraju do lakta ruke pa je organ i dalje uništen kao da je spavala s mnogo muškaraca pa i više.Perdita_Durango wrote: ↑05/05/2020 00:40Sad me zanima ovo;
Ili?![]()
![]()
- Perdita_Durango
#93 Re: Biseksualizam
90minut wrote: ↑05/05/2020 01:02Po meni i dalje drolja jer vjerovatno guraju do lakta ruke pa je organ i dalje uništen kao da je spavala s mnogo muškaraca pa i više.Perdita_Durango wrote: ↑05/05/2020 00:40Sad me zanima ovo;
Ili?![]()
![]()

Cak i smisleno zvuci.
Strap on je vecinom pozamasna kopija penisa, ruka do lakta, plugovi, ... fiju.
#95 Re: Biseksualizam
Ne propuštaju ništa to je sigurno.Perdita_Durango wrote: ↑05/05/2020 01:1090minut wrote: ↑05/05/2020 01:02Po meni i dalje drolja jer vjerovatno guraju do lakta ruke pa je organ i dalje uništen kao da je spavala s mnogo muškaraca pa i više.Perdita_Durango wrote: ↑05/05/2020 00:40Sad me zanima ovo;
Ili?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cak i smisleno zvuci.
Strap on je vecinom pozamasna kopija penisa, ruka do lakta, plugovi, ... fiju.

- Ramzess Veliki
#96 Re: Biseksualizam
...Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 21:50seksulanost u formi ponasanja, jer je drustveo prihvatljivo vidjeti zene da se poljube, zagrle, drze za ruke ili pod-ruke , pa je takva dozivljena kao prirodnijaRamzess Veliki wrote: ↑10/04/2020 20:43Negdje sam davno citao, davno prije ovog opceg pederluka da je zenska homoseksualnost kao prirodnija od muske.
Ali sta ja znam ...![]()
ako zene to rade mejdusobno, to definitivno ne znaci da jedna drugoj zele lizati i dirkati micu macu , samo kazem
![]()
Mogla si ovo i ne reci ... sad si mnogim muskarcima sa prljavim mislima pokvarila ugodjaj.

- Connaisseur Karlin
#97 Re: Biseksualizam
naravno da si bi, dvije godine si bio sa vjrovatno punoljetnim muskracem

sumnjam da mu nisi nikad pipnuo pimpek

#98 Re: Biseksualizam
Ma jok ba istih godina bili okrenu ti na pedofiliju odjednom. 

- Connaisseur Karlin
- pustopoljina
#100 Re: Biseksualizam
Ocajne situacije zahtijevaju ocajna sredstva. To mislim.
Sta se sve ovdje nece procitati...
Idealan radnik sa dvoje troje djece, da zna sta je obaveza...aha...malo je, de onog sa 5 djece i 28 godina. Tek sto je to pouzdano.
Udana zena, odmah znas sta te ceka? Sta? Cinjenica da ima zivot? I da je ne zanima prijateljevanje sa sefom? Seficom?
Gayevi na radnom mjestu losi? Kolega sa kojim jos nijedan sukob nisam imala, a ne cini se da ce uskoro kakvog biti je gay, 35 god i bez djece. Prema svima korektan, iza njega ne moras provjeravati je li i kako je uradjeno.
Iz topica se samo da zakljuciti da valja izbjegavati male (porodicne) firme.
Sta se sve ovdje nece procitati...
Idealan radnik sa dvoje troje djece, da zna sta je obaveza...aha...malo je, de onog sa 5 djece i 28 godina. Tek sto je to pouzdano.
Udana zena, odmah znas sta te ceka? Sta? Cinjenica da ima zivot? I da je ne zanima prijateljevanje sa sefom? Seficom?
Gayevi na radnom mjestu losi? Kolega sa kojim jos nijedan sukob nisam imala, a ne cini se da ce uskoro kakvog biti je gay, 35 god i bez djece. Prema svima korektan, iza njega ne moras provjeravati je li i kako je uradjeno.
Iz topica se samo da zakljuciti da valja izbjegavati male (porodicne) firme.