Zejnep wrote:james28 wrote:anchor85 wrote:Mene samo interesuje jel postavljač objasnio šta je fufica a šta fina djevojka za njega? Ne vidjeh, al inače sam ćorava pa mi je moglo i promać.
a hebo ga ti valjda to ne trebam objašnjavati, fufica je treba napucana, sifoni vani, dopičnjak, ona fuj kosa, nokti 50 centi, roze bundica (zimi), ljeti ništa na sebi, trči za bijesnim kolima i tuđim parama, nafurana, duva nargilu po čitave dane, intenzivno ništa ne radi u životu itd itd, jel sad jasno??
Pa vi svi ovakve ganjate

Ne baš. Te se pokupe kada zatreba jer su dostupne. Nema potrebe ganjati fuficu koja sama dođe kada vidi novčanik ili auto. Fufica ima svoju ulogu koja nije mala. Naravno, kasnije se evoluira i fufica više nije interesantna, ali u određenom evolutivnom periodu muškarca, u periodu dokazivanja i sebi i raji da su odrasta, za vježbanje sekusalnih vještina, kao i za trenutke kada se treba opustiti a rado bi se izbjegla gospođa Desanka Šakić, fufica je svakako dobrodošla.
A ganjamo i trudimo se oko nekih drugih.
Ne omalovažavam fufice, kao što rekoh, imaju svoju ulogu, a na pitanje šta bih da mi je sestra fufica koja služi za vježbu muškarcima pa da se ne provaljuju pred ženama koje stvarno žele, ne znam šta bih rekao. Ako je fufica sama odabrala tu ulogu, ko sam ja da joj branim. Ili još gore, da je sažaljevam. Niko ne voli da ga sažaljevaju, zar ne?
Uostalom, fufica je i evolutivni period žene takođe. Prođe tu fazu i evoluira u nekoga koga ne možeš smotati tek tako jer je naučila sve trikove. Ima i to svoju vrijednost.