Ista jabeni-bu-man wrote:

Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
Ista jabeni-bu-man wrote:
Ja sam strasni bajker ... kakav kucni macak, dacu vam ja macka ...Pasiflora wrote:I meni se čini, zato sam njega ovdje najprije zapazilamoonca wrote: Nesto je uticalo..mada, sve mi nesto govori da je on 'kucni macak'...![]()
Nemas ti vake noge, haj ne laziBoemica wrote:Ista jabeni-bu-man wrote:od vrata naniže
Nisu za bacit jelBoemica wrote:True, malčice su tanje moje
To nikakoalijagoro wrote:Nisu za bacit jelBoemica wrote:True, malčice su tanje moje
Ramzess Veliki wrote:Ja sam strasni bajker ... kakav kucni macak, dacu vam ja macka ...Pasiflora wrote:I meni se čini, zato sam njega ovdje najprije zapazilamoonca wrote: Nesto je uticalo..mada, sve mi nesto govori da je on 'kucni macak'...![]()
da ili ne?moonca wrote:
Tri godine?Ramzess Veliki wrote:Ih, mene je to drzalo tri godine. Prava smizla ...Pasiflora wrote:Dobre citate je uvijek dobro ponovitiRamzess Veliki wrote:Vise puta ponovljeno na ovoj temi.Fina vam je ekipica ovdje, malo sam preletjela temu, simpa ste skroz
Dakle - prolazim sve faze (ne usuđujem se ni izgovoriti čega) i sada sam u fazi samosažaljenja. Ušla u 5. mjesec toga što se ne usuđujem ni izgovoriti
![]()
![]()
![]()
Bio ko neki dogovor ljetos zä maj, Juni, kad se islo na godišnji zä pivu. Otiso drug ramo na godišnji i nesto. Propo. Nigdje ga. I sad ja izdajica? Ko te ba jebeRamzess Veliki wrote:Odma' ...duminjo wrote:Kacemo se napit?Pasiflora wrote: Dobre citate je uvijek dobro ponovitiFina vam je ekipica ovdje, malo sam preletjela temu, simpa ste skroz
Dakle - prolazim sve faze (ne usuđujem se ni izgovoriti čega) i sada sam u fazi samosažaljenja. Ušla u 5. mjesec toga što se ne usuđujem ni izgovoriti
![]()
... a to Pasifloru pitas.![]()
Izdajica ...
Pa kuži mu avatar, kako neće biti poželjanMarlboroGold wrote:Ramo spominju te žene na temi o feminizmu. Poželjan si
Ma kakav avatar. To je zato što se odlučio za vazektomijuPasiflora wrote:Pa kuži mu avatar, kako neće biti poželjanMarlboroGold wrote:Ramo spominju te žene na temi o feminizmu. Poželjan si
MarlboroGold wrote:Ma kakav avatar. To je zato što se odlučio za vazektomijuPasiflora wrote:Pa kuži mu avatar, kako neće biti poželjanMarlboroGold wrote:Ramo spominju te žene na temi o feminizmu. Poželjan si
Dogovorite se na po puta, tamo negdje u Kabuluduminjo wrote:
Bio ko neki dogovor ljetos zä maj, Juni, kad se islo na godišnji zä pivu. Otiso drug ramo na godišnji i nesto. Propo. Nigdje ga. I sad ja izdajica? Ko te ba jebe(da izvines na izrazu zbog godina, mada te ne smatram starohanom nego eto Red se izvinut zä izraz)
Ma čim ko iz topa kaže "vazda" odma znas da je suplja. Mora se prvo Malo razmislitTomahawk11 wrote:Dogovorite se na po puta, tamo negdje u Kabuluduminjo wrote:
Bio ko neki dogovor ljetos zä maj, Juni, kad se islo na godišnji zä pivu. Otiso drug ramo na godišnji i nesto. Propo. Nigdje ga. I sad ja izdajica? Ko te ba jebe(da izvines na izrazu zbog godina, mada te ne smatram starohanom nego eto Red se izvinut zä izraz)
Što se mene tiče - gledamo.duminjo wrote: Gledamol utakmicu u ponedjeljak?
Znaci gledamo. Kontaj birtiju u koju cemo. Meni valja svakaTomahawk11 wrote:Što se mene tiče - gledamo.duminjo wrote: Gledamol utakmicu u ponedjeljak?
Nista Volvo ... to je za matorce od matoraca.zipoo wrote:Jos mu samo volvo fali
Jebiga ... emotivan sam.superiska wrote:Tri godine?Ramzess Veliki wrote:Ih, mene je to drzalo tri godine. Prava smizla ...![]()
![]()
![]()
![]()