Mialim da se opterecujes tom folozofijom.. budi sto jesi-- kakva god da si... i drugi ne reaguju uvijek, kakvi su inace..cendlerbing wrote: ↑31/01/2020 11:50
Ja se vodim onom filozofijom da se ponašaš i daješ onako kako očekuješ od drugih.

Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
Mialim da se opterecujes tom folozofijom.. budi sto jesi-- kakva god da si... i drugi ne reaguju uvijek, kakvi su inace..cendlerbing wrote: ↑31/01/2020 11:50
Ja se vodim onom filozofijom da se ponašaš i daješ onako kako očekuješ od drugih.
strucnjakdemagog wrote: ↑31/01/2020 15:03Da, zamišljam 3 djevojke sjede u kafiću i raspravljaju o naučnim dostignućima.lmo wrote: ↑31/01/2020 12:44kod mene su teme razgovora išle skladu sa interesovanjima na koja se stavljao fokus u skladu sa uzrastom.strucnjakdemagog wrote: ↑31/01/2020 07:09Možda nekih 20% vremena posvetimo priči, ima li gdje koja, šta, kako...
A kod žena je taj procenat mnogo veći, ako se slažeš.![]()
najnormalnije je da u ranom mladalačkom dobu fokus stavljaš na interes prema suprotnom spolu, da imaš simpatije, da procjenjuješ i iz različitih perspektiva analiziraš pripadnike suprotnog spola.
kasnije u fokus prelazi nauka, ozbiljniji obrazovni put i to sve......nakon toga posao, hobiji, hedonizam...u međuveremenu sazrijevaš, stičeš iskustva, biraš društvo koje će ti odgovarati za razgovore na aktuelne teme i interesovanja....
nemam potrebu razgovarati (tračati) o muškarcima na kafama i ostalim vidovima neformalnog druženja još od ranih studentskih dana....
Ah ko mi je kriv kad se krećem u pogrešnim krugovima. Moraću se izolovati, što reče moonca.![]()
Ne opterećujem se, oduvijek sam tako gledala na stvari.moonca wrote: ↑31/01/2020 15:35Mialim da se opterecujes tom folozofijom.. budi sto jesi-- kakva god da si... i drugi ne reaguju uvijek, kakvi su inace..cendlerbing wrote: ↑31/01/2020 11:50
Ja se vodim onom filozofijom da se ponašaš i daješ onako kako očekuješ od drugih.![]()
Ti se ponasas, kako po tvom osjecaju bi trebali i drugi.- hm .. imas li koji primjer... sta ocekujes od drugih?? da ti suknu prvom prilikom..cendlerbing wrote: ↑31/01/2020 16:04Ne opterećujem se, oduvijek sam tako gledala na stvari.moonca wrote: ↑31/01/2020 15:35Mialim da se opterecujes tom folozofijom.. budi sto jesi-- kakva god da si... i drugi ne reaguju uvijek, kakvi su inace..cendlerbing wrote: ↑31/01/2020 11:50
Ja se vodim onom filozofijom da se ponašaš i daješ onako kako očekuješ od drugih.![]()
To jesam ja.
Ovo ostalo ne kontam.![]()
Moze.. bice super..
Nemas pojam kako bi uzivao- ne radja se, ovako sto vishe..strucnjakdemagog wrote: ↑31/01/2020 18:30
Mogu li vam se i ja pridružiti? Nemoj me samo ostaviti nasamo sa mooncom.![]()
Znamo.moonca wrote: ↑31/01/2020 18:32Nemas pojam kako bi uzivao- ne radja se, ovako sto vishe..strucnjakdemagog wrote: ↑31/01/2020 18:30
Mogu li vam se i ja pridružiti? Nemoj me samo ostaviti nasamo sa mooncom.![]()
![]()
![]()
Sve su naznake da ces biti na drugoj paradi--- ponosa--Ramzess Veliki wrote: ↑01/02/2020 04:37![]()
![]()
![]()
Sretno curke imate moju podrsku.![]()
Ja sam sebi prva zato on kotira tako visokostrucnjakdemagog wrote: ↑30/01/2020 12:56Da li je tačno da su muškarci ženama na prvom mjestu prioriteta, dok su žene muškarcima tek nakon sporta, politike i jarana?
Naravno zdravlje, lova i uspjeh se podrazumijeva da je ispred svega.
Dje nas nema?strucnjakdemagog wrote: ↑30/01/2020 01:06Nema vas na temama o sportu, politici, tehnologiji... Šta vas žene uopšte zanima?
Da mi je biti žensko jedan dan da odmorim živce malo.![]()
Svinjo materijalisticka!
NePitar_na_motoru wrote: ↑01/02/2020 19:27zanima me vase misljenje.... pa da pocnem....
sta vi mislite jebe l' ko sta?