I jos jedna, pa sta i da te odbije, barem znas na cemu si a ne kao sad ni na nebu ni na zemlji. Ako je to to, zar ne vrijedi rizikovat? ha ja.
Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
Pa mislim da ce mi sudbina biti ista kao u tvoje prijateljicewhitelegend07 wrote:Pozdrav, raja, novi sam tu na forumu, nadam se da ćemo se lijepo družiti odsad, pa nadalje...
Upratio sam ovaj problem o kojem raspravljate, malo sam pohvatao šta se tu dešava.
Mogu reći da sam imao sličnu situaciju, samo što je kod mene bio slučaj da je moja najbolja prijateljica bila(ili još jeste, ne znam, nedavno se to riješilo) zaljubljena u mene.
E sad, to ne bi bio nikakav problem, da ja nisam već u vezi. I to dugoj, godine su u pitanju. Volim je i želim s njom sve u životu, a tu prijateljicu doživljavam kao sestru. Volim je, ali kao brat. Tako da, pošto znam kako se ta moja prijateljica osjeća, mislim da razumijem i tebe.
A vidi, ta moja prijateljica je probala, odbijena je, na najpristojniji mogući način, jer je nikad u životu ne bih htio povrijediti, bitna mi je. Ali, ona je zadovoljna, bar zna da je probala. Probaj i ti. Možda te odbije, možda ne. Ali, bar ćeš znati na čemu si. A ovako, ako ništa ne poduzmeš, cijeli ćeš se život pitati jesi li mogao drugačije, šta bi bilo da si ovo, šta bi bilo da si ono.
Tu sam, brate, uvijek.NickZaBaciti wrote:Napokon neko konkretan savjet da daje na ovom podforumu![]()
![]()
Hvala.
Valjda je sada pitanje da li da joj napisem ili da cekam 2-3 mjeseca pa u lice. Zelim da bude to licno, ali iako vrijeme inace leti sad pa sad, sa ovom dilemom na prsima minuta je sat vremena.
naci cemo se mi s njomsokkia wrote:![]()
daj nam njen fb profil i mi cemo joj reci šta osjecaš za nju
Sarajevo1946 wrote:Nemojte ga nafurati da bude optimista ako nema realne osnove za to, što i sam govori
"meni ovo mirise na nesto lijepooooooooooooooooooo "
Bit će pravo lijepo i njenom momku ako ga ostavi.WRRsmom wrote:meni ovo mirise na nesto lijepooooooooooooooooooo![]()
![]()
Reci, reci drzim ti figeNickZaBaciti wrote:
Ionako cu joj reci kada je vidim, sta je tu je.