Kondom tokom masturbiranja?
Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
#26 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Ja stavim 2-3, da mi bude veci u ruci
#27 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Koliko kosta pakovanje kondoma . Koliko ti dragi cesto masturbira. Napravi mjesecnu racunicu i bit ce ti sve jasno....majmunce wrote:Ok ljudi, sta vam je? Pitam iz zanimacije. Ko nema sta da podjeli osim zezancije. Vozdra
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
- dale cooper
#28 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Eh, šta je ta tvoja tastatura sve prošla.Chmoljo wrote:ja stavim kurton na tastaturu da je ne umažem.
teško čistiti između tipki.

- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#29 Re: Kondom tokom masturbiranja?
u kakve izgovore cure povjeruju 

#31 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Blago onom sto mu zena gleda u novcanik usrecio se pravo187 wrote: Koliko kosta pakovanje kondoma . Koliko ti dragi cesto masturbira. Napravi mjesecnu racunicu i bit ce ti sve jasno....
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#32 Re: Kondom tokom masturbiranja?
I masturbiranje postalo skupo.
Uskoro ce i na to puknut akcize.

#33 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Ovo je iz zanimacije zato sam i postavila a moj privatni zivot nije tvoja stvar. Postavljat cu teme sto su meni cejf a ne tebi. I ne zelim vise da raspravljam sa tobom. Ako imas sta za podjeliti vezano za ovu temu, bujrum ako ne vozdra.ladyblue18 wrote:Imal sta pametno da pitas iz zanimacije ili ces svaki put kada nadjes sumnjiv dokaz kod momka otvarati ovdje temu?majmunce wrote:Ok ljudi, sta vam je? Pitam iz zanimacije. Ko nema sta da podjeli osim zezancije. Vozdra
Sta ce biti sljedece, boja stolice mu je drugacija da li me vara?
#34 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Procitaj papiric iz pakovanja na njemu piše za šta se kondom koristi.
#35 Re: Kondom tokom masturbiranja?
ona ga uvijek metne dok mi ga masturbira, tako da ja o tome ne razmišljam previše, nego ako može jedno pitanje: 'koliko love trošiš na masturbiranje?'
#36 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Ona na forumu smara pitanjima, a decko glavni stemer u komsiluku.
Svijece, kurtoni...
Sljedece je taj home video sto si nasla, to je seminarski iz kibernetike...

Svijece, kurtoni...
Sljedece je taj home video sto si nasla, to je seminarski iz kibernetike...

- ladyblue18
#37 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Sto s' agresivna ba, ko diro?majmunce wrote: Ovo je iz zanimacije zato sam i postavila a moj privatni zivot nije tvoja stvar. Postavljat cu teme sto su meni cejf a ne tebi. I ne zelim vise da raspravljam sa tobom. Ako imas sta za podjeliti vezano za ovu temu, bujrum ako ne vozdra.
#38 Re: Kondom tokom masturbiranja?
ladyblue18: Jer postavim neko pitanje a ti odma neke zakljucke pravis o cemu uopste nemas pojma. Ako ti se tema ne svidja pa nemoj ni komentarisati a ne tu da neki show i zezanciju pravis.
#39 Re: Kondom tokom masturbiranja?
ejh ja mislio majmunce muško, skroz me izbaci iz koncentracije na pitanje... tako da sad moram malo drugačije ovo protabirit, izvinjavam se...
#40 Re: Kondom tokom masturbiranja?
zaljubila se u tebe zar ne vidis?majmunce wrote:ladyblue18: Jer postavim neko pitanje a ti odma neke zakljucke pravis o cemu uopste nemas pojma. Ako ti se tema ne svidja pa nemoj ni komentarisati a ne tu da neki show i zezanciju pravis.
#42 Re: Kondom tokom masturbiranja?
ljudi dajte da ovome ozbiljno pristupimo, cura nalazi kondome nepoznatog podrijetla, misteriozno je, pokušajmo pomoći
- ladyblue18
#43 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Pa sta cu kad meni ne padaju na pamet ovakve zanimljivosti kao tebi, kitim se tudjim perjem.majmunce wrote:ladyblue18: Jer postavim neko pitanje a ti odma neke zakljucke pravis o cemu uopste nemas pojma. Ako ti se tema ne svidja pa nemoj ni komentarisati a ne tu da neki show i zezanciju pravis.

Steta ne iskoristiti ovakav potencijal od teme.
#44 Re: Kondom tokom masturbiranja?
ona rece da je citala o tome a ne da se njoj to desava
dobio sam sad inspiraciju odo da ga talaknem jednom
Last edited by Kladara on 09/10/2012 23:18, edited 1 time in total.
#45 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Kao vec napisano, iz ciste zanimacije pitam ako muskarci koriste kondom dok sami sebi masturbiraju, pricala sam sa drugaricama o ovome i neke misle da to rade a neke ne pa da vidim na forumu sta drugi mislecat lover wrote:ljudi dajte da ovome ozbiljno pristupimo, cura nalazi kondome nepoznatog podrijetla, misteriozno je, pokušajmo pomoći

- ladyblue18
#46 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Aha, a ja sam Kejt Midlton, a nisam...Kladara wrote:ona rece da je citala o tome a ne da se njoj to desava

- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#47 Re: Kondom tokom masturbiranja?
te slabo misle, slobodno im recimajmunce wrote:Kao vec napisano, iz ciste zanimacije pitam ako muskarci koriste kondom dok sami sebi masturbiraju, pricala sam sa drugaricama o ovome i neke misle da to rade a neke ne pa da vidim na forumu sta drugi mislecat lover wrote:ljudi dajte da ovome ozbiljno pristupimo, cura nalazi kondome nepoznatog podrijetla, misteriozno je, pokušajmo pomoći
#48 Re: Kondom tokom masturbiranja?
mozda jesi sta znas pogledaj se bolje o špigloladyblue18 wrote:Aha, a ja sam Kejt Midlton, a nisam...Kladara wrote:ona rece da je citala o tome a ne da se njoj to desava
#49 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Upravo citala i sad da vidim tudja iskustva i misljenjaKladara wrote:ona rece da je citala o tome a ne da se njoj to desava

#50 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Ozbiljno?plain vanilla wrote:te slabo misle, slobodno im recimajmunce wrote:Kao vec napisano, iz ciste zanimacije pitam ako muskarci koriste kondom dok sami sebi masturbiraju, pricala sam sa drugaricama o ovome i neke misle da to rade a neke ne pa da vidim na forumu sta drugi mislecat lover wrote:ljudi dajte da ovome ozbiljno pristupimo, cura nalazi kondome nepoznatog podrijetla, misteriozno je, pokušajmo pomoći