Female_Sa wrote:A meni kod mog supruga (ili ti muza) najvishe smeta kad kaze:
- Kad zavaljen na kauču igra PES-a i kaze "Cujes li da ti dijete plače"![]()
![]()

Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
![]()
jako, kao da sebe vidim za 5 godinaWildRedRose wrote:Female_Sa wrote:A meni kod mog supruga (ili ti muza) najvishe smeta kad kaze:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I šta ovdje nije uredu?Female_Sa wrote: - Kad zavaljen na kauču igra PES-a i kaze "Cujes li da ti dijete plače"![]()
![]()
- Koliko si to para ponovo potrosila?![]()
![]()
- Moramo li to kupiti - treba li nam (kada nesto kupujem za bebu i bas mi treba);
![]()
- Kad svaki put uzima novu casu da se napije vode i reda case po kuhinji k'o da je u kafani;
- Kad se okupa i ostavi kupatilo k'o da ga je tsunami pogodio, a jos ne otvori prozor pa para kaplje sa stropa![]()
![]()
I eto...ima jos mnogo toga ali nista toliko strasno da bih ga zadavila:D
dijelim misljenje.. zeljezo se kuje dok je vruce.. meni su to od pocetka govorili tako da sam i poslusalaZviz wrote:Female_Sa wrote:A meni kod mog supruga (ili ti muza) najvishe smeta kad kaze:
- Koliko si to para ponovo potrosila?![]()
![]()
- Moramo li to kupiti - treba li nam (kada nesto kupujem za bebu i bas mi treba);
![]()
- Kad svaki put uzima novu casu da se napije vode i reda case po kuhinji k'o da je u kafani;
- Kad se okupa i ostavi kupatilo k'o da ga je tsunami pogodio, a jos ne otvori prozor pa para kaplje sa stropa![]()
![]()
I eto...ima jos mnogo toga ali nista toliko strasno da bih ga zadavila:D
Na prva dva pitanja ja mislim, da to manje vise svaki muskarac pita i nebi trebalo biti neko pretjerano iznenadjene. Pa kad sa svojom idem u soping ona napupuje brdo nekih stvari ... da ja nekad moram reci moramo li to kupiti - treba li namSto se tih igrica tice - njemu je dosadno - izgleda - za case to je tipicno musko - e za kupatilo to je malo do odgoja, moja mati nije htjela da brise zamnom kad sam navrsio neke godine nego brisi sam. Meni nema nista gore kad je kupatilo zapusteno, pa i ako sam musko nije mi rsko kleknut na koljena i oribat we solju da se cakli.
Fin neki covjek, odma se vidi. Dobro si proslavazdagazda wrote:mene malo nervira kod mog muza sljedece
-on bi samo da stedi i da ne trosi, osim ako nije za kola trosak.
-sto prati politiku i domacu i stranu i sve zna a mene to ne interesuje pa me onda davi s tim pricama
-sto bi se sexo na svakom mjestu i u svako vrijeme
-sto kad gleda formulu grmi kucaa ne mogu ga natjerati da smanji
-sto ja kad uzmem daljinski isto ko da sam ga nozem zbola
-uvijek kasni svuda osim na utakmicu bilo na stadionu bilo na televiziji.
-od svih mojih prijateljica ne voli ni jednu (ne buni se kad dodju ili ja izadjem al znam da mu ne pasu)
-sto nije ni malo ljubomoran (volila bi da je malcice![]()
-sto bi samo planinario, peco, biciklo i vani bivao a ja sam vise unutrasnje stvorenje
nije ovo nista strasno sad kad procitah. nisam se trebala zalit
otherside wrote:Zviz, ti bas elaborat napisao![]()
eto cula si female, dosadno mu je pa igra igrice. odmah usisivac u ruke, krpe za prasinu i ostalu opremu pa nek' se igra
Kad svaki put uzima novu casu da se napije vode i reda case po kuhinji k'o da je u kafani;
dobar ćoek...KatarinaKosaca wrote:Što kad gleda formulu grmi cijela kuća i ježim se od onog zvuka![]()
Što misli da je Šumaher![]()
Što mi pokazuje svako auto i predlaže kupnju![]()
Ipak, forumula je najgora..![]()
![]()
![]()
Eh...zaboravio je on sta je usisivacotherside wrote:Zviz, ti bas elaborat napisao![]()
eto cula si female, dosadno mu je pa igra igrice. odmah usisivac u ruke, krpe za prasinu i ostalu opremu pa nek' se igra
moram i jaWildRedRose wrote:Female_Sa wrote:A meni kod mog supruga (ili ti muza) najvishe smeta kad kaze:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni da to pokušaš ušao bih ti u ostavu i sve tegle zavrnuo što jače mogu.otherside wrote:Zviz, ti bas elaborat napisao![]()
A šta fali kupiti isproban džem ili ajvar u samoposluzi?tiranosaur wrote:"Meni da to pokušaš ušao bih ti u ostavu i sve tegle zavrnuo što jače mogu."
e stvarno zasto imate potrebu zavrnuti tegle toliko...pa isto kao da se nikada vise ne trebaju otvoriti
domace je domaceRamzess Veliki wrote:A šta fali kupiti isproban džem ili ajvar u samoposluzi?tiranosaur wrote:"Meni da to pokušaš ušao bih ti u ostavu i sve tegle zavrnuo što jače mogu."
e stvarno zasto imate potrebu zavrnuti tegle toliko...pa isto kao da se nikada vise ne trebaju otvoriti