quarterback wrote:rekao je jos jednu dobru ali to nije za LJiS - ako si siromasan - nisi kriv, ako ti je punac siromasan - sam si kriv![]()
![]()

Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
quarterback wrote:rekao je jos jednu dobru ali to nije za LJiS - ako si siromasan - nisi kriv, ako ti je punac siromasan - sam si kriv![]()
![]()
nije smijesno ba... tuzi je za unistavanje licne/osobne imovinequarterback wrote:![]()
zar nisi rekao da to dosadi???quarterback wrote:ako jos lomi istim zarom, ima li sestru ? (ili bar tetku)
jah, najbolje vam davat na kapaljku, onda vi padatequarterback wrote:obicno zene tako padaju po partneru i kada malo iskuliras ne bi li se to dovelo u kakvu takvu normalu dobijes sataru u celo ili budes muska svinja koja ne zna uzvratiti ljubav...
quarterback wrote:nije brate na kapaljku nego normalno, a ne da ne mozes proci pored kuhinje na miru![]()
(ps ja njemu zavidim, cisto da se razumijemo, ovo ja pisem jer se svako cese gdje ga svrbi)
ja sam rekla da sam smor kao ta tvoja...i sta si se ti tu nasao uvrijedjen bgt?ifas wrote:pusti ba vanillu njen je cilj samo da bombarduje teme... da sam ja napisao da ja sa nje ne slazim ... onda bi bio sovinisticki gad i sexualni manijak.
da li ga njoj neko slaze nebi ona ovde imala vremena trabuHnjat.
biće aBd, ima da lomišplain vanilla wrote:ja sam rekla da sam smor kao ta tvoja...i sta si se ti tu nasao uvrijedjen bgt?ifas wrote:pusti ba vanillu njen je cilj samo da bombarduje teme... da sam ja napisao da ja sa nje ne slazim ... onda bi bio sovinisticki gad i sexualni manijak.
da li ga njoj neko slaze nebi ona ovde imala vremena trabuHnjat.
jest, da imam cojka sad bih ga cackala i pipkala, ne bih ovdje trunila, ali nemam i sta sad?