Kad je za vas "dosta"

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

vilhana

#1 Kad je za vas "dosta"

Post by vilhana »

Prijateljica mi ima muza koji je nedavno zavrsio skolu.. Imaju bebu od 8mjeseci i ona radi puno radno vrijeme u bolnici.. On ne radi nigdje,kaze tesko mu je da nadje posao u njegovoj struci.. Primjetila sam da on nece nigdje da radi,samo se izvlaci da nema posla u njegovoj struci.. Kad god je pitam gdje je on ona mi odgovori ili je sa jaranima negdje ili spava... Ja ne mogu da vjerujem da covjek koji ima dijete od 8mj.se moze tako da ponasa.. Kad je za vas dosta? Pita me neki dan sta da radi? Dali da ga ostavi i nadje sebi stan negdje drugo ili sta da radi?
zelenashica

#2 Re: Kad je za vas "dosta"

Post by zelenashica »

vilhana wrote:Prijateljica mi ima muza koji je nedavno zavrsio skolu.. Imaju bebu od 8mjeseci i ona radi puno radno vrijeme u bolnici.. On ne radi nigdje,kaze tesko mu je da nadje posao u njegovoj struci.. Primjetila sam da on nece nigdje da radi,samo se izvlaci da nema posla u njegovoj struci.. Kad god je pitam gdje je on ona mi odgovori ili je sa jaranima negdje ili spava... Ja ne mogu da vjerujem da covjek koji ima dijete od 8mj.se moze tako da ponasa.. Kad je za vas dosta? Pita me neki dan sta da radi? Dali da ga ostavi i nadje sebi stan negdje drugo ili sta da radi?
Hm,.....samo ona zna odgovor na postavljeno pitanje...... :wink:
chuchumbamayumbe

#3 Re: Kad je za vas "dosta"

Post by chuchumbamayumbe »

Ne skontah, ko se brine oko djeteta kada je ona na poslu?
s@mson

#4 Re: Kad je za vas "dosta"

Post by s@mson »

Ja bih mu dao za kafu i cigare...
Jbg kad covjek da zaradi kad samo spava i zeza se sa drustvom...
Priorat
Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...

#5 Re: Kad je za vas "dosta"

Post by Priorat »

s@mson wrote:Ja bih mu dao za kafu i cigare...
Jbg kad covjek da zaradi kad samo spava i zeza se sa drustvom...

ha,ha,ha dooobar...
maybelline

#6 Re: Kad je za vas "dosta"

Post by maybelline »

Lako je nama pametovati ovako sa strane jer niko ne zna kako bi se ponasao da se nadje u takvoj ili slicnoj situaciji...

Ja licno mislim da bi razgovarala s njim i postavila mu neke ultimatume i pokusala spasiti taj brak, medjutim, ako bih vidjela da to ne pali, vrlo vjerovatno bi ga ostavila.
vilhana

#7 Re: Kad je za vas "dosta"

Post by vilhana »

ona se je nadala da ce se on promjeniti,ali izgleda ne ide joj to od ruke.. postavljala mu je i ultimatume ali nista od toga.. Kaze da joj je zao djeteta. Ali kakav je i to brak ako sloge nema.. Ako on nije tu da joj pomogne..
chuchumbamayumbe

#8 Re: Kad je za vas "dosta"

Pitah te, ko cuva dijete?
I koliko im je godina!?
vilhana

#9 Re: Kad je za vas "dosta"

Post by vilhana »

njena mati cuva dijete...penzionisana.. a njima je 30tak godina..
chuchumbamayumbe

#10 Re: Kad je za vas "dosta"

vilhana wrote:njena mati cuva dijete...penzionisana.. a njima je 30tak godina..
To te pitam posto si napisala da je klipan zavrsio skolu, pa reko da im nije jedno 19-20 godina.
A sa 30 bi trebali biti zreli ljudi, sto ona izgleda i jeste, ali on...
Je li to bebche od 8 mjeseci dijete ljubavi, ili se "omaklo"? Pitam koliko god ruzno zvucalo.
Jer, mnogi muskarci ce brakom, a pogotovo dolaskom djeteta osjecati da su izgubili "slobodu".
mrtva kokoš

#11 Re: Kad je za vas "dosta"

Post by mrtva kokoš »

30-tak mu godina a tek zavrsio skolu :roll: , 21.01.2009 ti si bila u 5mj. trudnoce.+ 4mj. = 21.05. porod + 8 mj.koliko kazes da ima dijete 21.01.2010 :roll: to se u isto vrijeme porodila kao prijateljica??
Last edited by mrtva kokoš on 21/01/2010 20:39, edited 1 time in total.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#12 Re: Kad je za vas "dosta"

Post by Truba »

ja ničiju djecu ne bih čuvao sem svoje

nek ljudi samo pomažu tuđi nerad i lijenost nek barem se brine oko djeteta
Don Quixote

#13 Re: Kad je za vas "dosta"

Post by Don Quixote »

Pa neka dovede sebi i jednog koji radi :mrgreen: Lakse ce im biti izdrzavati ovog prvog!
Sala mala :-)

Nista, nek' pokupi djete i predje i ona kod matere... Privremeno na jedno 30-40 godina :mrgreen:
djana h

#14 Re: Kad je za vas "dosta"

Post by djana h »

vilhana wrote:ona se je nadala da ce se on promjeniti,ali izgleda ne ide joj to od ruke.. postavljala mu je i ultimatume ali nista od toga.. Kaze da joj je zao djeteta. Ali kakav je i to brak ako sloge nema.. Ako on nije tu da joj pomogne..
Najveca je zabluda vjerovati da ce se neko promijeniti.
30 mu je godina,on je vec odavno izgradjena licnost i nema tu velikih promjena u njegovom ponasanju.Sa ultimatumima se kod vecine osoba postize samo kontraefekat.Brak je pakao i za nju,i za njega ako se stalno svadjaju i samim tim stvaraju atmosferu koja ce na to djete djelovati pogubno kako bude raslo.Neznam,ali on mi djeluje ili razmazen ili nezreo i za brak i za dijete.
Ne bi mu skodilo jedno kratko napustanje tog "toplog gnijezda",cisto da vidi sta bi mogao izgubiti :thumbup:
Puno srece.
Better Man

#15 Re: Kad je za vas "dosta"

Post by Better Man »

Kolega mi na poslu ima prijatelja koji živi u inostranstvu sa djevojkom. Ona radi za jaku firmu i zarađuje jako puno love, dok on ne radi ništa. Ali izgleda da njoj to uopće ne smeta čim živi sa njim 16 godina. Dakle ona radi i zarađuje lovu, on ne radi ništa. Njena firma joj svake godine daje besplatno nagradno putovanje na destinaciju koju ona izabere i njih dvoje zajedno putuju. Uglavnom on živi na njen račun kao lord, a i njoj je izgleda dobro s njim čim mu za sve ove godine nije ni riječi prigovorila što ništa ne radi. Imaju nekkretninu na Jadranu i to je na njegovo ime. Moj kolega mu je govorio da nađe radi sebe neki posao da radi, ali ništa. Tako da me ne iznenađuje ni ovaj slućaj koji se ovdje navodi.
Last edited by Better Man on 21/01/2010 20:37, edited 1 time in total.
detroit-mercy

#16 Re: Kad je za vas "dosta"

Post by detroit-mercy »

Dosta je samo kad tuku...... :bih:
detroit-mercy

#17 Re: Kad je za vas "dosta"

Post by detroit-mercy »

Better Man wrote:Kolega mi na poslu ima prijatelja koji živi u inostranstvu sa djevojkom. Ona radi za jaku firmu i zarađuje jako puno love, dok on ne radi ništa. Ali izgleda da njoj to uopće ne smeta čim živi sa njim 16 godiina. Dakle ona radi i zarađuje lovu, on ne radi ništa. Njena firma joj svake godine daje besplatno nagradno putovanje na destinaciju koju ona izabere i njih dvoje zajedno putuju. Uglavnom on živi na njen račun kao lord, a i njoj je izgleda dobro s njim čim mu za sve ove godine nije ni riječi prigovorila što ništa ne radi. Moj kolega mu je govorio sda nađe radi sebe šta da radi, ali ništa. Tako da me ne iznenađuje ni ovaj slućaj koji se ovdje navodi.
Hazdo vjerovatno ima dobru halatku, cim je mlada tako dobro cuva.............. :bih:
vilhana

#18 Re: Kad je za vas "dosta"

Post by vilhana »

eh pa druga je prica kad neko dobro zaradjuje.. mi smo u americi... ovdje nas nema bas toliko mnogo da dobro zaradjuju.. i oni koji zarade porez ih odere na kraju godine.. ja mislim da je on bezobrazan,a ne razmazen.. to je sramota od jednog covjeka da se ponasa tako..
Better Man

#19 Re: Kad je za vas "dosta"

Post by Better Man »

detroit-mercy wrote:
Better Man wrote:Kolega mi na poslu ima prijatelja koji živi u inostranstvu sa djevojkom. Ona radi za jaku firmu i zarađuje jako puno love, dok on ne radi ništa. Ali izgleda da njoj to uopće ne smeta čim živi sa njim 16 godiina. Dakle ona radi i zarađuje lovu, on ne radi ništa. Njena firma joj svake godine daje besplatno nagradno putovanje na destinaciju koju ona izabere i njih dvoje zajedno putuju. Uglavnom on živi na njen račun kao lord, a i njoj je izgleda dobro s njim čim mu za sve ove godine nije ni riječi prigovorila što ništa ne radi. Moj kolega mu je govorio da nađe radi sebe neki posao da radi, ali ništa. Tako da me ne iznenađuje ni ovaj slućaj koji se ovdje navodi.
Hazdo vjerovatno ima dobru halatku, cim je mlada tako dobro cuva.............. :bih:
Možda, možda ne znam! :D
bug

#20 Re: Kad je za vas "dosta"

Post by bug »

bas su keksi :D ti paraziti
vilhana

#21 Re: Kad je za vas "dosta"

Post by vilhana »

besana wrote:Ako njoj nije dosta ... mozda ga voli ... ili voli biti udata .... kako god, njen zivot, njena stvar. Da moja prijateljica ima takve probleme ne bih se bas petljala.

eh tesko je to gledati.. imamo djecu par dana razlike.. meni nije lose u braku a ona jadnica se bori sa svojim.. kao prijateljica ja bih joj neko savijet trebala dati.. samo ne znam koji? sta da kazees a da se uvrijedjena ne nadje?
JThomas

#22 Re: Kad je za vas "dosta"

Post by JThomas »

Better Man wrote:Kolega mi na poslu ima prijatelja koji živi u inostranstvu sa djevojkom. Ona radi za jaku firmu i zarađuje jako puno love, dok on ne radi ništa. Ali izgleda da njoj to uopće ne smeta čim živi sa njim 16 godina. Dakle ona radi i zarađuje lovu, on ne radi ništa. Njena firma joj svake godine daje besplatno nagradno putovanje na destinaciju koju ona izabere i njih dvoje zajedno putuju. Uglavnom on živi na njen račun kao lord, a i njoj je izgleda dobro s njim čim mu za sve ove godine nije ni riječi prigovorila što ništa ne radi. Imaju nekkretninu na Jadranu i to je na njegovo ime. Moj kolega mu je govorio da nađe radi sebe neki posao da radi, ali ništa. Tako da me ne iznenađuje ni ovaj slućaj koji se ovdje navodi.
drži li on kakve časove, instrukcije, seminare, nešto? 8-)
Priorat
Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...

#23 Re: Kad je za vas "dosta"

Post by Priorat »

kazi joj ovako:
-nek se malo dotjera, da izgleda zanosno, zenstveno, samouvjerljivo, eroticno, sexy, privlacno i odmah ce njegovi interesi probude, postane lovac..
- mozda je i ona ono, zapustena, tek poslije poroda zene izgledaju i tako neprivlacno, okruglo, odbojno..
- nemoj joj zaboravit molim te reci da su muskarci lovci, to mora znati. hocu da ti kazem: dok kuja nemahne repom nece ni ker potrcati...
- e to, to nek mu uradi...

znaci, da ponovim gradivo: do nje je problem...!!

Neka ga privuce!!! :-)
callmethebreeeze

#24 Re: Kad je za vas "dosta"

Post by callmethebreeeze »

on je magarac.
:oops:
a ona... da sam na njenom mjestu upitao bih se "ako je ovako sad, kako ce biti za 20 godina"?
:-)
kockica_kockica

#25 Re: Kad je za vas "dosta"

Post by kockica_kockica »

to neki leziljebovic.... :-) strasno... :roll:

ako on nista ne radi.. ne cuva dijete... onda joj i ne treba... za seks uvijek moze naci nekoga ko ce je jeftinije kostati :oops:
Post Reply