Nepoznata djevojko javi se!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
HAVANA

#401 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by HAVANA »

Ona je iz Kaknja i zove se Besida ali je udata i majka troje djece. :( :skoljka:
mostarac

#402 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by mostarac »

karanana wrote:da ne otvaram novu temu....ako je na forumu, zelim da mi se javi djevojka koja je danas ucestvovala na demonstracijama protiv krzna i ubijanja zivotinja zbog krzna. imala je crvene cizme, vunenu kapu i sal i najmisticniji i najmagicniji pogled i osmjeh koji sam ikad vidio i koji me je automatski opcinio i hipnotisao. monalizin pogled i osmjeh je u usporedbi s njenim karanana. i da, nosila je transparent koji je isao nesto kao (parafraziram): "ruzni ljudi nose krzno".

dzaba ti je sad po forumu trazit kad se nisi zad'o na vakat :D

Al otvori grupu na fejsu i trazi podrsku milion clanova i mozda ti se javi :D

Gadno ce bit ako ti se javi da ti isprica da je bila na randesu s momkom i da si fiiiiin i da hoce da joj budes brat :D
Marko Šaljivđija

#403 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by Marko Šaljivđija »

Zašto. Jer si mi upravo otela srce. Da sam našao ženu svojih snova.
tech10

#404 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by tech10 »

walkabout wrote:
tech10 wrote:
tech10 wrote:Molim da mi se javi laborantica iz Omera Maslica, visoka, crnka, vadi krv, radi druzenja i zajednickih trenutaka.
Ubode me i ostavi hematom na podlaktu mome.
Nije rana od joda, vec od igle i mimo vene uboda. :-D
jesi li joj opet ishao :roll:

na kontrolu :oops:

Jesam, imaju dvije crnke. Preciznije, misljeno je na onu sa pletenicom.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#405 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by Truba »

prema meni je bila nježna jer sam rekao da smo mi muškarci "ni za šta stvoreni" njen citat potvrdio da tako je

još sam dodao da sam i kukavica i da nikad nisam služio vojsku :mrgreen:

onda je htjela dignuti trudnicu s kreveta kako bih ja legao jer je postojala mogućnost da se onesvijestim ( mada je tu pretjerivala)
:mrgreen: :skoljka:

s ljudima treba fino :sax: :bih:
tech10

#406 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by tech10 »

Plaho je fina.
Truba

#407 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by Truba »

nisam joj gledao u facu

nego u iglu :-? :| :| :|
ssmmiilleeyy

#408 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by ssmmiilleeyy »

Super je FORA

Andjele što radiš u HAAB javi se . Voli te tvoj smiley :D
Šizika

#409 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by Šizika »

sad malo ozbilje :D

bilo je to prije par godina. bila sam na predavanjima i bila je gužva kao i uvijek. izašla sam prva i stala na hodnik da sačekam prijateljice. tad je izašao on, kojeg prije nisam primjećivala :D :D :D
da je aman maneken- nije. ali nešto je bilo u tim očima. pogledali smo se.....približavao se, prolazio kraj mene gledajući me direktno u oči. prošao je kraj mene, a još uvijek je bio okrenut prema meni.......NEMOJTE MI SE SMIJATI ali to je stvarno bio poseban trenutak. dok sam išla kući non stop sam mislila na njega, i poslije, cijelu veče dok nisam zaspala. ujutro opet on u mislima...ali trebalo je čekati 7 dana da ga vidim, to famozno predavanje četvrtkom od 20 do 22h (stvarno). sljedeći četvrtak čim sam došla na faks prvo sam njega potražila pogledom i opet su nam se pogledi sreli. sljedećih par puta je uvijek, ali uvijek sjedao blizu mene i pokušavao mi je privući pažnju, a kad bih ja pričala on bi ušutio, slušao me i posmatrao. ali nikad mi nije prišao...zašto.......ne razumijem takve likove...možda je bio zauzet??....a ja sam takva da bih se prije ubila već prva prišla momku. nisam mu nikad ime saznala, ne znam gdje je, ko je, ništa. al eto pamtim svaku sitnicu vezanu za njega

eto sad se smijite :) :)
Omerovim_Koracima

#410 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by Omerovim_Koracima »

E vala Natasho bash si kixala :-D
Truba

#411 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by Truba »

možda si imala kosu ko svi su ludi za meri :?
Njanjo

#412 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by Njanjo »

a jesil ti njemu dala doznanja da ti se svidja, npr pocela pricati sa njim...mozda je cojvek malo smotan sto se tice pocinjanja razgovora :D
Šizika

#413 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by Šizika »

hajde, hajde sad :D
znala sam da će biti zezancije :D

ja sam istinu napisala pa sad

nije da patim za njim, ma jok
al eto...sjećam se svega i više se to nije ponovilo (to da me neko na prvi pogled tako hmm)

njanjo mogao je skontati kao što sam ja skontala da mu se definitivno sviđam al eto. nešto se nadam da je bio zauzet, pa nije ništa poduzimao :-D
Njanjo

#414 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by Njanjo »

joj nemas blage kako nekad mi slabo kontamo, ili cak kada skontamo onda neznamo poceti razgovor i slicne gluposti, jbg ponekad treba da nas malo pogurate :D
Stari

#415 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by Stari »

Naatasha wrote:sad malo ozbilje :D ..... () () () ..... eto sad se smijite :) :)

Ne znam ... jel mozda zbog toga sto se meni za mog vakta niko nije tako upucavao ... nit onda , nit malo poslije , ...nikad. Ili je mozda zbog spoznaje da sam odavno vec , objema nogama (vrlo nerado) krocio u onu zivotnu dob kad se tavke stvari vise ni u snovima ne desavaju .... ili je mozda do necega ...cetvrtog... kako god , htjdoh reci ...meni nakon citanja natashine zabiljeske ....uopste nije do smijeha ... :cry: naprotiv ... :cry:
illuminated

#416 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by illuminated »

Naatasha wrote:sad malo ozbilje :D

bilo je to prije par godina. bila sam na predavanjima i bila je gužva kao i uvijek. izašla sam prva i stala na hodnik da sačekam prijateljice. tad je izašao on, kojeg prije nisam primjećivala :D :D :D
da je aman maneken- nije. ali nešto je bilo u tim očima. pogledali smo se.....približavao se, prolazio kraj mene gledajući me direktno u oči. prošao je kraj mene, a još uvijek je bio okrenut prema meni.......NEMOJTE MI SE SMIJATI ali to je stvarno bio poseban trenutak. dok sam išla kući non stop sam mislila na njega, i poslije, cijelu veče dok nisam zaspala. ujutro opet on u mislima...ali trebalo je čekati 7 dana da ga vidim, to famozno predavanje četvrtkom od 20 do 22h (stvarno). sljedeći četvrtak čim sam došla na faks prvo sam njega potražila pogledom i opet su nam se pogledi sreli. sljedećih par puta je uvijek, ali uvijek sjedao blizu mene i pokušavao mi je privući pažnju, a kad bih ja pričala on bi ušutio, slušao me i posmatrao. ali nikad mi nije prišao...zašto.......ne razumijem takve likove...možda je bio zauzet??....a ja sam takva da bih se prije ubila već prva prišla momku. nisam mu nikad ime saznala, ne znam gdje je, ko je, ništa. al eto pamtim svaku sitnicu vezanu za njega

eto sad se smijite :) :)

steta da nije prisao. :(
LaPetitePatrie

#417 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by LaPetitePatrie »

Jao, lude teme :lol: kud je poceh na poslu citat, evo sam promukla od prigusivanja glasnog smijeha...

I meni bi bilo drago da mi se javi Adi iz Sarajeva sto je ljetovao u Zaostrogu 1986, cini mi se, ne znam tacno koje davno je bilo. Ne znam nesto je l' ljetovao il' je prodavao bizuteriju. Sjecam se dobro da je bio par cm nizi od mene i imao plave oci. Ja sam ona plavusa iz Tuzle koju si zamalo smunt'o...Zamalo, sta ces, bila sam mlada i perspektivna i imala kriterije.
Gospoda Ministarka

#418 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by Gospoda Ministarka »

LaPetitePatrie wrote:Jao, lude teme :lol: kud je poceh na poslu citat, evo sam promukla od prigusivanja glasnog smijeha...

I meni bi bilo drago da mi se javi Adi iz Sarajeva sto je ljetovao u Zaostrogu 1986, cini mi se, ne znam tacno koje davno je bilo. Ne znam nesto je l' ljetovao il' je prodavao bizuteriju. Sjecam se dobro da je bio par cm nizi od mene i imao plave oci. Ja sam ona plavusa iz Tuzle koju si zamalo smunt'o...Zamalo, sta ces, bila sam mlada i perspektivna i imala kriterije.

Sta godine te dotukle pa sad daj sta das :lol: :lol:

Sifra, spustila sam kriterije :mrgreen:
LaPetitePatrie

#419 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by LaPetitePatrie »

Hahaha, tako nekako...mada kontam, meni je 40, sto znaci da bi tom tipu trebalo biti preko 50 hahah, nije mu vise 28, na to nisam mislila, plavusa pa hajd'.
Gospoda Ministarka

#420 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by Gospoda Ministarka »

LaPetitePatrie wrote:Hahaha, tako nekako...mada kontam, meni je 40, sto znaci da bi tom tipu trebalo biti preko 50 hahah, nije mu vise 28, na to nisam mislila, plavusa pa hajd'.
Mozda je i dalje srednje rangiran u kategoriji pedesetogodisnjaka, tako da nista ne propustas :D

@LaPetitePatrie, drago mi je sto si shvatila kao salu jer je to i bila.
zelenashica

#421 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by zelenashica »

Ima li đe onog mog iz snova na vidiku :D
ssmmiilleeyy

#422 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by ssmmiilleeyy »

zelenashica wrote:Ima li đe onog mog iz snova na vidiku :D

Opiši ga,naći ćemo ga da je u Tazahstanu :D
zelenashica

#423 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by zelenashica »

ssmmiilleeyy wrote:
zelenashica wrote:Ima li đe onog mog iz snova na vidiku :D

Opiši ga,naći ćemo ga da je u Tazahstanu :D
ih da ja znam njega opisati tražila bi ga sama :lol: znam da je skido haltere zubima.....jedino se toga sjećam :oops:
Incub

#424 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by Incub »

MA ne stigoh mu napisati...
Drug ako si sebi unistio zivot barem si njoj kvalitetno osvjezio brak-sad ce njen hajirlija primiti duplu dozu svega :lol: :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#425 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by ladyblue18 »

@Incub- tema je obrisana na zahtjev autora!

Prekini sa komentarisanjem moderacije!
Post Reply