Glumac ili naivka
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sexyvanjica
#251 Re: Glumac ili naivka
Nije mi jasno o cemu vas dvije raspravljate.Pa sta i da se javio?Stvarno svasta.Kad ga je kontaktirala mejlom,kad mu je slala poruke,vidio ih je a nije se htio javit.Znaci nije htio da se javi.Nema opravdanja.Sigurno mu za odgovorit na mejl nije trebalo puno vremena a jos manje za odgovorit na poruku.Ma mensecini da bi neko posto poto u dijasporu.Sta se onda cudite sto vam frajeri rade to sto vam rade.I treba da vam rade kad nemate nimalo samopostovanja.To vazi i za ovu Arny75 i za Katy.
Joj jest vam slatka svicarska cokolada. 
- kmirsad
#252 Re: Glumac ili naivka
- anais_nin
#253 Re: Glumac ili naivka
bug wrote:nemam obicaj drvitina ovakve teme, al' sjeti me na tog lika
![]()
poslije par (pet, sest
) godina...
starija, zrelijapametnija
![]()
danas znam da smo izbjegli direktnu katastrofu
ali u to vrijeme bilo je.... tesko
![]()
mozda offtopicujem ali uglavnom
moguce da nekad procita ovo pa hocu da kazem hvala
sto si bio jaci
eto, malo mi je lakse
mudro zboris kao i obicno
-
Katy
#254 Re: Glumac ili naivka
'dje mene nadjesexyvanjica wrote:Nije mi jasno o cemu vas dvije raspravljate.Pa sta i da se javio?Stvarno svasta.Kad ga je kontaktirala mejlom,kad mu je slala poruke,vidio ih je a nije se htio javit.Znaci nije htio da se javi.Nema opravdanja.Sigurno mu za odgovorit na mejl nije trebalo puno vremena a jos manje za odgovorit na poruku.Ma mensecini da bi neko posto poto u dijasporu.Sta se onda cudite sto vam frajeri rade to sto vam rade.I treba da vam rade kad nemate nimalo samopostovanja.To vazi i za ovu Arny75 i za Katy.Joj jest vam slatka svicarska cokolada.
Moj sinko,jedino ako hoces da ti ja posaljem malo chokolade iz otprilike tog pravca
Imam je ja ovdje dovoljno
-
sexyvanjica
#255 Re: Glumac ili naivka
A sto dje te nadje.Pa ti mu trazis izgovor i opravdanje.Nema izgovra za nejavljanje na poruku ili mejl.A procito ih.Koji je izgovor.Da je imo udes?Da mu je neko najblizi umro?Nije ni to izgovor jer ima po minute vremena da odgovori.Znaci,frajer nije htio.Nemoj meni svicarske slat.Meni eurokrem. 
-
Arni75
#256 Re: Glumac ili naivka
sexyvanjica wrote:Nije mi jasno o cemu vas dvije raspravljate.Pa sta i da se javio?Stvarno svasta.Kad ga je kontaktirala mejlom,kad mu je slala poruke,vidio ih je a nije se htio javit.Znaci nije htio da se javi.Nema opravdanja.Sigurno mu za odgovorit na mejl nije trebalo puno vremena a jos manje za odgovorit na poruku.Ma mensecini da bi neko posto poto u dijasporu.Sta se onda cudite sto vam frajeri rade to sto vam rade.I treba da vam rade kad nemate nimalo samopostovanja.To vazi i za ovu Arny75 i za Katy.Joj jest vam slatka svicarska cokolada.
Vanjice nesto si propustila. Ja sam vec napomenula da meni nije do njegove dijaspore, pa samim tim i do te svicarske cokolade.
Meni ovdje ide bolje nego njemu tamo, tako da nije to to.
-
Katy
#257 Re: Glumac ili naivka
Ti meni posalji Blok chokoladu ,ja tu najvise volimsexyvanjica wrote:A sto dje te nadje.Pa ti mu trazis izgovor i opravdanje.Nema izgovra za nejavljanje na poruku ili mejl.A procito ih.Koji je izgovor.Da je imo udes?Da mu je neko najblizi umro?Nije ni to izgovor jer ima po minute vremena da odgovori.Znaci,frajer nije htio.Nemoj meni svicarske slat.Meni eurokrem.
Bona,ne branim nikoga
Samo sam mislila; mi sad drvlje i kamenje po njemu ,a mozda tip stvarno ima nekih problema.
Nisu svi ljudi isti.Neki su laki (kad im je nesto)na rijecima i postupcima i da se otvore,a neki opet zatvoreni skroz.
Sta znas sta je?Mozemo nagadjati,a opet sve sta kazemo ima i onu drugu stranu.
Ne branim,bona,ne branim...pokusala sam biti neutralna
-
Katy
#258 Re: Glumac ili naivka
Mozda to i jeste neki vid,,problema'' sto je tebi tu bolje nego njemu tamoArni75 wrote:sexyvanjica wrote:Nije mi jasno o cemu vas dvije raspravljate.Pa sta i da se javio?Stvarno svasta.Kad ga je kontaktirala mejlom,kad mu je slala poruke,vidio ih je a nije se htio javit.Znaci nije htio da se javi.Nema opravdanja.Sigurno mu za odgovorit na mejl nije trebalo puno vremena a jos manje za odgovorit na poruku.Ma mensecini da bi neko posto poto u dijasporu.Sta se onda cudite sto vam frajeri rade to sto vam rade.I treba da vam rade kad nemate nimalo samopostovanja.To vazi i za ovu Arny75 i za Katy.Joj jest vam slatka svicarska cokolada.
Vanjice nesto si propustila. Ja sam vec napomenula da meni nije do njegove dijaspore, pa samim tim i do te svicarske cokolade.
Nije problem za tebe trenutno naravno
Sta ako se tip se zaljubio u tebe(voli te) i onda poceo razmisljati ;
ima lose iskustvo iza sebe,sta ce biti sa vama,kako to izvesti na duze staze i tako to .
Ja bih rekla da ako je u zivotu bio razocaran(a prpali brak ga je sigurno razocarao)
pomisao na to da ce doci momenat da tebe ,,izvuce''iz sredine koja ti savrseno odgovara
ili pomisao da on mora napustiti sredinu na koju se navikao i poceti sve iz nova
moze da nekog sa losim iskustvom ,,uspanici'' i da pokusa da izbjegne tu situaciju
da nebi doslo do moguceg ponovnog razocarenja.
Znas sta mislim ,strah od moguceg razocarenja i ti fazoni i fore.
Vanjice,nemoj sad opet da galamis sto ga ,,branim''
-
sexyvanjica
#259 Re: Glumac ili naivka
A do čega ti je onda?Rekla si da njemu ne pada napamet da se vraca u Bosnu,a tebi da ides tamo.A jos ti ide dobro.Pa sta si mislila?Kakva je to veza.To nije ozbiljno,niti moze biti ozbiljna veza.Ti zamahala guzom,on te prasno,i sta sad?Jel ti to nemozes nac frajera u Bosni.Nema dobrih?Kolko znas frajera u dijaspori?1,2,5...? Kolko u Bosni? 100,150,200...? I sta sad? Ko fol ovi losi, a ovaj dobar.Nemoj lagat sebi ba.Osladila ti se svicarska cokolada.Da ti vanjica nesto kaze-dobar je i eurokrem blok.Dobar,predobar.Lizni,probaj... manje ces guzicom lelujat.Od mog sirokog iskustva,moja preporuka ti je il beogradjanin ili splicanin.Ma to ti je haos opci.Ebo izkompleksiranog dijasporca.Glavu gore curka!Arni75 wrote:Vanjice nesto si propustila. Ja sam vec napomenula da meni nije do njegove dijaspore, pa samim tim i do te svicarske cokolade.
-
Arni75
#260 Re: Glumac ili naivka
Katy wrote:Mozda to i jeste neki vid,,problema'' sto je tebi tu bolje nego njemu tamoArni75 wrote:sexyvanjica wrote:Nije mi jasno o cemu vas dvije raspravljate.Pa sta i da se javio?Stvarno svasta.Kad ga je kontaktirala mejlom,kad mu je slala poruke,vidio ih je a nije se htio javit.Znaci nije htio da se javi.Nema opravdanja.Sigurno mu za odgovorit na mejl nije trebalo puno vremena a jos manje za odgovorit na poruku.Ma mensecini da bi neko posto poto u dijasporu.Sta se onda cudite sto vam frajeri rade to sto vam rade.I treba da vam rade kad nemate nimalo samopostovanja.To vazi i za ovu Arny75 i za Katy.Joj jest vam slatka svicarska cokolada.
Meni ovdje ide bolje nego njemu tamo, tako da nije to to.![]()
Nije problem za tebe trenutno naravno![]()
Sta ako se tip se zaljubio u tebe(voli te) i onda poceo razmisljati ;
ima lose iskustvo iza sebe,sta ce biti sa vama,kako to izvesti na duze staze i tako to .
Ja bih rekla da ako je u zivotu bio razocaran(a prpali brak ga je sigurno razocarao)
pomisao na to da ce doci momenat da tebe ,,izvuce''iz sredine koja ti savrseno odgovara
ili pomisao da on mora napustiti sredinu na koju se navikao i poceti sve iz nova
moze da nekog sa losim iskustvom ,,uspanici'' i da pokusa da izbjegne tu situaciju
da nebi doslo do moguceg ponovnog razocarenja.
Znas sta mislim ,strah od moguceg razocarenja i ti fazoni i fore.
Vanjice,nemoj sad opet da galamis sto ga ,,branim''
U pravu si.
I sto god da je u pitanju, treba reci, a ne praviti se budala.
-
Katy
#261 Re: Glumac ili naivka
Arni75 wrote:
U pravu si.
I sto god da je u pitanju, treba reci, a ne praviti se budala.
Tacno tako.Pravi se budala i nije mu lijepo kako se ponasa!
Samo Arni75,iz nekih ljudi je tesko ,,izvuci'' da kazu tacno sta im je ako im je tesko.
Ja sam takva naprimijer.Lupam gluposti po forumu ovuda ,a kad je rijec o mojoj privatnosti
van ovog internet svijeta jako sam teska.
Nekim ljudima je potrebno malo vise da se otvore i zato nekad treba uciniti prvi korak.
Ne mislim na to sad sto si mu se pokusavala javiti pa nije uzvracao.(kratke poruke i tako to)
Mislim na slijedece; ako ti je stalo,stvarno stalo,volis ga i sigurna si da je on gospodin TAJ PRAVI
U tom slucaju i samo u tom slucaju mislim ,ako si sigurna u to.
Skupi snage,napisi mu poduzi mail,reci mu sta i kako se osjecas i zbog cega.
Nemoj me pogresno shvatiti da te sad nagovaram da se spustas na taj nivo
da ga proganjas i dosadjujes mu.
Svako treba da ima svog ponosa ali ljubav i ponos
u velikom broju slucajeva nema sta da traze skupa ako su u pitanju neke ljubavne razmirice.
Napisi mu mail,reci kako se osjecas,nemoj ga napadati i osudjivati,samo mu reci kako se ti osjecas.
I svakako reci da ako se ne javi poslije toga to je posljednji mail koji je ikada od tebe dobio.
Ako i on tebe voli sumnjam da ce izdrzati da se ne javi ili bar pokusa nesto da kaze i objasni.
A ako se ne javi Arni75 ?
Zaboravi smrada ! Za tako nesto nema objasnjenja onda nego da ti je ,,mazao oci'' cijelo vrijeme.
-
Arni75
#262 Re: Glumac ili naivka
@Kity nisam bas sigurna da je vrijedan toga.
-
Katy
#263 Re: Glumac ili naivka
Onda nemoj!Arni75 wrote:@Kity nisam bas sigurna da je vrijedan toga.
Da je on taj ,bas TAJ pravi za tebe.
Ti bi to znala i bila sigurna.
Seceru ,tebe sigurno ceka kakav dobar,pravi momak negdje.
Zaboravi njega i sve te njegove internet carolije.
Puno ti srece za dalje zelim.
-
Arni75
#264 Re: Glumac ili naivka
Hvala, naravno i tebi puno srece i jedna drugarska pusa
- Marko Šaljivđija
#265 Re: Glumac ili naivka
Na taj način dolazi do depresija. Ponekad se nađu partneri sa istim ciljevima pa im se lako posvetiti, ali ne znaju kako se postaviti na naše ego. S vremenom se dovodi u uvjerenje da je fizički izgled bitan. Ono o čemu se radi, ali može svejedno pusa.
- pustopoljina
#266 Re: Glumac ili naivka
...napisi mu poduze pismo,u kojem mu pises kako se osjecas-natjeraj ga da ti se javi zato sto mu je zao sto si tako jadna,a ne zato sto te voli.
ko bi normalan,ko voli nekoga,cekao da mu se napise pismo u kojem mu se nista ne prebacuje,samo opisuje kako se uzasno osjecas?
e ko te do toga dovede,a niste ni kilu soli izjeli-da znas da je pravi
idiot.
ko bi normalan,ko voli nekoga,cekao da mu se napise pismo u kojem mu se nista ne prebacuje,samo opisuje kako se uzasno osjecas?
e ko te do toga dovede,a niste ni kilu soli izjeli-da znas da je pravi
idiot.
-
sexyvanjica
#267 Re: Glumac ili naivka
A dje meni pusa Arni?Ne svidja ti se sto sam direktna.Da te pitam,ti rece da se baris sa tim frajerom 3 godine,a prije si bila u braku.Pa jesi ti imala nekoga poslije tog braka.Jesi bila u vezi.Ja nesto kontam da jesi,al da ti to nije smetalo da se nalazis sa ovim.Ako je tako,nije mi te zao ni sekunde.
- respo
#268 Re: Glumac ili naivka
sexyvanjice pusa ajmo na kafu 
-
Katy
#269 Re: Glumac ili naivka
Samo ti njima reci,tacno si upravu.Bitno je shvatiti smisao.Marko Šaljivđija wrote:Na taj način dolazi do depresija. Ponekad se nađu partneri sa istim ciljevima pa im se lako posvetiti, ali ne znaju kako se postaviti na naše ego. S vremenom se dovodi u uvjerenje da je fizički izgled bitan. Ono o čemu se radi, ali može svejedno pusa.
-
sexyvanjica
#270 Re: Glumac ili naivka
Nista od kafe.
Bojim se da vama trojici ne pozli kad zavrtim guzom.
Znali su se napalit pa potegne pepelnicu umjesto pive.Bjez ba bosanac.
- respo
#271 Re: Glumac ili naivka
ajde ba sto si takvasexyvanjica wrote:Nista od kafe.Bojim se da vama trojici ne pozli kad zavrtim guzom.
Znali su se napalit pa potegne pepelnicu umjesto pive.Bjez ba bosanac.
malo zavrti nista nemam protiv
-
Arni75
#272 Re: Glumac ili naivka
Ti mi vanjice nekako donosis pogresne zakljucke. Prije svega izvini za pusu, zasluzila si je, ja prihvatam i tvoje misljenje pa bilo pozitivno ili negativno. Dakle PUSA.sexyvanjica wrote:A dje meni pusa Arni?Ne svidja ti se sto sam direktna.Da te pitam,ti rece da se baris sa tim frajerom 3 godine,a prije si bila u braku.Pa jesi ti imala nekoga poslije tog braka.Jesi bila u vezi.Ja nesto kontam da jesi,al da ti to nije smetalo da se nalazis sa ovim.Ako je tako,nije mi te zao ni sekunde.
- Super Hik
#273 Re: Glumac ili naivka
a meni?Arni75 wrote:Ti mi vanjice nekako donosis pogresne zakljucke. Prije svega izvini za pusu, zasluzila si je, ja prihvatam i tvoje misljenje pa bilo pozitivno ili negativno. Dakle PUSA.sexyvanjica wrote:A dje meni pusa Arni?Ne svidja ti se sto sam direktna.Da te pitam,ti rece da se baris sa tim frajerom 3 godine,a prije si bila u braku.Pa jesi ti imala nekoga poslije tog braka.Jesi bila u vezi.Ja nesto kontam da jesi,al da ti to nije smetalo da se nalazis sa ovim.Ako je tako,nije mi te zao ni sekunde.
-
Arni75
#274 Re: Glumac ili naivka
koliko se sjecam ti si nesto dobio za talenat, ne znam jeli bila pusa ili pohvalaSuper Hik wrote:a meni?Arni75 wrote:Ti mi vanjice nekako donosis pogresne zakljucke. Prije svega izvini za pusu, zasluzila si je, ja prihvatam i tvoje misljenje pa bilo pozitivno ili negativno. Dakle PUSA.sexyvanjica wrote:A dje meni pusa Arni?Ne svidja ti se sto sam direktna.Da te pitam,ti rece da se baris sa tim frajerom 3 godine,a prije si bila u braku.Pa jesi ti imala nekoga poslije tog braka.Jesi bila u vezi.Ja nesto kontam da jesi,al da ti to nije smetalo da se nalazis sa ovim.Ako je tako,nije mi te zao ni sekunde.![]()
![]()
- Super Hik
#275 Re: Glumac ili naivka
ma pusti pohvale, nema od toga ništa, ja bi ipak nešto konkretnije.Arni75 wrote:[
koliko se sjecam ti si nesto dobio za talenat, ne znam jeli bila pusa ili pohvala