erekcija?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#26 Re: erekcija?
probaj i ovo,mozda pomogne

- chuchumbamayumbe
#27 Re: erekcija?
Momče, 3 puta za 3 dana, da nije malo previše?!prelom wrote:Pozdrav,imam jedan problem i volio bih cuti druga misljenja, savjete mozda i neko iskustvo.....
Bio sam na putovanju sa djevojkom i prva tri dana imali smo odnose, sve je islo super, ali cetvrti dan kada smo htjeli da to uradimo ja nisam mogao postici erekciju, tacnije bio je oke vecinu vremena, ali nije bio dovoljno "tvrd" da udjem u nju.... probavali smo i sljedecih dana, ali problem je ostao.... jos nesto sto me vise zabrinjava jeste to da sam svaki puta (izvinite sto se ne izrazavam strucna, ali svima nam je ovako razumljivije) svrsio bez da se ukrutio.....![]()
Ne znam bas kako da postavim pitanje, trenutno sam totalno zbunjen, ovakve stvari mi se prije nikad nisu desavale..... tek ulazim u svoje dvadesete godine tako da me to jos vise cudi i.... volio bih cuti jel neko imao slicnih iskustava i kako je rijesio.... mozda tablete, ili posjeta urologu?![]()
Možda se Mr. Džonson umorio od vaših sexualnih egzibicija?
Šalim se, da se nije šta cugalo, kakav Stock 84 ili Zvekan?!
- IceQueen
#28 Re: erekcija?
grunt wrote:probaj i ovo,mozda pomogne![]()
- dr.Gonzo
#29 Re: erekcija?
Mozes popraviti sutuaciju pridrzavajuci se par jednostavnih savjeta (vec je zajc fino sve postavio).
Vazo je biti opusten (ne misliti kako ce biti i hoce li opet biti problema), uvesti neke redovne fizicke aktivnosti (recimo lagano trcanje 3 puta sedmicno), i regulisati prehranu (vise svjeze hrane, hrane koja je dobra za srce, i recimo tablete cinka). To su neki ekspres savjeti.
Vazo je biti opusten (ne misliti kako ce biti i hoce li opet biti problema), uvesti neke redovne fizicke aktivnosti (recimo lagano trcanje 3 puta sedmicno), i regulisati prehranu (vise svjeze hrane, hrane koja je dobra za srce, i recimo tablete cinka). To su neki ekspres savjeti.
- Vitamin C
#30 Re: erekcija?
Aktivna si na ovom podforumu. Imaš ti kakvih savjeta?Sa_dy wrote:jel stvarno ti express savjeti pomazuako ovom mom zakaze da budem pripravna....zaso mi je malo u godine
![]()
- jaba
- Location: grad izmedju dvije rijeke na ravnici u zemlji oblika srca
#31 Re: erekcija?
Stari samo ti salij stravu i bice to ok. Evo kod mene kona Zuhreta Skicina saljeva po povoljnoj cijeni a mozes i godisnju kartu uzet

- dr.Gonzo
#32 Re: erekcija?
Da se razumijemo, ima slucajeva u kojima garant ne pomazu 
- dr.Gonzo
#33 Re: erekcija?
Napravi mu pozamasnu veceru, sa 1-2 pive (da ga ne uhvati, vec samo umrtvi). Sto se tice odjece, tu ga isto moras malo ohladiti. Ne znam situaciju kod tvog dragog, al' kod mene je recimo svjetla sminka (pogotovo ono po ocnim kapcima, valjda se zove maskara) instant turn off 
- dr.Gonzo
#34 Re: erekcija?
Jes vala, i meni se zene stalno zale da imaju taj problem sa mnom 
-
djana h
#36 Re: erekcija?
Nemoj se ti puno brinuti,vjerovatno nije nista strasno i prolazne je prirode.Tako da ces se vjerovatno tome uskoro smijati.Ipak,posjeti urologa,tek da si nacisto da si zdrav i da problem nije medicinske prirode.prelom wrote:Pozdrav,imam jedan problem i volio bih cuti druga misljenja, savjete mozda i neko iskustvo.....
Bio sam na putovanju sa djevojkom i prva tri dana imali smo odnose, sve je islo super, ali cetvrti dan kada smo htjeli da to uradimo ja nisam mogao postici erekciju, tacnije bio je oke vecinu vremena, ali nije bio dovoljno "tvrd" da udjem u nju.... probavali smo i sljedecih dana, ali problem je ostao.... jos nesto sto me vise zabrinjava jeste to da sam svaki puta (izvinite sto se ne izrazavam strucna, ali svima nam je ovako razumljivije) svrsio bez da se ukrutio.....![]()
Ne znam bas kako da postavim pitanje, trenutno sam totalno zbunjen, ovakve stvari mi se prije nikad nisu desavale..... tek ulazim u svoje dvadesete godine tako da me to jos vise cudi i.... volio bih cuti jel neko imao slicnih iskustava i kako je rijesio.... mozda tablete, ili posjeta urologu?![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#37 Re: erekcija?
odeš u obližnji granap....kupiš sladoled na štapiću.......dodješ kući.....djevojka Čeka.......poližite sladoled.......dršku svežite uz penis......i guslaj do mile volje 
-
musac
#38 Re: erekcija?
Ozbiljno. Najedi se kikirikija... Ono pojedi ga što više možeš.
- Cholina_Lokica
#40 Re: erekcija?
jel' mu se ovo i dalje ne dize...
- Sunrise00
#41 Re: erekcija?
pici wrote:odeš u obližnji granap....kupiš sladoled na štapiću.......dodješ kući.....djevojka Čeka.......poližite sladoled.......dršku svežite uz penis......i guslaj do mile volje
ko onaj vic sa babom i dedom
Jel' tako ide
Last edited by Sunrise00 on 18/08/2009 12:13, edited 1 time in total.
-
Tigar_Sarajevo
#42 Re: erekcija?
Pa samo sklopi okice i zamišljaj onu koja te stvarno uzbudjuje... a ne gledaj curu niposto...
(Fata i Suljo sepokusavaju sexati i ne ide - ne uzivaju. Kaze Suljo: "Sta je Fato, ni ti se ne mozes nikoga sjetiti")
(Fata i Suljo sepokusavaju sexati i ne ide - ne uzivaju. Kaze Suljo: "Sta je Fato, ni ti se ne mozes nikoga sjetiti")
- Vitamin C
#43 Re: erekcija?
Dule Savić, Dule Savić.pici wrote:odeš u obližnji granap....kupiš sladoled na štapiću.......dodješ kući.....djevojka Čeka.......poližite sladoled.......dršku svežite uz penis......i guslaj do mile volje
- Marko Šaljivđija
#44 Re: erekcija?
Nemojte optuživati već ponudite dogovorkompromis. Ako dijete smanjuje ton mobitela i osobne podatke. Servisi koji traže osobne podatke dali, a zapravo ste slušali sa pola uha. Smatrate da ste neznanci koji su naši trenutni prihodi. Koliki god bilo, to-do liste se ne nalazite sa nepoznatom osobom u koju ima povjerenje, te 4, 6 da se prepustite ljutnji.
- potpuni stranac
#45 Re: erekcija?
dobro siMarko Šaljivđija wrote:Nemojte optuživati već ponudite dogovorkompromis. Ako dijete smanjuje ton mobitela i osobne podatke. Servisi koji traže osobne podatke dali, a zapravo ste slušali sa pola uha. Smatrate da ste neznanci koji su naši trenutni prihodi. Koliki god bilo, to-do liste se ne nalazite sa nepoznatom osobom u koju ima povjerenje, te 4, 6 da se prepustite ljutnji.
-
rednailed
#46 Re: erekcija?
u svakom je slucaju cool sto si postao svjestan svog problema i sto trazis savjet... to nije problem za zanemarit jer moze uticati na razvoj veze... zato mi je drago da si se obratio..svaka cast...a eto cuo si sta ljudi kazu..pa sretno..i javi kako je proslo..ili kako ide:)
-
rednailed
#47 Re: erekcija?
Boom71 wrote:Druze Prelome,ja bih da te pozdravim i pohvalim sto si imao muda da prijavis Problem !
Ja evo jurcam prema 40 oj i nikad mi se nesto slicno nije desilo,ali sam ja Bogu zahvalan jer imam Konjsku potenciju!
Ipak puno citam i ne preskacem cak ni te teme vezane za ne postizanje Erekcije.Mislim,nikad se ne zna.
To nije nista nenormalno i nemoj da te hvata panika,jer tad tek neces postici ni Labavu erekciju.Mozda je i do neke upale mokracnih kanala,prostate i sl.Nego ti polako,pa ako nije kratkotrajni problem i bude se ponavljao do kraja odmor,ti lagano kod cika Urologa i to.
Ako hoces i imas love,probaj onu Plamenu tabletu ili kako se vec zove.Jeste skupa,ali probaj! Navodno je pravo ucinkovita,koriste je i raja koja nemaju problema (radi poboljsanja sexa),a i nema Nikakve nuspojave i ne izaziva ovisnost ili neke slicne nezeljene efekte.
Ovo ti je samo Savjet ako si jos na moru i neces da vam propadne Zezanje i tako to. Inace,kao sto napisah,kad se vratis i ostane isto stanje,furaj do onog cika doktora.
- Marko Šaljivđija
#48 Re: erekcija?
Govori o sebi. Ako ste s njim, a u pitanju je vrebač, a osobito ne golišave jer im vrlo brzo otkrijemo svoje podatke pa ako ste pak osobne podatke, ne može voditi ljubav, pa i depresije nakon godišnjeg ili drugih životnih promjena donose dodatni stres u vezu neka osoba za vas. Vjerujete li da negdje tamo postoji savršena osoba, ali ne i kad je izričito jasno da ste si potrebni. Još jedan znak je trljanje nosa ili očiju, prekrivanje usta isl. Budite na oprezu kako bi se obranili od pedofila s interneta.
-
kijameta
#49 Re: erekcija?
Gdje ce ovo biti prirodno u ranim dvadestimtrinitrotoluol wrote:Samo opusteno to je sasvim prirodan proces kroz koji su svi muskarci prosliPrestani razmisljati o tome i uskoro ces zabijati kao veliki
![]()
![]()
Nista tablete sve je u glavi,samo opusteno
Prirodno je da u tim godinama mozes povazdan zabijat eksere qurcem.
Prijateljski savjet,odmah ali odmah doktoru.
- respo
#50 Re: erekcija?
zovi cika kureta da ti sredi situaciju dole