kolega wrote:bez starca nema udarca
e i ti kad izvalis
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
kolega wrote:bez starca nema udarca
hana_montana wrote:ma nije samotoNije mi jasno zasto vam je samo novac u glavi?! Predpostavljam da tog starijeg muskarca zamisljate samo kao starog dedu koji je pun para
medena7 wrote:hana_montana wrote:ma nije samotoNije mi jasno zasto vam je samo novac u glavi?! Predpostavljam da tog starijeg muskarca zamisljate samo kao starog dedu koji je pun para
naravno da nije samo to... al stvarno kako je vec neko gore napisao... pa dosadi vodati ga, upoznavati, placati za njega i jos svasta nesto... takvih mi je na vrh glave... i jos skontas da si i psihicki jaca od njega (a zna se desiti i fizicki jer je sav neki njezan i ni najobicnija gripa ga ne moze zaobici) pa ga onda tjesi i pazi... pa ako mi treba djete, pa rodim ga sebi i to je to... a ne "tudje" da prevasitavam...
a ovako kad je starji... ne extremno, znaci 5 pa cak i do 10 god... ipak smatras da je nesto vishe od tebe prosao u zivotu... i moze on tebi biti podrska u necemu (ne finansijskom smislu)...
ladyblue18 wrote:Haj' produzi ziv i bio.test01 wrote:@ladyblu, ti si na ovom forumu tako jebozovna.
nupotpuni stranac wrote:ladyblue18 wrote:Haj' produzi ziv i bio.test01 wrote:@ladyblu, ti si na ovom forumu tako jebozovna.![]()
![]()
ladyblue18 wrote:Haj' produzi ziv i bio.test01 wrote:@ladyblu, ti si na ovom forumu tako jebozovna.
isti samKemooSA wrote:Ja se lozim na dobre milf-ove
daj ba kad vidis 17,18 joj god sa momkom od 24,25 godEnvy wrote:Oduvijek bilo mladih djevojaka sa starijim muskarcima....zasto, mozda losa iskusta sa onim mladim,ili jednostavno osjeca se prijatnije sa nekim tipom starijiom od nje, ozbiljnijim, iskusnijim, neko ko ce je mozda i necemu nauciti a i vise cijeniti..ili jednostavno se osjeca vise zasticenom....sada sirok je to pojam zasto, sve je to individualno...ima zenskih sto su i sa mladim momcima od sebe, sve u svemu bitno je pronaci nekoga sa kim se osjeca prijatno, ma koliko on stariji bio, u ljubavi kao i ratu, pravila ne postoje...
sigurno nema samopouzdanja da pridje starijoj ili nekoj svojih godinatodd_smith wrote:daj ba kad vidis 17,18 joj god sa momkom od 24,25 godEnvy wrote:Oduvijek bilo mladih djevojaka sa starijim muskarcima....zasto, mozda losa iskusta sa onim mladim,ili jednostavno osjeca se prijatnije sa nekim tipom starijiom od nje, ozbiljnijim, iskusnijim, neko ko ce je mozda i necemu nauciti a i vise cijeniti..ili jednostavno se osjeca vise zasticenom....sada sirok je to pojam zasto, sve je to individualno...ima zenskih sto su i sa mladim momcima od sebe, sve u svemu bitno je pronaci nekoga sa kim se osjeca prijatno, ma koliko on stariji bio, u ljubavi kao i ratu, pravila ne postoje...
ajd razumijem nekako zasto se on njoj svidja i sve to ali sta je tom liku pa ne moze biti sa djevojkom svojih godina pa mora balavice traziti
:/
Ko ne voli putere ne treba da živicute poison wrote:sigurno nema samopouzdanja da pridje starijoj ili nekoj svojih godinatodd_smith wrote:daj ba kad vidis 17,18 joj god sa momkom od 24,25 godEnvy wrote:Oduvijek bilo mladih djevojaka sa starijim muskarcima....zasto, mozda losa iskusta sa onim mladim,ili jednostavno osjeca se prijatnije sa nekim tipom starijiom od nje, ozbiljnijim, iskusnijim, neko ko ce je mozda i necemu nauciti a i vise cijeniti..ili jednostavno se osjeca vise zasticenom....sada sirok je to pojam zasto, sve je to individualno...ima zenskih sto su i sa mladim momcima od sebe, sve u svemu bitno je pronaci nekoga sa kim se osjeca prijatno, ma koliko on stariji bio, u ljubavi kao i ratu, pravila ne postoje...
ajd razumijem nekako zasto se on njoj svidja i sve to ali sta je tom liku pa ne moze biti sa djevojkom svojih godina pa mora balavice traziti
:/
Nikad u zivotu nisam s mladjom bio niti imam u planu da budem,hau jes no wrote:
Ko ne voli putere ne treba da živi
A stoSa_dy wrote:Nikad u zivotu nisam s mladjom bio niti imam u planu da budem,zivotna filozofija!
Proš'o voz. Dosad je i onaj puter užeg'o!!Dado dijasporitus wrote:Ova tema je otvorena prije godinu dana. Jesmo li jos uvijek u modi ili nam je prosao voz
Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"
kmirsad wrote:Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"![]()
![]()
...nešto me ova moda baš i ne prati...
...a imam ploča... Crne Bisere, Pro Arte, Kridense...pa i ove novije... T REX-e...gramofon imam...nosim karirane pantole...bjele šimike...naočare sa debelim okvirom... u ormaru na nož ispeglane Wranglerice sa trapezom... ma pravi "
![]()
![]()
Momak"...