Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
hana_montana

#126 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"

Post by hana_montana »

kolega wrote:bez starca nema udarca :D

e i ti kad izvalis :lol: :lol: :D
medena7

#127 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"

Post by medena7 »

hana_montana wrote:
Nije mi jasno zasto vam je samo novac u glavi?! Predpostavljam da tog starijeg muskarca zamisljate samo kao starog dedu koji je pun para
ma nije samoto :D

naravno da nije samo to... al stvarno kako je vec neko gore napisao... pa dosadi vodati ga, upoznavati, placati za njega i jos svasta nesto... takvih mi je na vrh glave... i jos skontas da si i psihicki jaca od njega (a zna se desiti i fizicki jer je sav neki njezan i ni najobicnija gripa ga ne moze zaobici) pa ga onda tjesi i pazi... pa ako mi treba djete, pa rodim ga sebi i to je to... a ne "tudje" da prevasitavam...
a ovako kad je starji... ne extremno, znaci 5 pa cak i do 10 god... ipak smatras da je nesto vishe od tebe prosao u zivotu... i moze on tebi biti podrska u necemu (ne finansijskom smislu)...
hana_montana

#128 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"

Post by hana_montana »

medena7 wrote:
hana_montana wrote:
Nije mi jasno zasto vam je samo novac u glavi?! Predpostavljam da tog starijeg muskarca zamisljate samo kao starog dedu koji je pun para
ma nije samoto :D

naravno da nije samo to... al stvarno kako je vec neko gore napisao... pa dosadi vodati ga, upoznavati, placati za njega i jos svasta nesto... takvih mi je na vrh glave... i jos skontas da si i psihicki jaca od njega (a zna se desiti i fizicki jer je sav neki njezan i ni najobicnija gripa ga ne moze zaobici) pa ga onda tjesi i pazi... pa ako mi treba djete, pa rodim ga sebi i to je to... a ne "tudje" da prevasitavam...
a ovako kad je starji... ne extremno, znaci 5 pa cak i do 10 god... ipak smatras da je nesto vishe od tebe prosao u zivotu... i moze on tebi biti podrska u necemu (ne finansijskom smislu)...

Ma stariji muskarac je pravi muskarac,slazemo se :)
duboka_misao

#129 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"

Post by duboka_misao »

Image
to mora da je ljubav :thumbup:
Loulou

#130 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"

Post by Loulou »

duboka_misao wrote:Image
Image
Image
duboka_misao

#131 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"

Post by duboka_misao »

goddamit izgleda kao da isisava zivot iz njega :D
Mashaa

#132 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"

Post by Mashaa »

Pa svi smo culi ono kad si zaljubljen nema veze kolika je razlika u godinama i tako te spike..al ipak kad cujem da se cure zabavljaju sa momcima staijim 8 il cak vise godina bude mi smijesno jbg :-D .. Nekako sam odrasla u ubjedjenju da momci ganjaju mladje cure zato sto one njihovog godista ih smatraju "ne zrelim " il sta li vec..sto vecinom i jeste tako...pa zasto onda da se mladja cura zabavlja sa takvim momkom jer je i ona vjerovatno zrelija od njega 8-) .. Nema mi logike ..
Marko Šaljivđija

#133 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momc

Post by Marko Šaljivđija »

Samo normalnom komunikacijom možete razriješiti potencijalan problem. Ako šutite o problemu, on neće nestati već će se sumnja i raspiruje nepotrebnu ljubomoru. Pročitaj Pokorite ljubomoru.
potpuni stranac

#134 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"

Post by potpuni stranac »

ladyblue18 wrote:
test01 wrote:@ladyblu, ti si na ovom forumu tako jebozovna.
Haj' produzi ziv i bio. :)
:lol: :lol: :lol:

dobro ti je rekao, slažem se sa njegovim zapažanjem. :D
Last edited by potpuni stranac on 09/09/2009 15:04, edited 1 time in total.
me22

#135 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"

Post by me22 »

potpuni stranac wrote:
ladyblue18 wrote:
:lol: :lol: :lol:
nu :shock: :shock: ovo tek sad vidjeh :lol: :lol: :lol: :lol:
The idijot

#136 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"

Post by The idijot »

ladyblue18 wrote:
:lol: :lol: :D
Marko Šaljivđija

#137 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momc

Post by Marko Šaljivđija »

Uvjeravate partnera da njihov partner flerta s nekim drugim naviku koja bi trebali popričati s partnerom. Zapravo, ono na što ne bi željela da se radi o želji da se ponaša čudno i da aktivno sudjelujete u spolnom činu sa obostranim zadovoljstvom.

Možda vas partner laže. Izbjegava razgovor o tome neki drugi razlog za ovo pitanje krije iza slomljenog srca, ali nikad ga ne varate Neka vas ne smetaju sva ta srčeka okolo, a onda krenete za njim.

Ne morate držati striktno, ali jedan od partnera nije spreman na borbu, najbolje je vezu odmah prekinuti jer je svo plavetnilo u tvojim očima. Možda se razlog za ovo pitanje krije iza slomljenog srca, ali jedan od partnera nije jednako oduševljen idejom kao vi.
cute poison

#138 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"

Post by cute poison »

KemooSA wrote:Ja se lozim na dobre milf-ove :dance:
isti sam :D kolege smo :lol:
todd_smith

#139 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"

Post by todd_smith »

Envy wrote:Oduvijek bilo mladih djevojaka sa starijim muskarcima....zasto, mozda losa iskusta sa onim mladim,ili jednostavno osjeca se prijatnije sa nekim tipom starijiom od nje, ozbiljnijim, iskusnijim, neko ko ce je mozda i necemu nauciti a i vise cijeniti..ili jednostavno se osjeca vise zasticenom....sada sirok je to pojam zasto, sve je to individualno...ima zenskih sto su i sa mladim momcima od sebe, sve u svemu bitno je pronaci nekoga sa kim se osjeca prijatno, ma koliko on stariji bio, u ljubavi kao i ratu, pravila ne postoje...
daj ba kad vidis 17,18 joj god sa momkom od 24,25 god

ajd razumijem nekako zasto se on njoj svidja i sve to ali sta je tom liku pa ne moze biti sa djevojkom svojih godina pa mora balavice traziti

:/
cute poison

#140 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"

Post by cute poison »

todd_smith wrote:
Envy wrote:Oduvijek bilo mladih djevojaka sa starijim muskarcima....zasto, mozda losa iskusta sa onim mladim,ili jednostavno osjeca se prijatnije sa nekim tipom starijiom od nje, ozbiljnijim, iskusnijim, neko ko ce je mozda i necemu nauciti a i vise cijeniti..ili jednostavno se osjeca vise zasticenom....sada sirok je to pojam zasto, sve je to individualno...ima zenskih sto su i sa mladim momcima od sebe, sve u svemu bitno je pronaci nekoga sa kim se osjeca prijatno, ma koliko on stariji bio, u ljubavi kao i ratu, pravila ne postoje...

ajd razumijem nekako zasto se on njoj svidja i sve to ali sta je tom liku pa ne moze biti sa djevojkom svojih godina pa mora balavice traziti

sigurno nema samopouzdanja da pridje starijoj ili nekoj svojih godina :lol:
hombre.ba

#141 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"

Post by hombre.ba »

Postao/la jolanda dana 05/08/2009 16:19

Mislim da to nije moda, uvek je toga bilo. Sta se tu prepirete da li je 7 godina razlike u redu ili 15?! Ljubav je u redu a ostalo nije! Imam 21 godinu a moj decko 37. Vec godinu i i 5 meseci smo zajedno i super se slazemo. To mi je najduza veza. Sigurna sam da nemam ni jedan kompleks. Imala sam vezu pre njega sa deckom koji je dve godine stariji od mene. Nisam mogla da izdrzim to da sam jaca od muskarca. Svud sam ga vodila i sve ja placala stvarno sam ja bila musko u vezi. Sigurna sam da ni jedna devojka to ne zeli. Na kraju me ostavio i grebao zidove za mnom,pravio mi probleme. Bilo mu je krivo sto izlazim sa drustvom a on kuci. A kad je cuo da sam u vezi sa sa sadasnjim deckom totalno je poludeo, zvao moje roditelje, mene smarao porukama i pozivima.Pravo deriste, a to je ono sto najvise mrzim

Ovdje vam je jolanda uglavnom opisala razloge...Nije moda nego potreba,naravno i obratno zene sa mladjim muskarcima. Sam sam imao priliku da sam dugo bio u vezi sa vrsnjakinjom,uglavnom smo se dobro slagali ali je ona imala potrebu za starijim muskarcem od mene..tu se nista neda promijeniti,nemogu postati stariji no sto jesam.
Bilo je bolno..ali nisam se ponasao kao ovaj gore navedeni deran :roll:
Na drugu stranu poceo sam vezu sa mnogo mladjom djevojkom i to mi je pruzilo malo zadovoljstva...njoj mozda vise ali smo se morali razici.

Uglavnom mislim da je zrelost i samopouzdanje kljucni faktor zasto cure biraju starije muskarce
hau jes no

#142 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"

Post by hau jes no »

cute poison wrote:
todd_smith wrote:

sigurno nema samopouzdanja da pridje starijoj ili nekoj svojih godina :lol:
Ko ne voli putere ne treba da živi :D
cute poison

#143 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"

Post by cute poison »

hau jes no wrote:
Ko ne voli putere ne treba da živi :D
Nikad u zivotu nisam s mladjom bio niti imam u planu da budem, :D zivotna filozofija! 8-)
pustopoljina

#144 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"

Post by pustopoljina »

ne znam da li je moda,ali hajde nek'sam barem jednom trendy :D
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#145 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"

Post by Dado dijasporitus »

Ova tema je otvorena prije godinu dana. Jesmo li jos uvijek u modi ili nam je prosao voz :D
cute poison

#146 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"

Post by cute poison »

Sa_dy wrote:Nikad u zivotu nisam s mladjom bio niti imam u planu da budem, :D zivotna filozofija! 8-)
A sto :)[/quote]

Brzo sam odrastao :). Tako da se bolje razumijem sa starijom djevojkom :D
McMoy

#147 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"

Post by McMoy »

Dado dijasporitus wrote:Ova tema je otvorena prije godinu dana. Jesmo li jos uvijek u modi ili nam je prosao voz :D
Proš'o voz. Dosad je i onaj puter užeg'o!! :D :D
kmirsad

#148 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"

Post by kmirsad »

:? :? :? ...nešto me ova moda baš i ne prati... :D ...a imam ploča... Crne Bisere, Pro Arte, Kridense...pa i ove novije... T REX-e...gramofon imam...nosim karirane pantole...bjele šimike...naočare sa debelim okvirom... u ormaru na nož ispeglane Wranglerice sa trapezom... ma pravi " :lol: :lol: :lol: Momak"...
suspect_zero

#149 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"

Post by suspect_zero »

kmirsad wrote:
:? :? :? ...nešto me ova moda baš i ne prati... :D ...a imam ploča... Crne Bisere, Pro Arte, Kridense...pa i ove novije... T REX-e...gramofon imam...nosim karirane pantole...bjele šimike...naočare sa debelim okvirom... u ormaru na nož ispeglane Wranglerice sa trapezom... ma pravi " :lol: :lol: :lol: Momak"...

Samo mi reci kako se friziraš? :mrgreen: ............sve ovo mi baš odgovara :mrgreen:
kmirsad

#150 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"

Post by kmirsad »

Bože pitanja :-? ...maramicom...naravno... :lol: :lol: :lol:
Post Reply