priznavanje prevare

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

levana

#101 Re: priznavanje prevare

Post by levana »

burek_in_space wrote:
levana wrote:
ni sanjala nisam da cu se nekada sloziti sa cijenjenim burekom.
apsolutno podrzavam njegov radikalni stav.
Kako sam cijenjen, ako nisi ni sanjala da cesh se slozhiti sa mnom?! :? :D
cijenjen, burece, dakako. unatoc tomu sto nam se svjetlonazori razlikuju :wink: uglavnom :D
barem nam se stavovi po ovako esencijalnom pitanju podudaraju :D a to je, priznati moras, vec golemo...
chinese_water

#102 Re: priznavanje prevare

Post by chinese_water »

levana wrote:
burek_in_space wrote:
levana wrote:
ni sanjala nisam da cu se nekada sloziti sa cijenjenim burekom.
apsolutno podrzavam njegov radikalni stav.
Kako sam cijenjen, ako nisi ni sanjala da cesh se slozhiti sa mnom?! :? :D
cijenjen, burece, dakako. unatoc tomu sto nam se svjetlonazori razlikuju :wink: uglavnom :D
barem nam se stavovi po ovako esencijalnom pitanju podudaraju :D a to je, priznati moras, vec golemo...
mogli bi se vi i sloziti na kraju a? a? :mrgreen: :D
levana

#103 Re: priznavanje prevare

Post by levana »

otvoreni za sve opcije :D
chinese_water

#104 Re: priznavanje prevare

Post by chinese_water »

ne daj boze piciju ovakve samse :D :D
levana

#105 Re: priznavanje prevare

Post by levana »

chinese_water wrote:ne daj boze piciju ovakve samse :D :D
e, pici je odvec nedosljedan, zato preferiram sofisticiranog bureka :D
a i zbog zajednickih gorespomenutih stavova :D
chinese_water

#106 Re: priznavanje prevare

Post by chinese_water »

bogme ... polako se spremaj za akciju "sukanje bureka" :D :D
levana

#107 Re: priznavanje prevare

Post by levana »

:oops: :D
djana h

#108 Re: priznavanje prevare

Post by djana h »

burek_in_space wrote:
djana77 wrote: Draga moja pitice :D nismo ovdje da se ljutimo.Naravno da cu se kaciti za one koji misle kao i ja,to isto vecina forumasa radi,pa glupo bi bilo ne obratiti paznju na slicno misljenje.
Druga stvar,sta ti znas sta meni stoji :D :D
Treca stvar,opet prevara.Nije me partner prevario(nadam se)ali razmisljam realno,dozvoljavajuci mogucnost da se to moze nekad desiti ili meni ili njemu.
A,jesi napisao si da na pocetku veze razgovaras sa partnericom o tome sta dozvoljavas ili sta ti smeta.Dobro,postujem i taj nacin gradjenja ljubavi i povjerenja,samo ne mislis li da si prestrasen sa mogucnoscu da bi te mogla vuci za nosic pa stoga se i ogradjujes na samom pocetku veze?
Ne mozemo na pocetku odmah ustvrditi sta kome smeta i sta ne smije da radi.Pa,na sta lice ti tvoji prvi sastanci?

Nemoj me opet pogresno shvatiti,nema netrpeljivosti,jednostavno ovdje raspravljamo ;-) ;-)
Nemam nishta protiv "kachenja" za mishljenje koje je slichno tvom, ali imam protiv podcjenjivanja drugih i drugachijih mishljenja.Tvoj stav je bio " E evo ga neko sa iskustvom, a vi ostali ne prichajte bezze jer veze nemate". Na forumu ali i u real life-u ne petljam se u one oblasti o kojima nishta ne znam, a ti si mi upravo onakvim svojim stavom osporila jedno od nachela kojima se vodim kroz zhivot.
Po mom mishljenju, malicioznost ti nikako ne stoji, ali opet tvoja stvar hocesh li prihvatiti dobronamjernu sugestiju ili ne.

Nazovi to ogradjivanjem ili chime god hocesh, ali ja razgovaram (ne prijetnja, prosipanje sile, zastrashivanje...) sa partnerkom i u tom razgovoru iznosim svoje stavove, pokazujem i ukazujem joj samo na moju reakciju koja ce uslijediti ukoliko joj se prevara "omakne". Mozhemo mi prichati shta hocemo, ali prevara je stvar odluke, a ne splet trenutnih okolnosti, ili kako to varalice vole reci "trenutka slabosti".Yeah right... :roll:

Da nisi udata zhena i da nisi maliciozna :oops: , mozhda bih te i pozvao na jedan sastanak, da se uvjerish i sama da "moji" sastanci nisu nikakvi ultimatumi niti prijetnje. ;-)
Ne zelim nikoga potcjenjivati,to nikako nije moj stil.Mozda je tako tebi i nekim drugim izgledalo,ali to je samo rezultat citanja silnih postova prije mog odgovora,a koji su mahom bili malo pretvrdi i bez nekih objasnjenja zasto i kako.
A,sto velis za razgovor u tvojim vezama,kao i tvoje ponasanje,ne mislim da si tako radikalan,samo mislim da grijesis kad mislis da znas kakva ce biti tvoja reakcija tada i tada....poslije prevare,lazi i sl.
Uzmimo primjer da zavolis ludo svoju djevojku,odmah na pocetku,onako blesavo i bez ogranicenja?Ako ti nije tesko napisi nam da li bi ti tada bilo do objasnjavanja sta ce se desiti nakon njenog ofsajda.
Ipak,nemoj lako preci preko moje "malicioznosti" :D :run:
burek_in_space

#109 Re: priznavanje prevare

Post by burek_in_space »

levana wrote:
NO sex, no drugs, no r&r?! :sad: :D

Jashta nego golemo, nego o kakvom slaganju je rijech?! :roll: :mrgreen:
burek_in_space

#110 Re: priznavanje prevare

Post by burek_in_space »

djana77 wrote: Ne zelim nikoga potcjenjivati,to nikako nije moj stil.Mozda je tako tebi i nekim drugim izgledalo,ali to je samo rezultat citanja silnih postova prije mog odgovora,a koji su mahom bili malo pretvrdi i bez nekih objasnjenja zasto i kako.
A,sto velis za razgovor u tvojim vezama,kao i tvoje ponasanje,ne mislim da si tako radikalan,samo mislim da grijesis kad mislis da znas kakva ce biti tvoja reakcija tada i tada....poslije prevare,lazi i sl.
Uzmimo primjer da zavolis ludo svoju djevojku,odmah na pocetku,onako blesavo i bez ogranicenja?Ako ti nije tesko napisi nam da li bi ti tada bilo do objasnjavanja sta ce se desiti nakon njenog ofsajda.
Ipak,nemoj lako preci preko moje "malicioznosti" :D :run:
Ako mislish da li bi mi bilo do objashnjavanja na nachin kako i zashto je dovelo do toga da ode nekom drugom da je "pocheshe"...ne bi, jer to vishe govori o njoj nego o meni.Da je chovjek, u pravom smislu rijechi prvo bi probala ispraviti to neshto shto ja radim pogreshno, ako radim pogreshno, a ako to ne upali onda ima uvijek opcija razlaza bez prevare. Mogucnost povratka na staro, nakon shto partnerka prevari kod mene jednostavno ne dolazi u obzir, i ne vidim shta se tu ima vishe dodati, jer sam u prethodnim postovima sasvim jasno obrazlozhio zbog chega je to tako.
tech10

#111 Re: priznavanje prevare

Post by tech10 »

Sve je dobro dok te ne dovede na radio. :-D

Vitamin C

#112 Re: priznavanje prevare

Post by Vitamin C »

tech10 wrote:
♥ Julianna ♥ wrote:NIšta ne priznajem, pa makar me zavezali u lance, prekrili medom i pustili mrave, pa onda okačili na drvo dok grmi..ništa!
Koga ces ti prevarit, kad te niko nece. :lol: :lol:
Hahahahaha. U kost! :lol: :lol: :lol:
♥ Julianna ♥

#113 Re: priznavanje prevare

Post by ♥ Julianna ♥ »

Vitamin C wrote:
tech10 wrote:
♥ Julianna ♥ wrote:NIšta ne priznajem, pa makar me zavezali u lance, prekrili medom i pustili mrave, pa onda okačili na drvo dok grmi..ništa!
Koga ces ti prevarit, kad te niko nece. :lol: :lol:
Hahahahaha. U kost! :lol: :lol: :lol:
Huda li sam..o ti sudbo kleta :-D

A ti Tech, pa od tebe košarke bolje igra i superbaka :-D

Image
Vitamin C

#114 Re: priznavanje prevare

Post by Vitamin C »

besana wrote:
babyline wrote:Ah jeste nemoRaLni :D :D
ja nisam a da jesam prizlala bih da sta :D :run:

Ja ne znam jesam li :roll: s moje tačke gledišta nisam, :D e sad ...
A zašto ne iskoristite onu vašu mogućnost da vi uvijek ispadnete nedužne, a muškarci krivi? :D :mrgreen:
Edo_77

#115 Re: priznavanje prevare

Post by Edo_77 »

Boze sacuvaj kakve su zene danas postale....Netreba se nikada zeniti... :run:
burek_in_space

#116 Re: priznavanje prevare

Post by burek_in_space »

besana wrote:
Opet smo male mace u poređenju sa muškarcima, vjeruj mi :D
:lol: :lol: :lol: :lol: Hvala ti shto me nasmija ovako slatko. :D
Marko Šaljivđija

#117 Re: priznavanje prevare

Post by Marko Šaljivđija »

Vaš partner je možda organiziranje loša strana pa bi mogao tad. Razlika u tonu glasa i odabranom terminu povoljnije će utjecati na život. Tješit će vas, kratki poljupci u prolazu govore Hej ti, proveo bi cijeli dan gledajući se u svom domu osjećali ugodnije i lakše se opustili, važno je da je fizički izgled bitan. Ono što i sama posumnjala u ljubav.
Post Reply