Star Trek
Moderator: ExNihilo
- Raigor Stonehoof
#2551 Re: Star Trek
Baaas mi se svidjela ova epizoda i smjer u kojem idu 

#2552 Re: Star Trek

Mnogo mi se sviđa smjer ove sezone.
Vidi se da su se potrudili da naprave dobre price, dobar scenarij.
Poslusali su fanove.
Izgleda da je istina svaka star trek serija treba 2 sezone da se zagrije i krene u dobrom smjeru

Samo nek nastave.
Zivo me zanima ko je uzrokovao burn i kako ce u Discoveriju rijesiti taj problem sad kad nema dilithijuma.
Star fleet izgleda mocno ali sam razocaran "detaljima" novih brodova izgledaju kao sa su sklepani brzinski.
#2553 Re: Star Trek
Meni vala treca sezona odron do sada.
Vratite nam kapetana Pajka, valjda mu je jedna celija ostala u kakvoj spori ili kakvom bezvremenskom kontinuumu. Salim se, valjda se nece jos sa tim proseravati.

Vratite nam kapetana Pajka, valjda mu je jedna celija ostala u kakvoj spori ili kakvom bezvremenskom kontinuumu. Salim se, valjda se nece jos sa tim proseravati.
- dale cooper
#2554 Re: Star Trek
#2555 Re: Star Trek
Hvala. Pajk je gospodin. 

#2556 Re: Star Trek
Sta je ovo "posudili" i scenu iz Running Man. 

-
#2557 Re: Star Trek
Ide mi n akurac ona sa svojim misijama i nedisciplinom (sta je pisac htio rijet, jebes disciplinu ili nesta trece....)
Drugo, previse patetike nekog saptanja suznih ociju kad god je neka scena sa osjecajima ona iz hladne sposobne navy seal/sas cold bitch presalta u pudlicu suznih ociju i namrstenog cela i pizda materina....da prostite
Trece, vise filozofsko razmisljnje mozda taj big burn ima veze sa Picardovom pobunom masina koja ce dovesti do big burna ili ta dva univerzuma veze nemaju jedan sa drugim
Drugo, previse patetike nekog saptanja suznih ociju kad god je neka scena sa osjecajima ona iz hladne sposobne navy seal/sas cold bitch presalta u pudlicu suznih ociju i namrstenog cela i pizda materina....da prostite
Trece, vise filozofsko razmisljnje mozda taj big burn ima veze sa Picardovom pobunom masina koja ce dovesti do big burna ili ta dva univerzuma veze nemaju jedan sa drugim
- dale cooper
#2558 Re: Star Trek
Ne znam kakve bi imalo veze sa plotom prve sezone Picarda sa obzirom da se radnja u Picardu odvija negdje 2399, a Burn se desio okomali_balon wrote: ↑21/11/2020 06:32Ide mi n akurac ona sa svojim misijama i nedisciplinom (sta je pisac htio rijet, jebes disciplinu ili nesta trece....)
3069. Jedino ako su mašine sporo ali sigurno pripremale slatku osvetu.

Meni više naginje da je uzrok Burna povezan sa ovim "temporal wars" koje spominju, a koji su, dijelom, bili prikazani u Enterprise seriji.
Vremenski agent Daniels iz Enterprisea je došao negdje otprilike iz 3052 godine kada su ti ratovi bili pri kraju i kada su bili sklopljeni
ti "temporal accords". Moguće da neka od strana potpisnica nije bila zadovoljna ishodom ratova pa je odlučila da destabilizira ili pokuša
uništiti federaciju?
- Raigor Stonehoof
#2559 Re: Star Trek
Vala da znas... "radije bih se kajala zbog stvari koje sam uradila nego zbog onih koje nisam"... cringefest, patetika. Bas mi ne lezi kao glavni lik.mali_balon wrote: ↑21/11/2020 06:32Ide mi n akurac ona sa svojim misijama i nedisciplinom (sta je pisac htio rijet, jebes disciplinu ili nesta trece....)
#2560 Re: Star Trek
Ima li i jedna epizoda da ona nije cmizdrila? Skok od 930 godina u buducnos nije bila dovoljna da pomogne "tekstopiscima" da imaju neku orginalnu pricu. 2.5/10
#2561 Re: Star Trek
Nista me ne nervira kao saptanje glavnog lika... neko je cini mi se i parodiju napravio ili se negdje pisalo o tome.
#2562 Re: Star Trek
Mozda sto sam odgledao sve ZS do sada pa i ovo gleda? Mozda sto imam pravo na svoje misljenje? Da nisam sta slagao u onome sta sam napisao?Raigor Stonehoof wrote: ↑23/11/2020 01:42Ne kontam koji kurac gledas seriju? Epizodu za epizodom kenjas i bljujes frustracije, a opet nijednu ne propustas? Mazohist? Ogroman visak vremena? Znas li da se NE MORA pogledati ono sto ti se ne svidja? Neces u zatvor jebemu.
#2564 Re: Star Trek
I onda se postavlja pitanje zasto ti pises?
#2565 Re: Star Trek
Znas da postoje ta nova pravila u tim serijama(mora svega i svacega da bude bijelih, zelenih, placljivaca, pedera, macho jebaca, pucnjave, krvi, jurnjave)
Mada pretjeruju sa cmizdrenjem.
Samo ne kontam, u star trek traba da postoji BORG gdje su, nije valjda da ih je Capt. Janevay onim malenim Potezom usporila ostalo je jos 5 transportnih centara.
#2566 Re: Star Trek
Kontam ja to sve medjutim ona jedina pizdi svaku epizodu bez poente svi ostali se nekao uklapaju. Sto se tice Voyagera, onaj ih je usporila i zarazila patogenom, sad dok se adaptiraju i naravno asimiliraju nove dronove.BiBi911 wrote: ↑23/11/2020 20:28Znas da postoje ta nova pravila u tim serijama(mora svega i svacega da bude bijelih, zelenih, placljivaca, pedera, macho jebaca, pucnjave, krvi, jurnjave)
Mada pretjeruju sa cmizdrenjem.
Samo ne kontam, u star trek traba da postoji BORG gdje su, nije valjda da ih je Capt. Janevay onim malenim Potezom usporila ostalo je jos 5 transportnih centara.
#2567 Re: Star Trek
Znaci, usrali su sve sto su mogli usrati... toliko nelogicnosti, toliko povrsnog pisanja....
https://www.youtube.com/watch?v=Z0L189X ... =MajorGrin
https://www.youtube.com/watch?v=Z0L189X ... =MajorGrin
#2568 Re: Star Trek
Ako sad Naren Shankar ode u ZS onda bi moglo biti nesto od ovoga.
#2569 Re: Star Trek
A jebo majku, samo plaču... 7 epizoda ova se is plakala više nego svi Glumci u dosadašnjim ST zajedno...
- JoseMujica
#2571 Re: Star Trek
Bas pocinje pičiti po živcima... Meni se čini da su napravili dobru priču, sviđa mi se ovo sa Vulkanom, i gdje bi moglo ici sve. Nice touch sa Spokom, ali jebem mu majku, pa plače kad joj neko kaže ćao...
#2572 Re: Star Trek
Fino je ovo bilo sa Vulkancima, rijetko svijetao trenutak u ovoj sezoni. I onda se rasplace i ne prestaje da cmizdri. I onda useru sve sa onom Tilly. Koja je njena funkcija i zasto smeta? Onda svi placu u jednom trenutku, a meni dodje da prebacim Esmeraldu da mi se povrati nivo testosterona.
Pohvala za pricu oko Vulkana, ostalo... televisa presenta.
Opcenito, moj utisak je da je dosta fino ovo oko Burna, ali ko ce u sljedece 2-3 epizode gledati Tilly kako postaje Number One dok cmizdri? Bjezi bona u nize deckove i pravi sendvic onoj tranticici sto ima spore.
Opcenito, moj utisak je da je dosta fino ovo oko Burna, ali ko ce u sljedece 2-3 epizode gledati Tilly kako postaje Number One dok cmizdri? Bjezi bona u nize deckove i pravi sendvic onoj tranticici sto ima spore.
#2573 Re: Star Trek
Ma čitava serija postaje festival SJW-a...
#2574 Re: Star Trek
drag_gost wrote: ↑28/11/2020 00:44Fino je ovo bilo sa Vulkancima, rijetko svijetao trenutak u ovoj sezoni. I onda se rasplace i ne prestaje da cmizdri. I onda useru sve sa onom Tilly. Koja je njena funkcija i zasto smeta? Onda svi placu u jednom trenutku, a meni dodje da prebacim Esmeraldu da mi se povrati nivo testosterona.

I Tilly postade druga po komandi sa cinom zastavnika?
- dale cooper
#2575 Re: Star Trek
I Wesley Crusher je pilotirao Enterpriseom bez čina, a mlađi bio od Tilly.