I takodjer pogledajte animiranu the legend of vox machina.
Odlična priča, humor sve.
Moderator: _BataZiv_0809
jel ti gledas i dalje ili si odustao?dale cooper wrote: ↑28/06/2022 19:28Slažem se, u pravu si u potpunosti, odličan assessment.omar little wrote: ↑28/06/2022 19:22
SpoilerShowlennon nije ali tacerka jeste.
pa to. admiral baldwin skoro sedam banki, a glavni baja. otimaju se za njega.svo im se vizualno starenje svelo na par bora i par sijedih. forestgampizacija opca, isti likovi imaju prste u svakom vaznom globalnom dogadjaju od sezdesdevete. ona prva epizoda je bas safunjarenje sa sve zapletom i raspletom. karen, besmislen lik koji je trebao biti eliminiran nakon prve sezone sada glumi bezos musk kombinaciju. ma daj. autoritet za space travel jer je drzala kafanu. pokupila usput. <3 i ona cijela nit sa njom i sinom je idiotluk od kojeg ne odustaju. gdje god zagrebes, bez veze mi je. prije je makar bilo zanimljivo ono oko nase i space travel. sad najvise lici na workplace sapunicu. ocito micu figure po tabli ovih prvih nekoliko epizoda, ali cisto sumnjam da ce se ispraviti. viccemo.
molly jedina i dalje rula.![]()
![]()
Još gledam.
Također, čak bih rekao prije 7-7.5 obzirom da serije imaju vece ocjene od filmova uglavnom, tj. precjenjenije su dosta.
Ne kontam kako ocjenjuju ove serije.. Najniza ocjena epizode 6,8.. Ostale 7,2 i 7,3.. Ukupno 5,8
Nikad duze nisam gledao mini seriju od osam epizoda
Meni se nije dalo dalje, stala nakon 2 epizode. A baš volim i Toni Collette i Colina...hoćeš reći da se vrijedi vraćati?phillie wrote: ↑12/07/2022 21:10Nikad duze nisam gledao mini seriju od osam epizoda4 dana mi je trebalo da je apsolviram. Od seste epizode tek povezao ko je cija mater, kome je ko otac...ko spanska serija. Al opet drzi paznju, sve kontas nesto ce se rijesiti, jos ako ne znas kako se sudjenje zavrsilo u stvarnosti.
Netflix masovna produkcija je nešto najgore što se desilo. Svaka 15ta serija je u rangu HBO, Showtime, FX itd serija.
Ma vjerovatno ću prekočiti, izbrisala već, upravo one krvave scene u prvoj/drugoj su mi bile too much.phillie wrote: ↑12/07/2022 22:02 Ma i ja sam tvrdoglav po prirodi, pa nisam popustaoali serija definitivno nije za slabije stomake, pogotovo pocetak....ali jaka glumacka ekipa + J. Binoche i Sansa iz "GoT" je sto drzi kvalitet. Moj savjet, probaj se natjerati jos jednom, pa ako "proguli" dobro i jest
@no_sikiriki
Sta mislis o ovoj
http://www.imdb.com/title/tt9170236/
Može li se Invincible dati djeci da gledaju?
kako epizode idu, sve gore.