Homeland jos uvijek ne mogu da se natjeram da pregledam od kraja, stigao sam do 8 epizode.

Moderator: ExNihilo
gdje si nasao prevode za drugu sezonu, epizode 4-8 ?Blesavac wrote:
predobra serija, fakat me iznenadila...dvije sezone ima i nastavit che se...soundtrack nevidjeno dobar...hbo produkcija..u biti neka vrsta americhkih muchki modernog doba...komedija drama i malo akcije sve u svemu haos serija sad krenuo boardwalk empire gledat i ta mi se svidja...mada nisam pretjeran fan te neke ere, al je ok moze se gledat
Vjerovao ili ne Isti sam ti sto se tice i jedne i druge serijeNeyDan wrote:Upravo zavrsio sa gledanjem posljednje epizode America Horror Story, sve u svemu, pomalo ocekivan kraj, ali opet jako zanimljivo ukomponovano.
Homeland jos uvijek ne mogu da se natjeram da pregledam od kraja, stigao sam do 8 epizode.
NeyDan wrote:Kad ce poceti ona Alcatraz?! Totalno sam se pogubio sto se tice serija, imam dosta zaostataka, necu stici pregledati do januara.
Ujedam wrote:American Horror story![]()
![]()
![]()
Mali_Vuk wrote:The Twilight Zone (2002)
Zabavno i opuštajuće. Posebno epizoda u kojoj se pojavljuje moj omiljeni lik iz Seinfelda, George Costanza![]()
Moracu da pocnem pratiti seriju samo da vidim kakav je to podrum. Nema vlage, nema zimskih guma, paucine...i ne mogu ga obiti? Kaldim se da je to to sto te fasciniraloUjedam wrote:
Definitivno je genijalna.. puna misterija do samog kraja svake epizode. Trenutno ima 12epizoda.![]()
Živim od četvrtka do četvrtka kad mogu da je skinem.![]()
Podrum je zakon!
Otkazano je daljnje snimanje ove serije zbog male gledanosti...Blesavac wrote:
predobra serija, fakat me iznenadila...dvije sezone ima i nastavit che se...soundtrack nevidjeno dobar...hbo produkcija..u biti neka vrsta americhkih muchki modernog doba...komedija drama i malo akcije sve u svemu haos serija sad krenuo boardwalk empire gledat i ta mi se svidja...mada nisam pretjeran fan te neke ere, al je ok moze se gledat
Ko li njega voli kukala mu majkaCyrax wrote:The Office nije losa ko voli Steve Carell-a.
Pitarrr82 wrote:American Horror story je vise sokantan nego strasan ali je i dalje po meni jedna od boljih serija u ovoj sezoni...
Bitte_Halt_ja_ja wrote:Kakav jhe ono uzas od finala Terra nove. Serija je osim pilota bila poprilicno naivna i glupa, ali finale obara sve granice gluposti. KAd bi covjek poceo nabrajati sve gluposti koje su prikazane u finalu, lista bi se sirila na tri stranice ove teme
tenk ju.nemam_ideje wrote:Terra Nova, pogledaj, dobih preporuku ne znam gdje. Hajde. Prva epizoda. Klima ne valja, oni kriju dijete, bla, bla. Završio ovaj u zatvoru. Haj. Oni idu u taj novi svijet, on u tom nekom mangupskom zatvoru iz budućnosti kontam biće neka fora kako je pobjegao. Bila je. Iduća scena on sa ruksakom, slobodan ko ptičicaHaj, tolerišem jednu nebulozu. Da vidim kako će proći onu kontrolu u taj novi svijet, imal kakve mandže. Ima, protrčao lik kroz obezbjeđenje
![]()
Ugasio, završio, hvala lijepo
jao , ja volim ove! gdje si ovu našla , tj gledala ?alica.k wrote:ko voli period dramas
sinoc prva epizoda nove mini serije great expectations
meni je super. jedva cekam jos ove dvije
http://www.imdb.com/title/tt1949720/
gillian anderson glumi miss havisham <3