Moderator: ExNihilo
Znaci...preporuka?medvjed23 wrote:završio spartak na cinestaru.. pohvala za autore serije.. uspjeli su od krvave priče o neustrašivom gladijatoru, koji je hladno pobio bezbroj ljudi, napraviti sentimentalno sranje koje me rasplakalo![]()
dakle, potučenomar little wrote:da, primio sedam golova od liverpoola.katastrofa
meni daleko boljaIt_is_a_Leclerc wrote:Jel neko gledao Madam Secretary da podijeli dojmove? Vrijedi li počinjati ? Vidim da je ocjena na imdbu-u solidnih 7.8, pa sam mislio pokušati.
prosetaj malo do islandazomri wrote:danske (originalne) su 100x bolje. originalni killing (forbrydelsen) je jedna od desetak najboljih serija ikad snimljenih.phillie wrote:
Gracepoint gledao. Killing i Bridge gledao americke verzije, ako se danske drugacije pogledacu i njihMissing (na prvu otisao na onu sa Ashley Judd, al vidim da ima jos jedna) ide prva. Hvala.
evo jos maloIt_is_a_Leclerc wrote:Hvala svimaUskoro završavam sa Suits jer imam još par epizoda sedme sezone, a ljubitelj sam tih pravno-političkih fabula, pa ću biti zahvalan za još kakav prijedlog
E pa Bogu hvala. U sedmoj sezoni čovjek je postao socijalni radnik- hrani sirotinju, spašava nezbrinute majke, ucviljene roditelje. Jadni Harvey mora sve samVelkoski wrote:MAJLD SPOJLER ZA SJUTSE
Kad si kod Suitsa, retardirana Rachel više neće biti u seriji tako da Mike možda opet postane Mike
nema me tamo wrote:Imate li vi na popcornu nove epizode Riverdale, Peaky Blinders, Vikings?
To je 4 peaky 8 riverdale i vikings 3?
Zadnje 2 noci sve povremeno bude vikings i onda opet nema pa kontam jel do mene jel neko mene jebe ili jednostavno nema jer svaki put dosad bude nakon 24 sata evo sad 3 dana ništa..?
Preko instaliranog popcorna na kompjuteru ili na gugl chromu koji predpostavljam da imas?kakavdanakneiskustvu wrote:nema me tamo wrote:Imate li vi na popcornu nove epizode Riverdale, Peaky Blinders, Vikings?
Zadnje 2 noci sve povremeno bude vikings i onda opet nema pa kontam jel do mene jel neko mene jebe ili jednostavno nema jer svaki put dosad bude nakon 24 sata evo sad 3 dana ništa..?
ja juce odgledao na popcornu 4 epizodu peaky blindersa
Jebiga ima 80 posto ljudi zivot na forumu pa nisu gledali sve..alcho wrote:Ja kad uđem na ovu temu uvijek moram provjeriti datum zadnjeg posta, da vidim da nije neka greška, da nisu postovi u zadnje dvije godine izbrisani. Ovdje se jos uvijek svaki dan hvale i preporucuju serije iz praistorije. Suits? Breaking bad? Spartacus? WTF?![]()
Evo jedna nova i odlicna....gleda se u jednom dahu:
http://www.imdb.com/title/tt5753856/?ref_=nv_sr_1
nema me tamo wrote:Preko instaliranog popcorna na kompjuteru ili na gugl chromu koji predpostavljam da imas?kakavdanakneiskustvu wrote:nema me tamo wrote:Imate li vi na popcornu nove epizode Riverdale, Peaky Blinders, Vikings?
ja juce odgledao na popcornu 4 epizodu peaky blindersa