Moderator: ExNihilo
plonker wrote:Pomagajte, ako boga znate![]()
Pregledao sam čitavu temu, možda sam negdje propustio. Ako jesam oprostite mi.
Interesuje me kako se zove onaj crtani kad ona djeca dolaze u prodavnicu kod onog, mislim da je prasac u pitanju, i traže od njega žutih bombona za 1000 dinara pa se on mora penjati na zadnju policu da ih dohvati.
Ako neko zna molio bih da kaže. Poludiću ako ne saznam, minute su u pitanju
dragonz wrote:plonker wrote:Pomagajte, ako boga znate![]()
Pregledao sam čitavu temu, možda sam negdje propustio. Ako jesam oprostite mi.
Interesuje me kako se zove onaj crtani kad ona djeca dolaze u prodavnicu kod onog, mislim da je prasac u pitanju, i traže od njega žutih bombona za 1000 dinara pa se on mora penjati na zadnju policu da ih dohvati.
Ako neko zna molio bih da kaže. Poludiću ako ne saznam, minute su u pitanju
Da ceski, odlican crtic, ali ne znam kako se zoveT_A_J_A wrote:pozdrav,
da li se neko sjeca animiranog djecijeg filma... kad padne noc dvije figurice izadju iz kutije i rjesavaju neki problem, ima epizoda u kuhinji prave supu, u akvariju neka gondola, u kupatilu sa cetkicama... mislim da je ceski mada nisam sigurna...
ako ko sta zna nek pise
hvlaaaaaaaaaaa
buš se zvao bik, daidza me zove zadnjih 15 godina buškoart vandeley wrote:Sjeca li se ko crtanog u kojem je glavni lik Bik , koji je farmer, ima svoju farmu , zivotinje raznorazne s cijim nepodopstinama deveraZnam da sam to gledao kao mali pocetkom 90-ih i jedino se sjecam da se taj glavni junak (Bik) zove nesta kao Bas (mozda eng. Buzz ili slicno) a i toga se sjecam na osnovu audio zapazanja