Moderator: O'zone
ice2cube wrote:Bobi wrote:Ama to je za tvoje dobro, da ti nadjemo curuice2cube wrote:Sto ovi moderatori zabusavaju temu i spamuju![]()
![]()
Ma ne zanimaju me vise one, sta ce mi to samo trosak vise..
Who the f*** is he ?vdivna wrote:jedini kvalitetan odgovor na ovu temu bi dao madner![]()
"Ne prodajem nista, samo se hvalim."alijagoro wrote:Ne znam,ja se i sa svojih 184 cm nekad osjecam previsoko,tako da ne znam kakvo je ovim sa 190 cm i vise.
Nemogućealijagoro wrote:Ne znam,ja se i sa svojih 184 cm nekad osjecam previsoko,tako da ne znam kakvo je ovim sa 190 cm i vise.
mali, suti-LIBERO- wrote:Koji je ovo put da se pokrece tema slicna ovoj![]()
Ja sa svojih 190+cm. ne mogu ovdje diskutovati jer ce ispasti da se nesto kofrcim
Samo se ti "kofrči"-LIBERO- wrote:Koji je ovo put da se pokrece tema slicna ovoj![]()
Ja sa svojih 190+cm. ne mogu ovdje diskutovati jer ce ispasti da se nesto kofrcim
lulu...koliko?Loulou wrote:Samo se ti "kofrči"-LIBERO- wrote:Koji je ovo put da se pokrece tema slicna ovoj![]()
Ja sa svojih 190+cm. ne mogu ovdje diskutovati jer ce ispasti da se nesto kofrcim![]()
Šta?muz66 wrote:lulu...koliko?Loulou wrote:Samo se ti "kofrči"-LIBERO- wrote:Koji je ovo put da se pokrece tema slicna ovoj![]()
Ja sa svojih 190+cm. ne mogu ovdje diskutovati jer ce ispasti da se nesto kofrcim![]()
Da imam kakvog BMW-a onda bih se hvaliolord-executioner wrote:"Ne prodajem nista, samo se hvalim."alijagoro wrote:Ne znam,ja se i sa svojih 184 cm nekad osjecam previsoko,tako da ne znam kakvo je ovim sa 190 cm i vise.
mericak wrote:Ma daj ne zamajavajte se oko gluposti, ja sam visoka 183 cm i moj muz je od mene nizi 10 cm ravno ( a tek kad se nabijem na pete!), al je on u mojim ocima najvisi muskarac na svijetu. To su ljudi samo centrimetri!
Merice, kazu da su centimetri najvazniji...mericak wrote:Ma daj ne zamajavajte se oko gluposti, ja sam visoka 183 cm i moj muz je od mene nizi 10 cm ravno ( a tek kad se nabijem na pete!), al je on u mojim ocima najvisi muskarac na svijetu. To su ljudi samo centrimetri!
Nekome je 184 k'o BMWalijagoro wrote: Da imam kakvog BMW-a onda bih se hvalio.
Već sam komunicirala s osobom iza nicka muz66 i nisam ga doživjela kao vulgarnog i neotesanog, tako da nemam razloga sumnjati da je na to aludirao.lord-executioner wrote:@Loulou - ili zeli da zna koliko kosta da spavas s njim,
Mora da su se centimetri nasli na nekoj drugoj lokaciji.mericak wrote:Ma daj ne zamajavajte se oko gluposti, ja sam visoka 183 cm i moj muz je od mene nizi 10 cm ravno ( a tek kad se nabijem na pete!), al je on u mojim ocima najvisi muskarac na svijetu. To su ljudi samo centrimetri!
Ma znam, just kiddingLoulou wrote:Već sam komunicirala s osobom iza nicka muz66 i nisam ga doživjela kao vulgarnog i neotesanog, tako da nemam razloga sumnjati da je na to aludirao.lord-executioner wrote:@Loulou - ili zeli da zna koliko kosta da spavas s njim,