IZGUBLJEN INDEX
Moderator: O'zone
#1 IZGUBLJEN INDEX
Pozdrav, djevojka je danas u gradu izgubila index. Ime: Hana Bajramović. Vjerovatno je izgubljen na potezu od carsije do bbi centra, moguce i u tramvaju. Period od 14:00 - 20:30 h. Postenog pronalazaca bih zamolio da me kontaktira na pp. Hvala
#2 Re: IZGUBLJEN INDEX
napises i fakultet, znas da ima ljudi s istim imenom i prezimenom, rijetko ali potrefi se
#4 Re: IZGUBLJEN INDEX
Je'l polozila rimsko?Hopkins wrote:Pravni fakultet.

#5 Re: IZGUBLJEN INDEX
e tako, nasla sam curu .....neka kod tebe indexa, reci cu joj da mi posalje br telefona pa je kontaktiraj, poslacu ti ovdje broj na pp...
#6 Re: IZGUBLJEN INDEX
Nisam ra zumio post, moze pojasnjenje 

#7 Re: IZGUBLJEN INDEX
nesporazum men' se ciniLud i ponosan wrote:Ovo gore niko ziv nije razumio.Hopkins wrote:Nisam ra zumio post, moze pojasnjenje

#8 Re: IZGUBLJEN INDEX
radenska wrote:e tako, nasla sam curu .....neka kod tebe indexa, reci cu joj da mi posalje br telefona pa je kontaktiraj, poslacu ti ovdje broj na pp...

Ovdje se izgleda trazi i cura i index, oboje izgubljeno.

#9 Re: IZGUBLJEN INDEX
pa kako sam ja skonto ona ti je pokupila trebu a tebi eto index hebo te index ... sala malaHopkins wrote:Nisam ra zumio post, moze pojasnjenje

ima li indexa ili se jos traga ?
#10 Re: IZGUBLJEN INDEX
Traga se jos, ako neko nadje, molio bih na pp 

#11 Re: IZGUBLJEN INDEX
Poslala sam PM
#12 Re: IZGUBLJEN INDEX
Djevojka lijevo je u pitanju.
#13 Re: IZGUBLJEN INDEX
Nadjen je index, ipak je na faxu ostao danas. Hvala svima, a iz rima je 7 legla 

-
#14 Re: IZGUBLJEN INDEX
imace 1 frend request 

#15 Re: IZGUBLJEN INDEX
nije friend request, studira moja prijateljica s prava s njom, bilo je logicno da je pitam zna li ddjevojku