najviše mrzim kad pričam s nekim pa se ono nešto nazor nasmije, pa malo skupi oči

namazano do kraja
Moderator: O'zone
da su testni objekti bili obučeni u timbrlenke, više bi ih pogodila, ubijeđen samalica.k wrote:ofirno mi je napisat kolko sam malo pogodila, al ajmo rec da je jako kasno
lapsus calami.slobodni armirach wrote:ne kontamMelanholik wrote:većina ljudi iznenađujuće loše prepoznaje lažne osmjehe. iako su naizgled slični, lažni osmijeh se zapravo znatno razlikuje od lažnog, s obzirom da se pokreće potpuno drugim mišićima i njime možemo upravljati moždanim ćelijama i voljom.
da su se svi od srca smijali, onda bi pogodilaChmoljo wrote:da su testni objekti bili obučeni u timbrlenke, više bi ih pogodila, ubijeđen samalica.k wrote:ofirno mi je napisat kolko sam malo pogodila, al ajmo rec da je jako kasno
nemoj ti meni tako,Melanholik wrote:lapsus calami.slobodni armirach wrote:ne kontamMelanholik wrote:većina ljudi iznenađujuće loše prepoznaje lažne osmjehe. iako su naizgled slični, lažni osmijeh se zapravo znatno razlikuje od lažnog, s obzirom da se pokreće potpuno drugim mišićima i njime možemo upravljati moždanim ćelijama i voljom.
razlikuju se iskreni i lažni očito.
20/20niko_niko_kao_ja wrote:20/20