Razgovaram baš sad na tu temu sa kolegicom,i baš me nešto zanima šta i drugi misle o tome.(nadam se da tema ne postoji na ovom forumu,ako kojim slučajem postoji,sorry...)
Jel' vam nešto znače ?
Zavisi od koga dobijete kompliment,nema svaki kompliment isto značenje.
Muškarac kad ti uputi kompliment,svakoj ženi je očigledno na šta misli,zavisi samo koje je prirode,da li gole ili samo opet gole

Muškarcima,mislim...svaki kompliment "zalijepi jednu zvijezdicu" na samopouzdanje,često su lakovjerni što se tiče komplimenata upućenih njima samima.
Dok su žene mnogo opreznije(ima izuzetaka,zavisi od žene do žene)...
Ali većini žena komplimenti suprotnog spola ne znače mnogo,jer većinom se svode na isto: "Eh,mala što bi te po(H)valio !"

Ja iskreno volim komplimente(kao i svaka žena) vjerujem

Ali ih ne volim čuti sa svačijih usana,iskreniji su mi komplimenti koje dobijem od žene.Jer,nekako,žena sam,reći ću da je nešto lijepo,slatko,ovakvo ili onakvo,samo ako to uistinu jeste.Dok muškarci svakodnevno po ko zna koliko puta po(H)valjuju.
Da,komplimeni su "krivi" za naše samopouzdanje,(bar za moje).Komplimenti grade samopouzdanje,daju neku čaroliju i polet.
Kao što rekoh,iskreni samo.
Volite li vi komplimente,vjerujete li mnogo onim ljudima koje ih izgovore ? Ili ipak vjerujete više svome ogledalu,kada ih čujete sa svačijih usana ?