ekupon.ba
Moderator: O'zone
#2301 Re: ekupon.ba
Željo je jedino za one koji su vegeterijanci u nastajanju, obzirom na malecnu količinu mesa koja (pored silnog hljaba i dodataka) dođe u njihovim ćevapima.
-
#2302 Re: ekupon.ba
biće ovdje preko hiljadu kupona
a glupo m išto se ne mogu više od 2 kupona istovremeno iskoristiti
#2304 Re: ekupon.ba

Ima li ko kupona za ovo meso lol
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
- vjesticanametli
#2306 Re: ekupon.ba
pa sto ne pojedes nosis kuci
ja kupila 2 kupona
za nas troje moze biti hahahahahah

#2307 Re: ekupon.ba
Dobro si me podsjetila i na ovo, i na ono mimo cevapa, pa kupih i to...

#2308 Re: ekupon.ba
Ma vidim svi se ćevapa uhvatili, pa reko da probamdrndalo wrote:Dobro si me podsjetila i na ovo, i na ono mimo cevapa, pa kupih i to...

#2309 Re: ekupon.ba
Ja ove cevape nisam uzeo, iako moram reci da imaju dobar naziv
...
Malo su ofalile ponude, nazalost...

Malo su ofalile ponude, nazalost...
- plucna mahramica
#2310 Re: ekupon.ba
Ma ja... bice 1000 kupona da se najedu junk-food-a a humanitarne akcije po 300 kupona 
Parola: 'Sto nije pazio?!'

Parola: 'Sto nije pazio?!'
#2311 Re: ekupon.ba
Ne kontam kakva je to prica, nek ljudi kupuju sta hoce. Uostalom, niko ne zna sta ti drugi ljudi kupuju i kako pomazu.
Jest nehumano i neljudski, ali ovo nije pravo rjesenje. Lijecenje ovih teskih slucajeva je posao drzava i to treba da se radi sistematski. Jer ovako, ko nema dobar marketing nece ni prezivjeti. To je malo fuj.
Umjesto sto se zovu ti silnih brojevi (i pofin komad daje telecomu) raja treba sav taj trud da ulozi i natjera ljenguze da urade nesto. Ovako im cinimo uslugu, em placas zdravstveno (koje ajmo realno reci sigurno 70% i vise ljudi ni ne koristi, ali to je ta solidarnost i treba se raspodijeliti onome kome je najpotrebije) ali opet ne valja i opet malo.
Para sigurno ima za lijecenje ovih ljudi, samo zasto bi se neko tamo brinuo kad zna da ce napaceni narod opet izdvojiti od svog jada i ćemera da pomogne. Zato i nece bit bolje.
Jest nehumano i neljudski, ali ovo nije pravo rjesenje. Lijecenje ovih teskih slucajeva je posao drzava i to treba da se radi sistematski. Jer ovako, ko nema dobar marketing nece ni prezivjeti. To je malo fuj.
Umjesto sto se zovu ti silnih brojevi (i pofin komad daje telecomu) raja treba sav taj trud da ulozi i natjera ljenguze da urade nesto. Ovako im cinimo uslugu, em placas zdravstveno (koje ajmo realno reci sigurno 70% i vise ljudi ni ne koristi, ali to je ta solidarnost i treba se raspodijeliti onome kome je najpotrebije) ali opet ne valja i opet malo.
Para sigurno ima za lijecenje ovih ljudi, samo zasto bi se neko tamo brinuo kad zna da ce napaceni narod opet izdvojiti od svog jada i ćemera da pomogne. Zato i nece bit bolje.
-
#2312 Re: ekupon.ba
ma ne nego npr ja i da vodim jedno 10 ljudi pa zbog togalink wrote:zar bi dvije osobe mogle pojesti 40 cevapaStupskaBitanga wrote:biće ovdje preko hiljadu kupona
- plucna mahramica
#2313 Re: ekupon.ba
Samo ti reci sa puno luka... Besplatno je. 

-
#2314 Re: ekupon.ba
Hvala ti na infu
odo uzeti 5 kupona
odo uzeti 5 kupona

#2315 Re: ekupon.ba
Comrad wrote:Ne kontam kakva je to prica, nek ljudi kupuju sta hoce. Uostalom, niko ne zna sta ti drugi ljudi kupuju i kako pomazu.

kad bi samo jedna markica mjesecno od svakog uposlenog a koja se uplacuje u zdravstveni fond, isla za ovakve humanitarne svrhe, to bi bilo preko pola miliona.
#2316 Re: ekupon.ba
Comrad wrote:Ne kontam kakva je to prica, nek ljudi kupuju sta hoce. Uostalom, niko ne zna sta ti drugi ljudi kupuju i kako pomazu.

Toliko ljudi traži pomoć da ide vani na liječenje. Ne kontam kako se ne mogu udružiti oni i njihova rodbina i istupiti zajedno pred vlasti i zahtijevati rješavanja nekih ključnih pitanja koja sprečavaju ostvarivanje nekih prava. Naši hirurzi su jako stručni i sami bi mogli većinu ovih transplatacija uraditi ovdje, ali je najveći problem donorske politike, to što naša država nema potpisane međunarodne sporazume koji bi dozvoljavali uvoz/izvoz organa među medicinskim ustanovama, jedinstvenu bazu donora i sl. Samo jedan dokument bi mnogo toga promijenio. Prva bih im pomogla u njihovim nastojanjima. Smatram da sam uplaćenim doprinosima dovoljno dala za liječenje mnogih, a ni sama ne stignem iskoristiti to pravo.
Također smatram da mi niko nema pravo gušiti potrebu da kupim tortu, ćevape, kozmetički tretman i to u pola cijene, jer inače teško odvojim novac kako bih probala neke nove stvari od crkavice koju rastežem od prvog do prvog. Imam i ja dušu i ponekad poželim da udovoljim potrebama koje su svugdje normalne i ne znam kako se neki usuđuju da mi zaviruju u novčanik i smatraju da sam bešćutna zato što kupujem neki kupon, a ne drugi. Kada bih davala svakom ko zatraži to bi značilo da bih samo radila za njih. Od srca dajem kome mogu, ali to ne znači da i ja ne trebam živjeti.
#2317 Re: ekupon.ba
madnessa wrote:![]()
Toliko ljudi traži pomoć da ide vani na liječenje. Ne kontam kako se ne mogu udružiti oni i njihova rodbina i istupiti zajedno pred vlasti i zahtijevati rješavanja nekih ključnih pitanja koja sprečavaju ostvarivanje nekih prava. Naši hirurzi su jako stručni i sami bi mogli većinu ovih transplatacija uraditi ovdje, ali je najveći problem donorske politike, to što naša država nema potpisane međunarodne sporazume koji bi dozvoljavali uvoz/izvoz organa među medicinskim ustanovama, jedinstvenu bazu donora i sl. Samo jedan dokument bi mnogo toga promijenio. Prva bih im pomogla u njihovim nastojanjima. Smatram da sam uplaćenim doprinosima dovoljno dala za liječenje mnogih, a ni sama ne stignem iskoristiti to pravo.
Također smatram da mi niko nema pravo gušiti potrebu da kupim tortu, ćevape, kozmetički tretman i to u pola cijene, jer inače teško odvojim novac kako bih probala neke nove stvari od crkavice koju rastežem od prvog do prvog. Imam i ja dušu i ponekad poželim da udovoljim potrebama koje su svugdje normalne i ne znam kako se neki usuđuju da mi zaviruju u novčanik i smatraju da sam bešćutna zato što kupujem neki kupon, a ne drugi. Kada bih davala svakom ko zatraži to bi značilo da bih samo radila za njih. Od srca dajem kome mogu, ali to ne znači da i ja ne trebam živjeti.

- plucna mahramica
#2319 Re: ekupon.ba
Sta ste se ba upalili... Deco, jeste li popili svoj caj? Jeste li popili svoje mleko?
Hej, haj, Jaganjac

Hej, haj, Jaganjac

#2320 Re: ekupon.ba
Il Cuore mi je do sada najbolja restoranska ponuda na e-Kuponu...odlično...
#2321 Re: ekupon.ba
prvi sam put na e kuponu, prvo sam uplatio pomoc i kupio 3 kupona za cevape.
jedan je na moje ime, druga dva sam zajedno kupio jedan na moje ime, drugi na zenino ime.
dobio sam na e mail neku sifru i vidio sam na net bankingu da mi je sve uredno skinuto s kreditne kartice.
koliko sam dobro shvatio, kad se zavrsi ponuda za cevape to je prekosutra i pomoc, onda dobijem na e mail neke kupone koje isprintam i nosim u cevabdzinicu i jedemo jeli ?
jedan je na moje ime, druga dva sam zajedno kupio jedan na moje ime, drugi na zenino ime.
dobio sam na e mail neku sifru i vidio sam na net bankingu da mi je sve uredno skinuto s kreditne kartice.
koliko sam dobro shvatio, kad se zavrsi ponuda za cevape to je prekosutra i pomoc, onda dobijem na e mail neke kupone koje isprintam i nosim u cevabdzinicu i jedemo jeli ?
#2322 Re: ekupon.ba
jesteakcija007 wrote:prvi sam put na e kuponu, prvo sam uplatio pomoc i kupio 3 kupona za cevape.
#2323 Re: ekupon.ba
Ovaj hotel u Pragu zaista jeste sa popustom, ali ne sa ovim kojim oni navode. Preko booking.com cijena za ovu sobu za slucajno odabran datum je 120 eura, a to nije 304 KM kako je navedeno.
A za duplo manje novce mozete da dobijete isti broj nocenje za isti broj osoba u hotelu koji je bolje ocijenjen. Je li oni stvarno misle da mi ovdje pasemo travu?
A za duplo manje novce mozete da dobijete isti broj nocenje za isti broj osoba u hotelu koji je bolje ocijenjen. Je li oni stvarno misle da mi ovdje pasemo travu?

#2324 Re: ekupon.ba
bambina78 wrote:Ovaj hotel u Pragu zaista jeste sa popustom, ali ne sa ovim kojim oni navode. Preko booking.com cijena za ovu sobu za slucajno odabran datum je 120 eura, a to nije 304 KM kako je navedeno.
Mozda neko i pase, na to se nadaju

- [email protected]
#2325 Re: ekupon.ba
kemalba wrote:Il Cuore mi je do sada najbolja restoranska ponuda na e-Kuponu...odlično...