ekupon.ba
Moderator: O'zone
#1476 Re: ekupon.ba
kumpir sam jela i bez kupona, svidjet ce ti se 

-
#1477 Re: ekupon.ba
Prva dva puta vlasnica, ona bas super radim, prosli put nje nije bilo pa je neka druga cura, i isto ok..jos imam dva termina
ima jos jedna crna djevojka, mislim da sve fino rade..

-
#1478 Re: ekupon.ba
Da, nije lose ali je prejako. Na pola ne mozes disati. Realno, onaj krompir ne vrijedi vise od 2 KM. Desert mi je bezveze.Una ragazza wrote:Je li ko probao ovaj kumpir??
#1479 Re: ekupon.ba
Sta ba prejako i na pola
Pojedes jedan dok cekas hamburger.

-
#1480 Re: ekupon.ba
Nema teorija, bar ja. Krompir + puter+sir + kukuruz+umak od bijelog luka, preobimno. Jedva sam jedan mali kolacic nakon toga uspjela pojesti.madner wrote:Sta ba prejako i na pola![]()
#1481 Re: ekupon.ba
Dobro reci da si vrabac, ali to za normalnog Bosanca nije nikakav problem. Mislit ce neko da se moze najest od toga.
-
#1482 Re: ekupon.ba
Onda vodim dragog sa sobomGospoda Ministarka wrote:Da, nije lose ali je prejako. Na pola ne mozes disati.Una ragazza wrote:Je li ko probao ovaj kumpir??

#1483 Re: ekupon.ba
Ja sam bila i ok je (pedikir je klasicni - ne skida zadebljanja ziletom vec turpijom), ali zato je manikir jako dobar.Una ragazza wrote:Narucila se za petak after workgospodja se cinila bas ljubazna na telefon...
Je li neko bio u Dufney-u, manikir i pedikir?? Mamu na to saljem sutra aBd
Je li neko bio kod njih na masazama?
#1484 Re: ekupon.ba
ih, a ja te taman htio pozvati.Una ragazza wrote:Onda vodim dragog sa sobomGospoda Ministarka wrote:Da, nije lose ali je prejako. Na pola ne mozes disati.Una ragazza wrote:Je li ko probao ovaj kumpir??
jeli iko iskoristio invictus? jeli se ono tako zovu ili je to ime filma?
#1485 Re: ekupon.ba
U nedjelju bila u Krasu, kazu nestalo bajadere.
E cudillo bi me da je sve bilo kako treba..
Rekose da dodjem ove sedmice, iako je istekao rok, pa cemo vidjeti..

Rekose da dodjem ove sedmice, iako je istekao rok, pa cemo vidjeti..

#1486 Re: ekupon.ba
I ja sam bio u subotu i isto su mi rekli (nestalo bajadere) ali su mi dali cijedjenu i rekli da mozemo izabrati bilo koji kolac ili tortu u zamjenu bajaderi.. tako da i nije losa opcija bila 

#1487 Re: ekupon.ba
Super ako ti se svidio kolac.iSwagga wrote:I ja sam bio u subotu i isto su mi rekli (nestalo bajadere) ali su mi dali cijedjenu i rekli da mozemo izabrati bilo koji kolac ili tortu u zamjenu bajaderi.. tako da i nije losa opcija bila

#1488 Re: ekupon.ba
jel iko radio ovoj piling za lice??
#1489 Re: ekupon.ba
jesam ja, kod moje kozmeticarke na dobrinji, ovo jeste odlcino...al efekta nakon 1 puta nema...
i da, ja placam 30KM
i da, ja placam 30KM

#1490 Re: ekupon.ba
Ja imam jaako osjetljivu kozu i otisla sam na ovu aromaterapiju. Koza lica mi je sad super, super je zena sto to radi.babyline wrote: e sad i ka nazove mozda ce biti kao ma sve je to u dure... ali moj tip ako je koza osjetljiva dalje od aromaterapije, biljnoga i etericnih ulja po licu eto.....
govorim iz iskustva jednog salona u sa.. nakon par tetmana me zeznuli zbog nedovoljnog posvecivanja..i ne obracanja paznje na speificnosti tipa koze... e sada mozda su ovi profesionalniji....

#1491 Re: ekupon.ba
Samira. Sve pohvale, nakon nekoliko dana smo se čule mailom da mi smiksa kakvu kremicu sa uljima.babyline wrote:jaca-maca wrote:Ja imam jaako osjetljivu kozu i otisla sam na ovu aromaterapiju. Koza lica mi je sad super, super je zena sto to radi.babyline wrote: e sad i ka nazove mozda ce biti kao ma sve je to u dure... ali moj tip ako je koza osjetljiva dalje od aromaterapije, biljnoga i etericnih ulja po licu eto.....
govorim iz iskustva jednog salona u sa.. nakon par tetmana me zeznuli zbog nedovoljnog posvecivanja..i ne obracanja paznje na speificnosti tipa koze... e sada mozda su ovi profesionalniji....
kako se zove ta super zena
#1492 Re: ekupon.ba
I meni je smiksala kremicu, upravo se mazem.Karen wrote: Samira. Sve pohvale, nakon nekoliko dana smo se čule mailom da mi smiksa kakvu kremicu sa uljima.

#1493 Re: ekupon.ba
Vrijeme je za masazu, Shiatsu here I come 

#1494 Re: ekupon.ba
treba klope ili neke sp. aktivnosti, dosta vise ovih ne potrebnih masaza.. 

#1495 Re: ekupon.ba
iSwagga wrote:treba klope ili neke sp. aktivnosti, dosta vise ovih ne potrebnih masaza..
Neka

Dobro bi bilo Paintball ili slicno dok je jos lijepog vremena a i nesto za nas muskarce (iako je jasno ko je cilj ekupona)

#1496 Re: ekupon.ba
Dajte malo ginekoloske ordinacije...mada i ove masaze nisu lose 

#1497 Re: ekupon.ba
Da, još kad uzmemo u obzir da većina jedva sastavlja od plate do plate.iSwagga wrote:treba klope ili neke sp. aktivnosti, dosta vise ovih ne potrebnih masaza..
Mislim da bi pukli kuponi za namirnice u nekom t. centru

#1498 Re: ekupon.ba
juli84 wrote:Da, još kad uzmemo u obzir da većina jedva sastavlja od plate do plate.iSwagga wrote:treba klope ili neke sp. aktivnosti, dosta vise ovih ne potrebnih masaza..
Mislim da bi pukli kuponi za namirnice u nekom t. centru
Nekako kao da su bezidejni ili nema jednostavno toliko zainteresovanih za ovakvu reklamu...
-
#1499 Re: ekupon.ba
Ja danas imam aromaterapiju, jedva cekam!
i idem na onaj krompir kasnije
Meni su super ovi kuponi za rucak/veceru, kolace i sl...cekam samo neke masaze jos i neku ponudu finu za otici malo van kantona sa dragim

Meni su super ovi kuponi za rucak/veceru, kolace i sl...cekam samo neke masaze jos i neku ponudu finu za otici malo van kantona sa dragim

#1500 Re: ekupon.ba
Da li je neko isao na ovaj Body Fat Burning u LifeStyle-u??