A kakve veze njen otac ima sa time sto je ona izabrana za drugu pratilju?zenny wrote: nemrem vjerovat ona druga pratilja.. sta je ono, ko je njen otac?

Moderator: O'zone
A kakve veze njen otac ima sa time sto je ona izabrana za drugu pratilju?zenny wrote: nemrem vjerovat ona druga pratilja.. sta je ono, ko je njen otac?
Lijepa država - lijepa misica?Jolpaz wrote:Kakva drzava, takva misica...
jel to ona sto je kralakomi wrote:pobijedi mi komšinica iz Vojkovića
Pa red je da izaberu najljepšu, sad mogla ići ili ne mogla, to je manje bitnominjonja wrote:jao![]()
![]()
pa sto je izabrase ako ne moze ici
ko da se to ne moze provjeriti
e jbg sad. mogla sam i ja svoju prelijepu rodicu od 5 godina poslati pa bi je oni izabrali jer je najljepsa. ako je kriterij za miss svijeta 18 godina ili koliko god, onda su i kod nas trebali biti. ovako samo ispadamo smijesni.nellington wrote:Pa red je da izaberu najljepšu, sad mogla ići ili ne mogla, to je manje bitnominjonja wrote:jao![]()
![]()
pa sto je izabrase ako ne moze ici
ko da se to ne moze provjeriti
Topla voda wrote:a nije bosnjakinja pobijedila...pihhhh..nista to
Pa valjda da mu se čestita...ladyblue18 wrote:A kakve veze njen otac ima sa time sto je ona izabrana za drugu pratilju?zenny wrote: nemrem vjerovat ona druga pratilja.. sta je ono, ko je njen otac?
Mozda i udjemo medju 10 najboljih ...al na UNESCO-voj listijedna tamo wrote:ide onda moja favoritkinja![]()
e ja vam kažem ove godine ulazimo među 10 najljepših