dobra tema

priv. i poslovno sam putovala i putujem dosta e sad
hrvatska, cg, srbija i albanija - uvijek srdacno docekana i gotiva, pogotovo albanija i kosovo

a beograDZanin taxista kad me pokusao izlevatit za cijenu rekla mu de ba pa nes sarajliju zavaljivat

kaze imas pice od mene i naplati pola cijene
austrija i francuska vala onako nit ja volim njih pa se nisam nesto fino ni osjecala, imala sam neke bekpeker

cure 7 dana u kuci i bile su super ostali u kontaktu,
spanci onako ni ne znaju za nas pogotovo onaj dio las palmas i slicno
turska extra ha im kazes saraj bosna gotiva zesca

sad nagdje radim idemo na pauzi kod turcina pa uvijek dobijem caj i hljeba uz sve

i arkadas zagotivi samo tako, pitaju svabe kako pa reko ja sam iz bosne
maDZarska i slovenija sve ok nista posebno
ceska i slovacka - bolja mi je ceska svi znaju za nas i jako ljubazni
makedonija super ljudi gotive nas
njemacka - meni ko kod kuce svi znaju za nas pogotovo za nasu hranu i sve svabe s kojima radim i druzim se imaju jako poz. misljenje o nama, kad me na poslu neko nazove prvo pita aaaa jestel s balkana pa kad kazem bosnia e onda krene prica
holanDZani super super i sto upoznah super ljude na kampovanju

italija nit mi smrdi nit mirise

za bosnia znaju svi
ovi stariji znaju za Jugu pa ne trebas objasnjavat, a mlaDZi upitaju ponekad ha sta gdje
danska i svedska OK iako u dansku ne bih vise da mi plate, svedi su ok znaju svasta ..... ima i nasih kamara tamo
uglavnom svi brzo uce zezancije i lopovluke nase, vole nasu hranu i nikada nisam imala neg. iskustvo

trudim se da na trip adv. o bih ostavim realne komentare uvijek i da ljudima oko sebe prikazem bih pozitivno (bar za turiste) neka doDZu i vide

ima se sta
svi su rekli da smo jako ljubazni i hocemo pomoci i da galamimo kad pricamo
na redu su USA, riga i talin, island

pa cemo da vidimo