odem da preuzmem pasos sina, ponesem ovjerenu presudu o starateljstvu za dijete...kazu kreteni nemoze, posto sam se udala prosle godine, drugo vam prezime na rodnom listu djeteta ( iako na svakom rodnom listu djeteta stoji djevojacko prezime majke ) a drugo na licnoj ( logicno ) sa kojom sam i potpisal pri predaji zahtjeva za izradu pasosa..treba vam vjencani list

jos ja fino pitala glupacu koja je radila obradu podataka jel mi dovoljna samo ovjerena kopija presude za podizanje, kaze jeste samo to....
hajd odem ja po vjencani i vratim se...kad opet nesto nije u redu, nesto se dogovaraju kao nije u redu presuda iz 2003 god. a vjencani list danasnji datum, vjencanje od prosle godine.... reko ne kontam, presuda se jednom izdaje na sudu i to je to....znaci imate moje podatke iz cipsa, licnu, vjencani list, ne kontam koji papir jos postoji kao dokaz da je moje dijete....nesto se dogovorise i napokin mi nakon pola sata dadose pasos...
ovo stvarno ima samo u nasoj drzavi...boze sacuvaj..
e sad kome da se zalim za njihovu nesposobnost, jer tamo ne postoji knjiga zalbe niti im je nadredjeni tu??????