Bajram party II
Moderator: O'zone
#501 Re: Bajram party II
Ne pogadja me, samo me nervira logika. Imaj obzira jer se neko odlucio za nesto sto smatra pravilnim.
Klasicno netoleratno ponasanje vjernika jer misle da time sto vjeruju njihove ubjedjenja postaju neoboriva.
Klasicno netoleratno ponasanje vjernika jer misle da time sto vjeruju njihove ubjedjenja postaju neoboriva.
#502 Re: Bajram party II
tulumbe sa eurokremom 

#503 Re: Bajram party II
od toga zubi trnu i na samu pomisaoBloo wrote:tulumbe sa eurokremom

#504 Re: Bajram party II
Hoces sa mnom, ja napravim tulumbe, ti poneseš eurokrem i umaces?Bloo wrote:tulumbe sa eurokremom
#505 Re: Bajram party II
zasto bi ateisti i pripadnici drugih religija morali biti uvidjavni prema postacima (ne nuzno samo muslimanima i ne samo kad je post u pitanju)? Ja ne primjetim da se pred nama pokusava biti uvidjavan i tolerantan prema tome cemu dvostruka mjerila? To sto neko posti je samo njegova stvar i ja to mogu da postujem. Nemoj samo mene da uzurpiras i nerviras.
#506 Re: Bajram party II
Margita81 wrote:zasto bi ateisti i pripadnici drugih religija morali biti uvidjavni prema postacima (ne nuzno samo muslimanima i ne samo kad je post u pitanju)? Ja ne primjetim da se pred nama pokusava biti uvidjavan i tolerantan prema tome cemu dvostruka mjerila? To sto neko posti je samo njegova stvar i ja to mogu da postujem. Nemoj samo mene da uzurpiras i nerviras.

#507 Re: Bajram party II
juli84 wrote:Hoces sa mnom, ja napravim tulumbe, ti poneseš eurokrem i umaces?Bloo wrote:tulumbe sa eurokremom

#508 Re: Bajram party II
Predlažem ti sad odmah da ideš na ulicu i jedeš i piješ k'o nikad, da pokažeš onim papcima što poste da je to njihov izbor, ne tvoj, i da ćeš ti radit šta ti hoćeš.madner wrote:Ne pogadja me, samo me nervira logika. Imaj obzira jer se neko odlucio za nesto sto smatra pravilnim.
- HomeSweetHome
#509 Re: Bajram party II
+1otherside wrote:bajram party:
prvo party ujutru s cojekom![]()
onda kratki party - tetka, dajdza, amidza, strina, druga tetka,...
oko podne jedan duzi party uz svedski stol - lokacija "mama's"![]()
popodne druga serija kracih party-ja po cijelom gradu uz prigodna pica i slatka jela![]()
uvece afterparty - ako se nadje snage - home edition
eto haman isto tako, s varijacama na temu

i sta ima ljepse od ovog

- HomeSweetHome
#510 Re: Bajram party II
escobarescobar__ wrote:Predlažem ti sad odmah da ideš na ulicu i jedeš i piješ k'o nikad, da pokažeš onim papcima što poste da je to njihov izbor, ne tvoj, i da ćeš ti radit šta ti hoćeš.madner wrote:Ne pogadja me, samo me nervira logika. Imaj obzira jer se neko odlucio za nesto sto smatra pravilnim.

#511 Re: Bajram party II
Tema je puna ljubavi, tolerancije, uzajamnog poštivanja i obazrivosti
Carry on

Carry on

#512 Re: Bajram party II
nego da kazem magicnu rijec koja rješava sve sukobe
TOPA!
TOPA!

#513 Re: Bajram party II
vala si mogla sacekat iftarBloo wrote:nego da kazem magicnu rijec koja rješava sve sukobe
TOPA!

#514 Re: Bajram party II
Sada sam na poslu, ali poslje cu sjesti negdje i naruciti jedno hladno Sarajevsko.escobar__ wrote:Predlažem ti sad odmah da ideš na ulicu i jedeš i piješ k'o nikad, da pokažeš onim papcima što poste da je to njihov izbor, ne tvoj, i da ćeš ti radit šta ti hoćeš.madner wrote:Ne pogadja me, samo me nervira logika. Imaj obzira jer se neko odlucio za nesto sto smatra pravilnim.
Nego kako biznis sa drogom ide?
#515 Re: Bajram party II
escobar__ wrote:Predlažem ti sad odmah da ideš na ulicu i jedeš i piješ k'o nikad, da pokažeš onim papcima što poste da je to njihov izbor, ne tvoj, i da ćeš ti radit šta ti hoćeš.madner wrote:Ne pogadja me, samo me nervira logika. Imaj obzira jer se neko odlucio za nesto sto smatra pravilnim.
koja je poenta ovog posta?
covjek vjernik je izabrao da posti
covjek nevjernik je izabrao da ne posti
cije je uvjerenje jace

ako se mogu jedni gadjati svojim poscenjem, mogu i drugi svojim neposcenjem.
sta sa bolesnim ljudima, koji piju lijekove i moraju jesti i piti? da naprave onaj "sendvic" reklamu i napisu: bolestan sam

pomodarstvo, kvazivjernici i prateci kic su uzeli fursat.
jel ono aca lukas u aqui 1. dana

#516 Re: Bajram party II
juli84 wrote:Hoces sa mnom, ja napravim tulumbe, ti poneseš eurokrem i umaces?Bloo wrote:tulumbe sa eurokremom
ako imas spricu ja bi ih filovala :d
#517 Re: Bajram party II
Obavezno. Nemoj slučajno da ti to promakne, držim te za riječ. Jer zbilja nema smisla da takav jedan kulturan čovjek, Europejac, moderan i civilizovan pokazuješ solidarnost tamo nekim indijancima koji se usudiše postit u većinski muslimanskom gradu, što je katastrofalno i nedopustivo.madner wrote:Sada sam na poslu, ali poslje cu sjesti negdje i naruciti jedno hladno Sarajevsko.escobar__ wrote:Predlažem ti sad odmah da ideš na ulicu i jedeš i piješ k'o nikad, da pokažeš onim papcima što poste da je to njihov izbor, ne tvoj, i da ćeš ti radit šta ti hoćeš.madner wrote:Ne pogadja me, samo me nervira logika. Imaj obzira jer se neko odlucio za nesto sto smatra pravilnim.
Nego kako biznis sa drogom ide?
@amrica: Tvoje idiotske komentare ću ovog puta zaobići.
#518 Re: Bajram party II
Hladno, sa pjenom iz zelene male, jedine prave.
Solidarisem se sa svim bosnjama koji ovaj mjesec ne cugaju, ali i to nije dovoljno nego im jos i za Bajram kvare cejf. A to je ipak vecina ovog grada.
Solidarisem se sa svim bosnjama koji ovaj mjesec ne cugaju, ali i to nije dovoljno nego im jos i za Bajram kvare cejf. A to je ipak vecina ovog grada.
#519 Re: Bajram party II
amrica wrote:escobar__ wrote:Predlažem ti sad odmah da ideš na ulicu i jedeš i piješ k'o nikad, da pokažeš onim papcima što poste da je to njihov izbor, ne tvoj, i da ćeš ti radit šta ti hoćeš.madner wrote:Ne pogadja me, samo me nervira logika. Imaj obzira jer se neko odlucio za nesto sto smatra pravilnim.
koja je poenta ovog posta?
covjek vjernik je izabrao da posti
covjek nevjernik je izabrao da ne posti
cije je uvjerenje jace![]()
ako se mogu jedni gadjati svojim poscenjem, mogu i drugi svojim neposcenjem.
sta sa bolesnim ljudima, koji piju lijekove i moraju jesti i piti? da naprave onaj "sendvic" reklamu i napisu: bolestan sam![]()
pomodarstvo, kvazivjernici i prateci kic su uzeli fursat.
jel ono aca lukas u aqui 1. dana
Amrice,smijesna si...,

#520 Re: Bajram party II
lilla wrote:Nažalostmadner wrote:Hladno, sa pjenom iz zelene male, jedine prave.
tacno

u stvarei, izgleda na prvi pogled, ali kad malo pogledam izbliza, ne vidim da iko posti iz blize okoline. Tihi dio mase, bez obzira koliki bio, je uvijek manje upadljiv od bucne i agresivne grupe, koja bi trebala, u ovom slucaju, propagirati svoj unutrasnji, licni, mir i spokojstvo i vezu sa Bogom, a ne gledati po ulici ko jede i pije.
Last edited by amrica on 18/08/2011 15:25, edited 1 time in total.
#521 Re: Bajram party II
'ta je drugo merak nego lagano okrenut jagnje i uz gajbu dvije sa rajom cugat i eventualno pjevat 
Ali da vas utjesim, vec stotinama godina nas pljuji da nismo neki vjernici pa smo opet tu.

Ali da vas utjesim, vec stotinama godina nas pljuji da nismo neki vjernici pa smo opet tu.

#522 Re: Bajram party II
amrica wrote:bucne i agresivne grupe.

#523 Re: Bajram party II
ih
jedva cekam da uz Nikolu Rokvica bajramujem
vec grad obljepljem plakatima da doticni gostuje za prvi dan.

vec grad obljepljem plakatima da doticni gostuje za prvi dan.
#524 Re: Bajram party II
OVE GODINE JASKO I MEKA ORGANIZUJU VELIKI BAJRAMSKI PARTY NA TENISU-SEZAM-FOLKOTEKA,CIJENA KARTE JE 20 km,SVE REZERVACIJE I KUPOVINA KARATA KOD JASKA.BROJ MJESTA JE OGRANICEN,DOJDITE NA NAJBOLJU ZABAVU U GRADU.
#525 Re: Bajram party II
kako prepoznat kjafira na bajram party-ju, onaj sto ne cuga
ozbiljno, ja otisao na bajram prosle godine, iznese mi prijatelj pivu (a znam da on ne cuga samo za ramazan) reko necu bajram je. pogleda me covjek ko da sam mu ne znam ti sta reko
p.s. zaboravih napisat da ja nit postim nit bajramujem...

ozbiljno, ja otisao na bajram prosle godine, iznese mi prijatelj pivu (a znam da on ne cuga samo za ramazan) reko necu bajram je. pogleda me covjek ko da sam mu ne znam ti sta reko

p.s. zaboravih napisat da ja nit postim nit bajramujem...