interesuje me da li je iko isao ovim vozom iz Sa u budimpestu, kakva su iskustva i koja je razlika izmedju razreda 1 i razreda 2 (u cijeni je 42KM skuplji prvi razred)
eto, pa hvala

Moderator: O'zone
Išao je moj dido prije dva mjeseca rođacima iz Zenice vozom do Budimpešte 101KM , kaže nije bilo problema i jako ugodna je vožnja.Bio je u 2 klasa. Voz je uredan i čist. ozbiljno ako ti se pruži prilika idi i uživajsasanjo wrote:Pozdrav ljudovi
interesuje me da li je iko isao ovim vozom iz Sa u budimpestu, kakva su iskustva i koja je razlika izmedju razreda 1 i razreda 2 (u cijeni je 42KM skuplji prvi razred)
eto, pa hvala![]()
13 sati.sasanjo wrote:hvala ljudovi
znaci 2. razred rulz
koliko se putuje sati, u nekim "idealnim" uslovima?
a jest, barem po meni...Ivanche wrote: ZAR je vec vrjeme razmisljati i planirati novu godinu....fuck nemam blage sta ni gdje cu...
Nikakav si ti patriotasasanjo wrote:a jest, barem po meni...Ivanche wrote: ZAR je vec vrjeme razmisljati i planirati novu godinu....fuck nemam blage sta ni gdje cu...
valja pasos produziti, rezervisati, viza, sta para ustedjeti...
a vlasica i sarajeva mi na vrh glave
ma isti vozmIRCerka wrote:ako je voz imalo nalik na Zagreb ploce preko sarajeva, neka hvala...ja cu da se vozim helikopterom do Bosmala i nazad...
EUFOR ce to testirat ja mislim danas..
Isao prije dvije godine. Tad bio samo 2. razred. U povratku je bio drugi voz, tj. druga 2 vagona prikacena na lokomotivu.sasanjo wrote:Pozdrav ljudovi
eto, pa hvala![]()
_cheb_ wrote: znaci to nepostoji I i II razred, nema ni bifea, toaleti su cisti ali uzasno smrde.
DA, DA, barem ovaj jedan, on je kad ga vidis, cist al odnekle smrdi...dinchy84 wrote:_cheb_ wrote: znaci to nepostoji I i II razred, nema ni bifea, toaleti su cisti ali uzasno smrde.
al kako moze smrditi cist wc?_cheb_ wrote:DA, DA, barem ovaj jedan, on je kad ga vidis, cist al odnekle smrdi...dinchy84 wrote:_cheb_ wrote: znaci to nepostoji I i II razred, nema ni bifea, toaleti su cisti ali uzasno smrde.
svaki vagon ima 2, tako da se i za to nadje rjesenje.