lampard wrote:buzzer wrote:lampard wrote:
jesi ogorcen to sad vec postaje smijesno,umjesto da se prica kako decko igra ovdje se najvise pise o tri prsta, pa jadan ne bio nije on ta tri prsta tebi pokazo nego srbima , ako se tebi ne svidja ti zatvori oci.
ignorirati isticanje nacistickih obiljezja/pozdrava je nemoralno, neposteno i nekulturno. u austriji je neku noc top tema na dnevniku bila objavljivanje video snimaka par mladih vojnika pozdravljajuci naci pozdravom u pijanstvu. nadlezne sluzbe rade na identifikaciji i mjerama protiv njih, javnost se zgraza...
mnogo bi se primjera slicnih moglo naci, a kod nas...
covjek koji trenutak izrazite medijske eksponiranosti zloupotrebljava da bi iskazao svoju politicku orjenraciju i solidarnost sa, recimo, skorpionima, crkvom u fatinoj avliji, granatiranjem porodilista, srebrenicom...ne zasluzuje nista osim prezira.
a bosnjo napredni veli - sta fali, momak super igra...
ako mislis da je on dok je ta tri prsta dizao mislio na srebrenicu i generalno na BIH onda ga jebi.za njega kao i srbe u srbiji generalno to pozdrav koji simbolizuje srbiju, ne cetnike ne rat u BIH , decko na taj nacin pokazuje privrzenost svojoj zemlji.ti se bezbeli uvrijedis i kad vidis da onaj sudija u kosarci s ta ista tri prsta pokazuje da je pala trica
u zadnjih par godina sam se kroz posao sprijateljio s trojicom srbijanaca. pouzdano znam da sva trojica vole svoju zemlju, no, mosh mislit', nikad niti jednog ne vidjeh s podignutih tri prsta, a puno vremena provedemo skupa, pa se i popije i svasta...
takodjer, nikad neces vidjeti ono malo hrabrih srbijanskih ljevicara sa istaknuta tri prsta, sto li?! a da su privrzeni svojoj zemlji nije lijepo sumnjati.
ne imati stav prema ovakvim likovima, bez obzira na njihov sportski ili bilo koji drugi kvalitet ukoliko su moralne nule, svojstveno je osobam za koje svasta moze biti prihvatljivo, jebi ga ti volis ove s tri prsta, ja ih prezirem i volim one na drugom polu.
apropo kosarke, sudijina tri prsta mi ne smetaju isto k'o i tebi tetovaza na onome izvanrednom srbijanskom kosarkasu gurovicu.