Ote mi se uzdah...
Moderator: O'zone
-
#1 Ote mi se uzdah...
Gledam ih , onako plecati, pa gaze li gaze, a svi u razlicitim uniformama, razlicitih "dezena" , jedan opasan , jedan otpasan
jednom se ni za trag sara ne zna, jedan s kapom , jedan s beretkom a o cizmama da ne pricam...ali svi istih "faca" , istog "hoda" i naglaska.Pocinjem se pitati ko su i sta oni uopce/ste rade sada kada, kao ,nista ne rade .Ko ih i cemu uci i uci li ih iko icemu ...fakat svasta se pitam a i pitam se ...smijem li se pitati.

#3 Re: Ote mi se uzdah...
O kome pises?realna do boli wrote:Gledam ih , onako plecati, pa gaze li gaze, a svi u razlicitim uniformama, razlicitih "dezena" , jedan opasan , jedan otpasanjednom se ni za trag sara ne zna, jedan s kapom , jedan s beretkom a o cizmama da ne pricam...ali svi istih "faca" , istog "hoda" i naglaska.Pocinjem se pitati ko su i sta oni uopce/ste rade sada kada, kao ,nista ne rade .Ko ih i cemu uci i uci li ih iko icemu ...fakat svasta se pitam a i pitam se ...smijem li se pitati.
-
Jos samo da nacrtam .....maskirnu uniformu .
- Drvosjeca iz Dejcica
To ti o nasim vojnicima.realna do boli wrote:Jos samo da nacrtam .....maskirnu uniformu .

-
Ma, gledam vec par godina sa svog balkona ovu nasu vojsku.Vodi li ljudi vise bilo ko racuna o tome kako oni izgledaju .
-
Kakve veze ima otkuda sam ja ...iz BiH 

-
uh, grozne su, podsjecaju me na ruske, samo im fali ona mornarska majica ispodblack wrote:skrojili su nove uniforme ali josh uvijek nema za sve..realna do boli wrote:Ma, gledam vec par godina sa svog balkona ovu nasu vojsku.Vodi li ljudi vise bilo ko racuna o tome kako oni izgledaju ...ovakve..

-
Nije strasno ali nije bitno .
Sjedim i pijem kaficu na svom balkonu a tu u blizini je jedan kafic gdje vojska dodje prije i poslije "radnog vremena" pa ih nesto posmatrama vec duze vrijeme i ..ote mi se uzdah
Sjedim i pijem kaficu na svom balkonu a tu u blizini je jedan kafic gdje vojska dodje prije i poslije "radnog vremena" pa ih nesto posmatrama vec duze vrijeme i ..ote mi se uzdah

Last edited by realna do boli on 08/06/2007 14:15, edited 1 time in total.
ja uopste ne vidjam vojsku...imamo li mi to?realna do boli wrote:Nije strasano ,ali nije bitno .

- Maraschino
da se tebi ne otme u rafalimarealna do boli wrote:Nije strasano ,ali nije bitno .

pa ce biti ah,aah,aaaah,aaaah...

-
STOOO, da nisu zabranjena tema
..ja samooo o njihovom izgledu 

- Maraschino
naravno,realna do boli wrote:STOOO, da nisu zabranjena tema..ja samooo o njihovom izgledu

-
Pa sad...takav uzdah bas i nije vise ono ...tja...
zar moze biti gora od JNA?rikardoreis wrote:uh, grozne su, podsjecaju me na ruske, samo im fali ona mornarska majica ispodblack wrote:skrojili su nove uniforme ali josh uvijek nema za sve..realna do boli wrote:Ma, gledam vec par godina sa svog balkona ovu nasu vojsku.Vodi li ljudi vise bilo ko racuna o tome kako oni izgledaju ...ovakve..

Sjedila sam za masinom... sila samrealna do boli wrote:Nije strasno ali nije bitno .
Pitali me oficiri cija sam
Ne pitajte oficiri cija sam
Vodite me vasoj kuci... vasa sam
Last edited by Fair Life on 11/06/2007 12:51, edited 1 time in total.