Moderator: O'zone
jesi ti dobro? ne kontam ti ovo.... sta si htio da kazes s ovimNe treba ispravljati krivu drinu, a ni krivi misisipi!
Vidi ovo:
http://www.ks.gov.ba/socijala/anmviewer.asp?a=27&z=4
A sta je toliko cudno u ovome. Dovoljno je jednom otici na autobusku pa skontati s kakvom firmom imas posla. Prije mjesec dana sam rezervisala kartu u busu jedne turisticke agencije. Dolazim na autobusku pola sata prije i pitam na salteru za informacije s kojeg perona polazi taj i taj bus. Odgovor je bio da taj bus ne saobraca vise na toj liniji. Iznervirana nazovem turisticku agenciju i pitam ih kako je moguce da su mi rezervisali mjesto u autobusu koji ne postoji, na sto su me razuvjerili i rekli da autobus sigurno ide s perona tog i tog. Deset minuta prije polaska vidim autobus kako ulazi na peron, pridjem salteru i zamolim sluzbenicu da se okrene i da mi kaze sta vidi iza sebe. Nije se uopste udostojila da mi kaze "izvinite" ili sta slicno. Dovikivala se sa sluzbenicom s drugog saltera, iscudjavajuci se otkud taj redovni autobus koji saobraca svaki dangeronimove mudrolije wrote:Nazovite broj 033/213-100 i poslušajte sta ce vam reci automat. Ja umro. Sto od smijeha, sto od jada. Ovo je broj autobuske stanice sarajevo. Ne mozes vjerovat....![]()
![]()
Mislio sam da je tema o kosmičkoj kategoriji zvana, insanska glupost.geronimove mudrolije wrote:jesi ti dobro? ne kontam ti ovo.... sta si htio da kazes s ovimNe treba ispravljati krivu drinu, a ni krivi misisipi!
Vidi ovo:
http://www.ks.gov.ba/socijala/anmviewer.asp?a=27&z=4![]()
geronimove mudrolije wrote:Nazovite broj 033/213-100 i poslušajte sta ce vam reci automat. Ja umro. Sto od smijeha, sto od jada. Ovo je broj autobuske stanice sarajevo. Ne mozes vjerovat....![]()
![]()
Potpisujem ovo glupi i gluhi...neki dan sam uzeo trazio dvije povratne karte za Travnik i to ponovio (ne pretjerujem tri puta), platio , sjeo u bus i kada je bus krenuo nesto kontam da sam pravo jeftino prosao za dvije povratne i pogledam u kartu kad ono u jednom pravcu...bio je onaj cica na salteru...toliko mladih ljudi koji savrseno poznaju svjetske jezike, dobro izgledaju, kulturno se ponasaju, a oni stavili stare babe i djedove...svaka cast njima trebaju penziju zaraditi, ali na nekoj drugoj poziciji, a ne na salteru..burekodsira wrote:stvarno oni za salterima nisu normalni... one dvije seljanke i onaj cica...
em gluhi em glupi... pored sveg drugog...
svaki put kad sam na salteru nesta useru i zajebu i budu neljubazni kao da su kakvi sefovi a ne obicni radnici koji treba putnicima da sluze
Isti glas kao ona sa zezancije koja je kruzila prije godinu dana.geronimove mudrolije wrote:ali brate koja je ono ljankase sto je snimila svoj glas na onaj automat....jaaaaaaaaaooooooo!![]()
Dvi'e dvojcice, tri trojcice...upri ume'e k'o u z'votnju...