iceman ze wrote:policija mora stiti ugled drzave, kakav je on god da je, oni su smo radili svoj posao i nista vise, inace sam cin udaranja sluzbenika i kojekavo seosko palijanje, samo su pokazali, realnost nase situacije.......gdje ba ot ima u normalnim zemljama.....bacaj, saraj, kamenuj.......ali da udaras policajca, da ga pljujes, da mu govoris i izazivas kako nema...mu** i sl.......ma dajte kakvi vi ba i protesti nide veze....pitao bih vas ja da vam je to otac ili brat u uniformi.....netreba ni to, samo normalan gradanin.....on uzo boju i gada prozor i pogodi zastavu.....drzave BiH.......sto to ne uradi sa americkom zastavom ili nekom drugom....
Bravo!
Nakon ovog ispada svaka budala moze pljuvat po policiji i vladi,onih pet maloumnika je demonstriralo to.Pita li se iko sta ce biti u kancelarijama sigurnosnih organa, kakvi ce prijedlozi biti na stolu?Poslije ovoga policija sigurno nece vise biti tolerantna i "mekana" kao sada.Moze li se neko sjetiti da je neki clan pokreta dosta ikad napravio nesto slicno?Ja ne a vi?
Mnogi ljudi ce ispastati zbog ovoga,nevini ljudi jer sada ce i ptice na grani znati kako ce policija gledati na bilo kakve proteste.Nikad vise istim pogledom i to je sigurno.Zasto sad da mnogi ispastaju zbog necijih bolesnih ideja.Da li vam je poznato da ce sada bilo kakav protestni skup biti opasan "kornjacama" sa palicama i stitnicima,policajcima u civilu i naravno ljudima iz vlade.Po mom misljenju nakon ovoga stvari prelaze na visi nivo.Svaka cast svim clanovima pokreta dosta,koliko vremena protestiraju i nikakvog incidenta nije bilo.Zao mi je sto su ovakvi maloumnici unistili ugled mnogih koji su protestirali na miran nacin.
Vidim nedim ovo, nedim ono,mnogi od vas.....
Nedim voli ovu drzavu,postuje njene zakone i nikada ne bih unistio zastavu zbog nekog tihica,paravca,miju i ostale imbecile...NIKADA.Nikada ne bih napao policajca zbog stanja u drzavi,uostalom sta mi je on kriv?Kako se osjeca npr. sin istog kada je gledao snimak?Sta je njegov otac kriv,kakve veze ima obicni policajac sa visim stvarima?Kakve?
Bilo ko da unisti zastavu ma kakva ona bila ljiljani ili zvjezdice za mene je neprijatelj i vjerujte vise me boli kada vidim da je nas unistava a ne cetnik kao sto sam navikao.
Za ovaj cin nema opravdanja i da ponovit cu opet da sam ja bio na mjestu sluzbenika pucao bih u kretena kojem bi bilo puno bolje da trazi posao!Ne dam na bosnu pa makar i da je to moj brat uradio ista sudbina bi ga docekala. I zaboravih....nadam se da je celo veceras zijanio bubrege i rebra.