Dobro DROTE cuvaru PREDSJEDNISTVAKukuruz_Barbe-q wrote:Ajde Hool malo ohladi, nisi zajeban, nit si kakav huligan.

Moderator: O'zone
odlicno pitanje! ili u nasoj drzavi samo mafijasi imaju prava...taxi_driver wrote:PITARKA_SA wrote:nemoj tako ne smijes se braniti ako te drot udari smao ga pusti nek te zgazi dok ne umres!!davor.d wrote:revolucija je pocela... a sada oruzje u ruke i na ulice jer sa bagrom se samo tako moze obracunati...
sada je bilo ostatak snimka,na BHT kako tri drota biju momka,pred svijetom,sakama po bubrezima,po glavi i to krvnicki!!
kakvi smo mi jadnici,svaka nam cast svima eto!!!![]()
![]()
![]()
gledao sam na tv onaj uzas kako momka tuku.cetvorica na njega,udaraju po bubrezima krvnicki.uzas. i kazu drotovi u bolnici.nisam vidio da je i jedan batine dobio.
sve u svemu,specijalce iz zujevine su sve suspendovali zbog nekog mafioza,a vidit cemo sta ce se s ovima desiti.
Da se radi o kriminalcima vec bi veceras bili pusteni, a ovi hrabri momci ce dobiti min. 6 mjeseci...i kazu budi smiren i dostojanstven...ma...taxi_driver wrote:
gledao sam na tv onaj uzas kako momka tuku.cetvorica na njega,udaraju po bubrezima krvnicki.uzas. i kazu drotovi u bolnici.nisam vidio da je i jedan batine dobio.
sve u svemu,specijalce iz zujevine su sve suspendovali zbog nekog mafioza,a vidit cemo sta ce se s ovima desiti.
mIRCerka wrote:greshka, pokret je ogradjivanjem pokazao da ne zeli biti iskoristen u NECIJEM prljavom predizbornom triku....bhodzic wrote:
Pokret ''Dosta'' je ovim ograđivanjem pokazao da su ipak ogranak 'neke' stranke..necu navesti koje....ko je imalo pametan skontace....
Pokret Mladih za BiH je navodno podrzao ovo, a plus su podrzali Harisa Silajdzica....opet brkate pojmove...al eto, izace na vidjelo sve
Tako ti zastave, gdje si ti vidio da gaze zastavu?mirza wrote:nije mi babo niti niko u predsjednistvu, a ona zastava jeste nasa glupane glupihool wrote: Jos jedan DEBILDE da ti nije BABO u predsjednistvu![]()
I tebi, ona zastava nije nasa zastava
bolje se malo informisi pametni pa se onda vrni ovamo
Ona zastava nam je "NAMETNUTA"mirza wrote:nije mi babo niti niko u predsjednistvu, a ona zastava jeste nasa glupane glupihool wrote: Jos jedan DEBILDE da ti nije BABO u predsjednistvu![]()
I tebi, ona zastava nije nasa zastava
bolje se malo informisi pametni pa se onda vrni ovamo
ne ... zamjenices NJIHOVU stoku SVOJOM stokom. i sta si onda napravio?hool wrote:STOKU koja nam vodi drzavu, i STOKU koja brani TRI DEBILA neces istjerati finim rijecima, i molbamadinash wrote:ma bravo. a etiku i moral mozemo macku o rep i gledati u sljedecoj revoluciji.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Treba opet sutra baciti farbu ali ponjeti i palice pa kom opanci kom obojci, mamu im njihovu cobansku.
ne kontam, kako mozes kritikovati nekoga ili nesto ako se ponasas ISTO kao taj koga ili sta kritikujes?
jeste vi za promjenu sistema ili za promjenu svoje pozicije i uloge u trenutnom sistemu?
ili ja ne kontam neke stvari ...
Ovo nisam reko u ima Dostaša, već u svoje!hool wrote:Dali cete PODRZATI ove momke i ovu akciju ili cete "pametno sutiti" o ovome?morti wrote:Tih par mladih ljudi je izašlo na ulicu i napravila nešto, skrenula pažnju!!!
Nisu ostali kući prosipajući šuplju na forumima nego su izašli i pokazali da ih IMA!!!
Druga je stvar kako se sve to završilo!
Aj izađite i vi u subotu pred Parlament i pokažite da vas IMA!!!
A ne srat preko kompa!!!
A ev i ja serem!...
stvarno nemam vremena da ti sada pricam pricuhool wrote:mirza wrote: Ona zastava nam je "NAMETNUTA"
Tako da nije "NASA"
Ako ti prihvatas sve sto ti drugi kazu i dadnu, tvoj problem
dje ti je dio kad ga policija tuce?scott wrote:snimljeno
http://www.youtube.com/watch?v=ieiMhocOtaY
Nije je niko GAZIOmirza wrote:hool wrote:stvarno nemam vremena da ti sada pricam pricumirza wrote: Ona zastava nam je "NAMETNUTA"
Tako da nije "NASA"
Ako ti prihvatas sve sto ti drugi kazu i dadnu, tvoj problem
ali ova zastava je ono sto prestavlja nasu drzavu u ovom trenutku
ako neko uzme da je gazi onda .... .... ....
hvalasulesavic wrote:Malo više od dvije minute užasa http://rapidshare.de/files/34660005/pre ... o-bht1.avi