Počelo je počelo!!!

Moderator: O'zone
ma, ne to, svaka im čast, samo se pitam šta su postigli? "muda" se ogledaju u tome? napravite državni udar! MIJENJAJTE VLAST ! to su "muda" !!!DobroJutroKolumbo wrote:Sta je zalosno?? Sto neko ima muda u ovoj drzavi!?Jel to zalosno!!!?lutkica_lutkica wrote:i ja sam vidjela, pravo je žalosno...one žene ribaju, čiste, traka žuta se razvukla, policija uviđaj vrši...
![]()
boja se slijeva niz ulicu, a narod u tramvaju se raduje
bug wrote:koji si ti fakinAlfons Kauders wrote:dakle... 2 tetke su u pitanju...mIRCerka wrote:ne ne, bug je otvorila temu, a moja tetka izvjestavala![]()
![]()
ako gadno prodju zbog ovog onda stvarno treba popisati i na drzavu i na zakon. celo nedavno prosao kroz crveno udario u policijsko vozilo i bacio pistolj kroz prozor i nije gadno prosao. tuzilac rekao da nemaju pravnog osnova da ga zadrze u pritvoru. fujhrasno38 wrote:Uletili su sa autima ispred predsjednistva, pobacali sarene "bombe", jedna bombai to plava je pogodila policajca, jednog su SIPOVCA i napali, raja su sa Alipasinog, nakon toga dosli baje u puhovima, pobacali ih u njih i vec u autima malkice izmarisali. Jedan policajac je cini mi se dosao i do bolnice. Ukratko.
Svaka im cast za hrabrost, za ideju, za boje ali su ispali potpuni kreteni sto su napali policajca i radi toga ce vjerovatno gadno proci.
potpisujemrohan wrote:Pocelo je ako se jos bar 5 slicnih slucajeva desi uskoro..inace ce se sve zavrsiti na sarajevskom sminkersko-kukavickom prepucavanju na forumu gdje kojekakvi revolucionari iz udobne stolice i sigurnosti svog doma komentarisu kako je trebalo biti i sta bi oni uradili (da imaju malo vise muda)Ovako ce se sve slomiti na ledzima ovih momaka koje ce za 2 dana svi zaboraviti nakon sto im veceras posvete 2 min. na dnevniku i nekih 10 min. koje ce im posvetiti Senad u svom CD-u... No sustina ostaje... Ni ovaj hrabri cin koliko god bio lucidan i pun pogreski nece moci probuditi letargicnu masu bosanske mladezi iz dubokog sna u kojem vise ni ne vide sta ih unistava, pa valjda tako i nemaju zelje za otporom! Sve me uzasno podsjeca na neku igru gdje je poenta da svi imaju zatvorene oci...a prvi ko progleda ispada iz igre...
moj seminarski na trecoj godini je istrazivao BPP, i sinocnji film je pokrio samo dio toga, ali je poenta u tome sto su oni STITILI svoju uhapsenu bracu tako sto su im, kao sto Jimmy napisa, cuvali guzove, tj nisu dozvoljavali da ih bespotrebno tuku.DobroJutroKolumbo wrote:vec sam ja postovao na drugoj temi o farbanju...mIRCerka wrote:Da li je iko od vas sinoc gledao film PANTHER na pinku?