da to bi i Tadija rekaonovel wrote:mozda nisi zensko hebote
![]()

Moderator: O'zone
Kakardak je govance od macemanijak1 wrote:Poštovani .....![]()
prevedite mi
kakardak i zašto ne udesno ?
![]()
![]()
I gdje je tu uzročno posljedična veza sa sihrama ?![]()
Postovani gospodine Bajdo,DobroJutroKolumbo wrote:Tadija pomagaj hocu da radim u parlamentu i da imam plate i dnevnica 8000 KM , mozes li sta nacarati da se to i ostvari... Ja sam ti onaj lijepi ,nezavisni kandidat... Bajdo Jr. Bajdalija...PS pozuri ostalo je jos samo par dana... imas procenat od svake moje plate!!! Jel dosta 20%...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Preko Klesara Tadije do dzabadije!"..."Sa Bajdom u Evropu!"...
Za ovo čime se ja bavim nije potrebna škola. Preporučujem da školu ubuduće izbjegavate. Samo će vas zatrpati nepotrebnim znanjem i time zatvoriti vaše vizije.komeba wrote:Gosn. Tadija koju školu trebam završiti da bih postao vaš saradnik?
p.s. Stvari između mene i Azire idu na bolje,skinula je sihre i ne prijeti više probadanjem bubrega.Hvala
Uvazeni gospodine Pipi,PipiDugaDevetka wrote:Tadija, tako ti zanata,
Primjetio sam da mi dijete, sin (17) počinje da liči na mene u svakom pogledu.
Smijem li primjeniti vaspitnu mjeru štos-nos-patos? Žao mi djeteta, šta da radim?
muha_sa wrote:Otkad te čekam-moj Tadija--evo cijeli dan me glava boli--deder pogledaj da nisam ograjso.
muha_sa wrote:Tako ti Muhi--neka-nekanjonjica wrote:muha_sa wrote:Otkad te čekam-moj Tadija--evo cijeli dan me glava boli--deder pogledaj da nisam ograjso.![]()
![]()
![]()
![]()
Jasta si! Ne treba ti g-din Tadija za to.
Jasno se vidi![]()
![]()
![]()
njonjica wrote:muha_sa wrote:Tako ti Muhi--neka-nekanjonjica wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Jasta si! Ne treba ti g-din Tadija za to.
Jasno se vidi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nema ljutis, rekla mi Azira, kaze da joj se prva desna i treca lijeva kasika svezale u cvor kad si joj dolazio.
Jos ih nije otpetljala.![]()
![]()
![]()
Hvala, hvala na komplimentima.njonjica wrote:Potovani Gospodine Tegoba:
Prije svega zelim da izrazim divljenje prema Vama i Vasem radu; Vi ste za ljudsku dusu ono sto je Mozart za muziku....
Vama me uputila vidovita Azira zvana kasikara; ma da Vam ne pricam o svom problemu, Vi vec sve znate.....
Jesu li sihiri u pitanju?
Zbunjena i zabrinuta
Gospodine Muhi,muha_sa wrote:njonjica wrote:muha_sa wrote: Tako ti Muhi--neka-neka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nema ljutis, rekla mi Azira, kaze da joj se prva desna i treca lijeva kasika svezale u cvor kad si joj dolazio.
Jos ih nije otpetljala.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neka te Tadija--ne javljaj se--dobio sam odgovor---prepadoh se zapetljanih kašika te moram stravu saljevat--ima li ko da je sevepli ruke?