Moderator: O'zone
Poberi, zamotaj, nadji ih i u po¹tanski sanduèiæ ubaci... Djelovanje æe se tako brzo pro¹iriti da se to vi¹e nikad ponoviti neæe...mIRCerka wrote:postovani tadija,
oprosti na explicitnosti ove slike i reci mi ako je neprimjerena, ali jucer sam sa balkona uhvatila sihirbaze... neki novi nacin pripreme istih...sve sazvace, proguta, svari i onda posije meni pod balkon...
http://img158.imageshack.us/img158/9949 ... rrrbp6.jpg
sta da radim
problem je sto se sijanje sihira odvijalo prskanjemztluhcs wrote:Poberi, zamotaj, nadji ih i u poštanski sandučić ubaci... Djelovanje će se tako brzo proširiti da se to više nikad ponoviti neće...mIRCerka wrote:postovani tadija,
oprosti na explicitnosti ove slike i reci mi ako je neprimjerena, ali jucer sam sa balkona uhvatila sihirbaze... neki novi nacin pripreme istih...sve sazvace, proguta, svari i onda posije meni pod balkon...
sta da radim
Dobri i poštovani gospodine Pipi,PipiDugaDevetka wrote:Oj, Tadijo, tako ti zanata,
Ljetos sam na sastavcima kod naselja Riverina skupljao pijavice, sasušio sam ih i napravio prah. Za šta služi prah od pijavica?
Čičkov korijen sam brao u nevrijeme, za uštapa, sa sjeverne strane. Šta da radim sa svim ovim, mogu li se ovi sastojci kome utaliti kroz kakav tvoj recept?
p.s.
Molim za saradnički certifikat.
Mirci moja, to su definitivno sihirbaze. Pripremi onaj nas koktel od macijeg izmeta i udri sa balkona. Nece vise nikada ponoviti.mIRCerka wrote:postovani tadija,
sta da radim
ona kaki, on joj daje bokvicin list da se obrise...a ja s balkona slikamKlesar Tadija Tegoba wrote:Mirci moja, to su definitivno sihirbaze. Pripremi onaj nas koktel od macijeg izmeta i udri sa balkona. Nece vise nikada ponoviti.mIRCerka wrote:postovani tadija,
sta da radim
Fakat, sta oni ljudi rade?!?
YES SIR!!!!Klesar Tadija Tegoba wrote:I meni se ucinilo, nisam mogao vjerovati![]()
Na moj znak, UDRIIII!
Gospodine Komeba,komeba wrote:Gospodine Tadija,imam problem.
Zaljubio sam se u Aziru sto gleda u kasike ali njena peta kasika mi je porucila da odje*em dok mi je zaprijetila da ce me viljuskom zbost u bubreg.Mozes li me kako preporuciti kod nje?
shifra: komeba
samo se pomakni ulijevo date ne zakaci koktel od macijeg kakardakamanijak1 wrote:ja pojma ne znam šta ću ovdje ali eto
ima li za mene nade da dođem .....pameti ?
![]()
![]()
nemam šifre .....rimuje se sa sihre![]()
Postovani gospodine Ambasador,_ambassador wrote:selam odnosno dobar dan gospon tadija. imam jedno pitanje. posto vasa struka obuhvata veliki dio alternativnih metoda, pitam se da li se bavite i alternativnom medicinom.
ukoliko da (a moze i ako ne), da li lijecite vase pacijente ljekovitim biljem kao sto je terapeutska marihuana, jer u apoteci ne prodaju bez ljekarskog odobrenja. a ukoliko je vi sami trgujete odnosno preporucujete, onda pravo ubijem 2 ptice od jednog metka.
tako ne trebam ici do apotekara, kojem je inace policija otudjila robu tvrdeci da nije dobila pecat za kontrolu kvalitete, i nece je dobiti nazad sve dok isti ne utvrde da je po standardnim propisima. a ljude pustaju da umire. boze sacuvaj, tadijo pomagaj
tvoj fan sa neba
mIRCerka wrote:samo se pomakni ulijevo date ne zakaci koktel od macijeg kakardakamanijak1 wrote:ja pojma ne znam šta ću ovdje ali eto
ima li za mene nade da dođem .....pameti ?
![]()
![]()
nemam šifre .....rimuje se sa sihre![]()
Draga Anđo,A wrote:Dragi Klesaru, evo da se ja predstavim - fina zena, koka dobra od roda dobroga, na ranu je privit, sto ocima vidi rukama napravi, obrvice morske pijavice, usta ima jezika nema, zubi niska bisera, nacitana, ucevna, fino se nosi. Mislim da bi ukratko to bilo to.
Problema nekih i nemam, ne znam sto se i javljam
Gospodine Flora.Sa,flora.sa wrote:Najpoštovaniji medju poštovanim![]()
Nadam se da mi mozete protumaciti ova dva sna...preksinoc sanjam da se vozim u vozu, a sinoc u avionu...zasto postoji ovaj kontinuitet i zasto sanjam prevozna sredstva?![]()
je li mozda to u vezi sa mojom velikom zeljom da jednog dana provozam tenk?![]()
Morate mi malo pomoci. Ne vidim dobro, gdje je deportuju?King Kikapu wrote:postovani druze tadija,
pisem vam ovo pismu u nadi da cete imati vremena da ga procitate. jutros sam sanjao da zenu hoce da mi deportuju, kad sam se probudio vidio sam da to nije san vec java. ne java iz marti misterije vec java jav kao stvarnost.
postovani druze tadja, hajra mi od zivota nema, ne pijem, ne jedem, a ne postim, trudim se da sakrijem svoje brige od svijeta.
postovani druze vidoviti klesare, molim vas pomozite ako mozete, ja znam da vi to mozete.
srdacno vas
kakav si ti vidovnjakKlesar Tadija Tegoba wrote:Gospodine Flora.Sa,flora.sa wrote:Najpoštovaniji medju poštovanim![]()
Nadam se da mi mozete protumaciti ova dva sna...preksinoc sanjam da se vozim u vozu, a sinoc u avionu...zasto postoji ovaj kontinuitet i zasto sanjam prevozna sredstva?![]()
je li mozda to u vezi sa mojom velikom zeljom da jednog dana provozam tenk?![]()
ne znam..., popij brate nesto za tvrdji san. Samo pazi sa kim se budis, da ne bude kasnije mahalskih prica.
Nemoj se dzaba nadati voznji u tenku.
Vas,
Vidoviti Klesar