Evo razloga sto smo mi u qrcu: ponosimo se svijetlom prosloscu koja ja bila poklon okupatora, kontamo; sta ima veze sto ja smrdima kad se je moj cukuncukuncukundedo mogao kupati prije engleza.. aha.. Rezonovanje piramidasa.kahro wrote:Ovde neki OCITO nisu upoznati o mnogo cemu, a evo zasto:
Zasto bi se to svijet nama smijao? Jos niko nije ni rekao da Bosna ima piramidu, samo su se objavile opravdane pretpostavke za to, a dalja istrazivanja ce reci sta je tacno istina.
Osim toga i ako nam se neko bas smije (u sto veoma sumnjam) onda bi to samo mogli biti oni koji su svjesni da ce se dobar dio istorije MORATI promjeniti i da bi piramida pobila mnogo cije istorijske teze i tumacenja koja su radjena "na pretpostavkama" jer iz tih vremena ne postoje pisani dokumenti.
Uostalom zasto da nam uvijek neko zatvara usta i da nas gusi. Kopamo po nasoj vlastitoj drzavi, koja je (vjerujem) bila daleko civilizovanija prije engleske i drugih pametnjakovica koji su se valjali u blatu dok je Sarajevo imalo (DOKAZANO JE) pokockane ulice, javna kupatila i sl .....
ZASTO je peticija napisana na engleskom jeziku ???????? Mozda zato da bi englezi mogli sto prije da nam se smiju i da nas vec pocnu ubjedzivati da piramida ne postoji....NE budite slijepi i ne slusajte nikoga, sami odlucite o svom stavu
Jos niko nije reko "evo piramide, vidite je" pa nema niko pravo reci ni da je nema.
A anonimni intelektualci nemoraju da nas stite od samih nas!!!
A sto se tice engleskog jezika, pa razlog je pojasnjen na "piramidi sunca", procitaj malo prije no sto pocnes "drvlje i kamenje". Mozda je sve tamo pojasnjeno, naravno, ko hoce da vidi i moze razmisljati.