Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ateista wrote: ↑18/03/2023 10:16
Niie dzaba, na zapadu su njihova prava puno veca nego kod nas zahvaljujuci toj borbi, i kod nas je bolje nego sto je bilo.
Ne vidim razlog zasto ne moze biti jednako, niko ne ocekuje da se meni ili tebi to svidja, ni ja ne volim vidjeti dva muskarca da se ljube ali to je moj problem, ne volim vidjeti svasta nesto, ali dok me ne ugrozava nemam nista protiv. Isto za trans i slicne kategorije, nije da to volim vidjeti ali njihova stvar, ako se oni tako bolje i sretnije osjecaju neka ih. Znam za nekoliko primjera gdje su ljudi nakon nekih tretmana postali puno sretniji jer prije toga jednostavno to nisu bili oni. Neki samo prduzmu identitet drugog spola i tako se oblace, neki idu sa hormonalnim terapijama, neki operacijama, ne odluci se svako za isto ali sta god da odluce to je njihovo pravo i njihov zivot.
Incest i pedofilija se ne mogu porediti sa ovim.
Ne pricam o nasilju boze sacuvaj, a pedofiliju me spominjem, spominjem incest i ja ne vidim koja je razlika izmedju toga da se prava omoguce ljudima koji stupaju u lgbt odnose i ovih koji vole incest?! Dvoje odraslih ljudi, brat i sestra svjesni zdravi pravi hoce da stupe u brak i da posjete jedno drugo u bolnici i sl., zasto bi im se to branilo ako se ne brani lgbt?! Otac i kcerka hoce da se uzmu, sta je problem?! Pa identicni su argumenti kontas
U nekim drzavama su takvi seksualni odnosi dozvoljeni sve dok su osobe punoljetne. Negdje samo analni seks, ali ne i vaginalni.
Srecom, ne zivis u tim drzavama. Ovdje te proganja samo potencijalni razvrat LGBTQIA+ osoba.
Jedino ako te nesto drugo ne kopka...
Umjesto da bude velika zabava, neka se narod raduje.
Pa valjda se blagovremeno javis organizatoru
Spontana zbivanja ne dolaze u obzir do daljnjeg - dok god postoji procjena da u ovom nesretnom gradu zivi dovoljan broj kretena koje bi spontano fizicki napali nekoga zbog nekakve dozvoljene organizirane setnje, sta god ta setnja znacila
Umjesto da bude velika zabava, neka se narod raduje.
Pa valjda se blagovremeno javis organizatoru
Spontana zbivanja ne dolaze u obzir do daljnjeg - dok god postoji procjena da u ovom nesretnom gradu zivi dovoljan broj kretena koje bi spontano fizicki napali nekoga zbog nekakve dozvoljene organizirane setnje, sta god ta setnja znacila
Čuveni spiskovi, tako su nas u ratu pripadali na ovom si ili na onom spisku.
Horcrux wrote: ↑18/03/2023 15:06
Pod SVAKU CIJENU organizovati u Banja Luci!
Gdje su sad ovi politicari, Nasa stranka, da izraze zabrinutost radi zabrane u BLu?
zasto bi ista govorili pokazali su jos jednom kakva su zaostala četnička sredina , da im je svaki oblik civilizacije stran u tom brlogu, u Sarajevu se hodalo i nastaviti ce se hodati
ako hocete da i Sarajevo umjesto kosmopolitskog grada bude kao zaostali banjalučki brlog taj film necete gledati
Nervira to što se ništa neće ni reći za BL što zabranjuje parade. Zapravo ovo nije ni trebala biti parada, nego nešto mnogo manje. Ali ako se u Sarajevu desi i najmanji incident, ako samo jedna osoba učini nešto glupo, garantujem životom da bi cijeli grad bio tako ofarban i ne bi kraja tome bilo. Pa sve da se i 100 parada prethodno održalo.
Banja Luku ne pritiskaju niti će ih pritiskati razne ambasade, pa mogu raditi šta hoće. Sarajevo spram Banja Luke ipak nema taj luksuz, pa je pod lupom.
Horcrux wrote: ↑18/03/2023 15:06
Pod SVAKU CIJENU organizovati u Banja Luci!
Gdje su sad ovi politicari, Nasa stranka, da izraze zabrinutost radi zabrane u BLu?
zasto bi ista govorili pokazali su jos jednom kakva su zaostala četnička sredina , da im je svaki oblik civilizacije stran u tom brlogu, u Sarajevu se hodalo i nastaviti ce se hodati
ako hocete da i Sarajevo umjesto kosmopolitskog grada bude kao zaostali banjalučki brlog taj film necete gledati
Jeste hoda se po SA.
Zatvore pola grada.
Zatvore sporedne ulice
Više policije nego onih.